Beoordelingen van Tousjee Enschede

Recente recensies

5.0
Ineke Geringa
27 juli 2021

Erg lekker.

Daan
27 juli 2021

Exact om aangegeven tijd geleverd. Super!

Dees
27 juli 2021

Super lekker!!!!

Francis
25 juli 2021

De kwaliteit is zoals altijd super. Ik nam contact op om even te melden dat de vorige bestelling niet volledig was en dit werd zonder enig probleem royaal gecompenseerd. Er zat zelfs een briefje bij. Heel lekker eten, vriendelijk personeel en blijkbaar dus ook echt klantgericht (en dat is zeldzaam). Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

OAM
22 juli 2021

Helaas voor de tweede keer zijn mijn bestellingen misgegaan. De eerste keer meer dan 1p uur te laat en de tweede keer is mijn bestelling incompleet gekomen. Ze zouden de kosten wat niet gekomen is terug storten maar heb tot nu toe niets ontvangen. Erg jammer.

Astrid Dijkmann
22 juli 2021

Helaas was het niet compleet, advocado ontbrak. Hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen

Lois Boerman
20 juli 2021

-

George
18 juli 2021
Anne
17 juli 2021
Daan
17 juli 2021

Top bezig!

Daan
16 juli 2021

Opnieuw een welverdiende 5 sterren gezien de snelle verzendtijd (en uiteraard lekker eten zoals we gewend zijn).

Daan
14 juli 2021

Complimenten over de levertijd, jullie hebben het echt verbeterd!

Haveman
14 juli 2021

De bezorging daar kunnen jullie nog heel veel winnen. Wanneer je zegt dat er bezorgt wordt om 19.20u. Dan moet je ook rond die tijd bezorgen en niet 50min later. Dit kost je uiteindelijk klanten. PS. De poke bowls zijn voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
13 juli 2021
Wouter Staal
10 juli 2021
Zoete aardappel Snijder 3min ✅
10 juli 2021

So naar ma boy Tim

Van der Molen
9 juli 2021

Prijs is te hoog voor wat je krijgt. De hoeveelheid is erg weinig. Ook was de bestelling te laat en miste de avocado.

Kees
8 juli 2021

Bezorging perfect. Vond de bowl alleen wat klein.

Ilse
8 juli 2021

Heeerlijk! Vers, mooie presentatie en makkelijk en snel besteld. Top

Dees
4 juli 2021
HannaB
4 juli 2021

Prima voor elkaar en heel lekker!

Agata
3 juli 2021

De mango’s en de avocado’s waren helaas bruin.

Ben Hammink
2 juli 2021

Wederom kwaliteit niet wat we gewend zijn. Verder niet compleet geleverd: 2 bowls besteld en gekregen, maar slechts 1 set stokjes, 1 zakje saus, 1 chocolade en 1 pepermunt. Dit is de 2e keer in 2 weken dat het niet goed is. Lijkt wel of er geen aandacht meer besteedt wordt aan de bestellingen. Bijzonder jammer want het was altijd goed. Nu waarschijnlijk uitkijken naar een andere leverancier.

Anne van Rooij
1 juli 2021

De pokebowl was erg lekker met genoeg dressing en toppings. Ik zou het zeker weer bestellen! Alleen jammer dat er weinig vegetarische opties zijn voor voor proteïne en alleen maar zoete aardappel en geen tempeh maar de zoete aardappel was wel lekker.

Marike
30 juni 2021
Chau
29 juni 2021
George
27 juni 2021
Casper
27 juni 2021

Opnieuw heerlijk

Carlijn
26 juni 2021

Altijd netjes op tijd, vriendelijke bezorgers en heerlijke pokebowls! Top

Bas
25 juni 2021

Fantastisch, mooie grote porties, lekker vers. Echt aanrader!

Snijders
24 juni 2021

De poke bowl zag er verzorgd uit. Was ook smakelijk. De bezorging was op de afgesproken tijd.

Emma van Ettro
23 juni 2021

Pokebowl was lekker. We hadden er ook ebi tempura garnalen bij besteld, die waren helaas op. Aan de telefoon aangegeven dat we geen ander bijgerecht wilde, en graag ons geld daarvoor terug wilde. Bij de bestelling zaten echter garnalen spiesen en we hebben geen geld terug gekregen... Tegenvaller.

Aad Francissen
21 juni 2021

Heerlijke, echt heerlijke poke bowl (rainbow). Echter derde keer al dat we, helaas, te lang moesten wachten op onze bestelling. Step it up, Tousjee!

Cleo
21 juni 2021

Zie Facebook bericht

Bart
21 juni 2021
Snowy
20 juni 2021

Het eten was erg lekker, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger👍👍

Inge
19 juni 2021

Helaas werd het veel later geleverd dan verwacht, toen ik belde kwamen ze er achter dat het door een foutje nog niet was verstuurd. Daarna alsnog gekregen (zonder korting oid), kwaliteit prima.

Marije
18 juni 2021
Miranda
17 juni 2021

Betaald voor avocado, maar ik kreeg geen avocado. Duurde 1,5 uur en ondanks dat ik een mail kreeg dat het onderweg was duurde het nog steeds 40 minuten. De bowl was bij levering open en de helft lag in de tas. Vorige keer was dat ook al zo.

Sabine
17 juni 2021
Desiree
16 juni 2021

Super lekker en vers!

Adrie van Dorst
16 juni 2021

Bezorging duurde erg lang!

Lisa
15 juni 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Fantastisch Ik ga zeker opnieuw bestellen. Mango was ook heerlijk rijp!

Bob
15 juni 2021

Super vers, goede vulling. En vlotte bezorging. Erg lekker, en op z'n tijd een attentie bij de bezorging. Top!

Roy
13 juni 2021

Heerlijk! Enige minpuntje was dat de mango niet goed gesneden was, maar verder goddelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Wigg
13 juni 2021

Anderhalf uur gewacht op het eten en ipv vegan bowl eentje ontvangen met vis.. is wel jammer als je veganist bent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gina
13 juni 2021

Het was lekker maar veel te veel maïs 🌽 En het bezorging duurt ook lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johnny Blokhuis
12 juni 2021

Bestelling was niet compleet Geen gebakken uitjes 😢

Van den Esschert
11 juni 2021
George
10 juni 2021
Tamara
10 juni 2021

Was heerlijk

Lisanne
9 juni 2021

Wel een euro gevraagd voor de wasabi mayo bij de garnalen maar niet gekregen. PokebowlS waren zoals gewoonlijk prima van kwaliteit

Bart
7 juni 2021
C.Meijer
7 juni 2021

Het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd! Omdat wij voor vier personen een poke bowl hadden was het moeilijk te zien welke nou voor wie was dus een tip voor jullie, is het een idee om op de schaaltjes te zetten wat erin zit? Dat kan eenvoudig g door een stikker op de deksel of om op de boel zelf te schrijven zo is het duidelijk wat erin zit! Maar het was heerlijk, wij gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
7 juni 2021

Prijs/kwaliteit is minder goed, daarnaast is de wachttijd veel te lang en klopt het niet met de tijd die jullie aangeven. Al met al bijna 2 uur moeten wachten op 3 Poké Bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
5 juni 2021

Zoals altijd lekker, maar de rijst was dit keer wel een harde brok, moeilijk uit elkaar te krijgen dus wat lastiger eten.

Marjolein
4 juni 2021

Het was weer heerlijk. Fijn dat ik kan kiezen voor bloemkoolrijst.

Frederique
3 juni 2021
Evelien
3 juni 2021

Mijn eten zou bezorgd worden om 19:15 maar het kwam pas om 20:00. Ik heb ander half uur moeten wachten, en geen bericht dat het langer zou gaan duren. Jammer.

George
3 juni 2021
Robert
3 juni 2021

Na 45min werd ik gebeld dat er geen bezorgers waren( dit werd goed gepraat door 3x cola te geven) uiteindelijk duurde het nog 1 uur voordat ik mijn eten kreeg. 17:25 besteld 18:15 was de levertijd( werd toen gebeld, geen bezorger. 19:15 werd het eten geleverd Het eten is echt super lekker!! Maar in mijn vriendenkring hoor ik nu vaak de zelfde klacht over de bezorgtijden.. jammer!!

Chantal
3 juni 2021

Jammer dat er bij de vegetarische bowl geen keuze is uit rijst of sla als basis. Ook was de hoeveelheid mango wat karig. Verder was het super lekker!

Francesco Bommartini
2 juni 2021

Het was lekker, en precies op tijd geleverd !!

Raymond Schrave
2 juni 2021

Normaal gesproken is het heerlijk eten. Vandaag bestelden wij drie pokebohls. In een bakje zaten enkele rotte (zwarte) stukken avocado. Gelijk een e-mail gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Beetje jammer....

Van der Szeeg
2 juni 2021

Prima goed van smaak

Anneke
2 juni 2021

Uitstekend op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Was m’n eerste keer. Voor herhaling vatbaar.

Kitty poelhekken
31 mei 2021

Eten is over het algemeen prima. Bezorging is dramatisch. Anderhalf uur wachten is normaal...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

emma
30 mei 2021
Mona Thijert
30 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten 👍🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
30 mei 2021
X
30 mei 2021
J. Hendriks
29 mei 2021

Dank jullie wel voor het altijd lekker eten! We hebben nu verschillende bowl besteld en we vinden ze allemaal heerlijk. Fijne verse producten, wat ik voor de rauwe vis erg belangrijk vind. Dus complimenten. mocht ik 1 verbeter puntje geven dan zou het zijn om de bestel bonnen goed na te kijken en alle extra opties er goed bij op te doen. We hebben namelijk wel eens een extra topping genomen die er niet bij op zat. Maar ga lekker zo door! Jullie hebben er zeker een vaste klant bij. Groetjes wilma en joost

Sophie
29 mei 2021

Mijn bestelling kwam 20 min te vroeg, dan de aangegeven tijd. Ik heb een tijd aangegeven en was daarom ook nog niet thuis.

Debbie
28 mei 2021

Super lekker en altijd op de afgesproken tijd bezorgd.

Casper
28 mei 2021

Het was opnieuw heerlijk en werkelijk op de minuut op tijd bezorgd.

Nana
28 mei 2021
Bas
27 mei 2021

Wow! Dit is zoooo geweldig!

Amber
27 mei 2021

Het eten was super! De bezorging duurde erg lang, ik had gevraagd of ze de bestelling om 19.15 konden bezorgen. Deze werd om 19.50 bezorgd. Maar nogmaals het eten was weer heerlijk!

Ano
27 mei 2021
Bart
26 mei 2021
Nana
25 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Inge
25 mei 2021
George
24 mei 2021
Leroy
24 mei 2021

Binnen 2 maand tijd 3 bestelling geplaatst. Steeds krijg ik de optie om een vast bezorg tijdstip te kiezen en dit doe ik dan ook (vaak 1/1:15 later. Ik heb nu 3 keer gehad dat ik langer als 2 uur moest wachten omdat het te druk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
23 mei 2021

Spange bowl weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirs
23 mei 2021

De pokebowls die we besteld hadden waren echt lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Daarbij heb ik twee keer een portie met tempura garnalen besteld. Deze waren niet lekker. We hebben ze helaas weggegooid. Het was koud en de laag eromheen was taai en niet lekker van smaak. De Pokebowl ga ik zeker nog wel een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
23 mei 2021

Rijst was net als de vorige keer te hard en te droog, jammer...!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
23 mei 2021

Duurde ruim anderhalf uur voordat de bestelling er was, maar het eten was erg goed. De vorige keer ontbrak er het een en ander, maar deze keer gelukkig niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
22 mei 2021
Bouqqadour
22 mei 2021

Lekker eten! Fijne service. Heb gesproken met Marc. Fijne kerel om uitleg te vragen over de pokebowl. Hij weet waarover hij praat!

Marc
22 mei 2021

Wederom veel te laat bezorgd , daardoor was de tempura steenkoud. De bowls waren weer top!

Emiel
19 mei 2021

Was prima

Bart
18 mei 2021

Deze keer was het toch wat minder. Waar het normaal heerlijk genieten is. Deze keer was de tonijn wat taai en de rijst een beetje droog, en de pokebowl van mijn vrouw was een beetje waterig. Toch 4 sterren omdat we hier al vaker hebben besteld en het al die andere keren heerlijk was. We bestellen zeker weer, de volgende keer is het vast weer van de vertrouwde heerlijke kwaliteit.

EB
17 mei 2021

Nu voor de 3e keer hier besteld en wat was het weer heerlijk. Bij de bezorging bleek er een side dish niet bij te zitten maar die is nog netjes na gebracht. Goede service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 mei 2021
Nathan
16 mei 2021

De Bowl met Pulled Beef was op zich lekker qua vlees, maar qua groente e.d. minder afwisselend dan bijvoorbeeld de Rainbow Bowl. Verder was alles weer top.

Jeroen
15 mei 2021
Wendy
15 mei 2021

Tousjee, jullie consistentie in kwaliteit is echt omlaag gegaan laatste tijd. Eerst krijg ik een 'Holy Chicken Bowl' met OPVALLENDE BRUINE PLEKKEN op de avocado, en slordige presentatie van de rest v.d ingredienten. Ik bel, en ik krijg een nieuwe gebracht. Bij de vervanging zijn jullie weer de wasabi mayo vergeten, ik bel weer en ik wacht weer. Ik krijg het eindelijk. Ik begin te eten, maar 1. De rijst is te lang gekookt (te zacht) 2 Er zat ZOETE AARDAPPEL erin. Waarom? Toen had ik geen energie meer NOG een keer te bellen. Vooral niet aangezien tijdens de 16 minuut gesprek Mark niet eens een professionele houding had. De punten die ik heb genoemd zijn allemaal belangrijk. Mark, je zei dat je niet eens was met dat de kwaliteit ‘niet voldoende’ was. Nou, ik betaal niet 13.50 euro voor alleen jullie kwaliteit v.d vis (wat in dit geval niet eens vis was maar kip). Zoals ik al zei presentatie is een GROOT gedeelte van een poké bowl. Ik betaal niet alleen voor het eten zelf, maa

Chris
13 mei 2021
George
12 mei 2021
Josca
11 mei 2021

Ik ben zeer ontevreden en ik ga hier niet meer bestellen. De eerste keer kreeg ik een uur te laat een koude maaltijd waarbij er een extra besteld ingrediënt in de poké bowl ontbrak. Dit werd opgelost door het bedrag wat ik voor het extra ingrediënt had betaald terug te storten. De tweede keer ontbrak er wederom een extra besteld ingrediënt en een ingrediënt wat standaard in de poké bowl hoort. Dit werd wederom opgelost door het bedrag van het extra ingrediënt terug te storten en een kortingscode van 20% korting toe te sturen. Nu wilde ik het nog één kans geven en werkt de kortingscode die we hadden gekregen na een foute bestelling niet, ontbrak weer het extra bestelde ingrediënt en werd bij het bezorgen meegedeeld dat een product in de poké bowl op was en ze het hebben vervangen voor iets anders zonder overleg. En dit terwijl in de opmerking expliciet stond vermeld dat de vorige keren ook ingrediënten ontbraken.

Kitty
11 mei 2021

Eten was prima en deze keer zaten ook alle extra’s die besteld waren er op. Op tijd bezorgen lukt standaard niet. Ook deze keer weer een half uur te laat.

Liselot
10 mei 2021
Anoniem
10 mei 2021
Caroline
10 mei 2021

Heerlijke pokébowl veel garnering, misschien wat extra rijst erbij was beter geweest, ook omdat jullie lekkere kleefrijst gebruiken. Maar je krijgt waar voor je geld. De wachttijd voor ons was een uur. Misschien is het handig om aan te geven hoe lang het gaat duren voordat je bestelling bezorgd wordt bij het bestellen. Wel heel netjes dat het in de mail stond. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca ten kleij
10 mei 2021

De laatste 2 keren dat ik bestelde kreeg ik niet helemaal wat ik besteld had Gisteren spicy zalm was niet scherp Ik had Suriname zat amper rijst in Wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
9 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hazelhoff
8 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten, en alles vers en smaakvol!..we gaan zeker weten vaker bestellen 👌

Manon
7 mei 2021

Heerlijk👍👍

Anoniem
7 mei 2021

Heel snel bezorgd!

Ton Völker
6 mei 2021

Alleen maar positief. Poké bowls smaakten voortreffelijk. Heerlijk gegeten dus. Ook de bezorging was uiterst correct en exact op tijd. Compliment dus; wij komen terug.

Linda
4 mei 2021
Choo
4 mei 2021
Baukje
3 mei 2021

Superlekkere pokébowls (Rainbow en 1 met crispy chicken) en exact om 17.30 bezorgd

Renan
3 mei 2021

Super lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy khan
1 mei 2021

De pokeybowl was oke, de reden dat het oké was omdat er een soort van een hard botje in mijn pokeybowl zat! Ik snap niet hoe het er in was gekomen. Ik ben ook zwanger dus kon gevaarlijk zijn…

Niels
30 april 2021

De pokebowls zagen er prachtig uit en ook nog eens heerlijk gegeten

A
29 april 2021

Het was ontzettend lekker, maar wederom zat er geen avocado bij terwijl dat er wel in zou moeten zitten...

Desiree
28 april 2021

Super lekker

Emma
28 april 2021
Lisanne
28 april 2021

Een half uur te laat, terwijl er ruim van te voren besteld was. Helaas waren de bijgerechten al helemaal koud. De kwaliteit is ook wel eens beter geweest, half bruine avocado, mango van wisselende rijpheid en zoveel soja bonen dat de verhouding zoek was. Jammer; normaal ben ik mega enthousiast en dit viel echt tegen.

Dick
27 april 2021
Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Jeroen
26 april 2021
JB
26 april 2021

Erg lang gewacht op mijn bestelling terwijl ik ruim van tevoren had besteld. Wel netjes een kortingscode gekregen. Qua eten: helaas was de rijst te hard. Jammer want tot nu toe altijd prima!

Dirk
26 april 2021

Aanrader! Twee keer besteld, twee keer uitstekende kwaliteit. Supervers en met zorg bereid. Bij een volgend bezoek graag weer. De bezorging was beide keren wat later, maar dat mocht de pret niet drukken.

Albert
26 april 2021

Voor de vierde keer op rij gewoon een uur te laat bezorgd. Dit keer was het eten matig.

Bas
26 april 2021

Geweldig eten! Deze keer moesten we wel wat langer wachten dan we gewend waren.

Kitty
26 april 2021

Bruine avocado, bezorging is standaard een half uur te laat. We houden er al rekening mee bij het bestellen... verder kloppende bestelling deze keer 👍🏻

Sander Rohrink
26 april 2021

Ruim 1 uur te laat... (al vaker voorgekomen)

George
26 april 2021
Karin
21 april 2021

Weer heerlijk gegeten, superverse ingrediënten en goede service (kwamen direct een bijgerecht nabezorgen wat in eerste instantie was vergeten). Ga zo door en wij bestellen vaker!

Floor
21 april 2021
de Jager
20 april 2021

Uitstekende maaltijden die op de afgesproken tijd werden bezorgd

Don
19 april 2021

Het was jammer dat niet alle ingrediënten (krabsalade en kruiderij), die vermeld stonden op de website, in de bestelde pokébowls zaten. Voor de prijs had dit netter afgewerkt mogen worden. Voor de rest was de levering en het eten prima.

Alex
19 april 2021

Prima op de afgesproken tijd, nette service en als altijd Super Lekker 🤩

Merle
19 april 2021

Het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirre
18 april 2021

We hebben vanavond weer heerlijk zitten smullen van de vegan heaven bowl! Bezorging was super op tijd en vriendelijk aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de leuke recensie Mirre!

Marsha
18 april 2021

Heerlijk zoals altijd en de bezorging was zelfs een half uur voor de geschatte tijd. Top!

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de mooie recensie.

Iep
16 april 2021

Zoals altijd heerlijk!

Stefan
16 april 2021

Top!

Albert
16 april 2021

Eten helemaal goed Bediening voor de 3e keer 20 minuten te laat. Jammer

Carlijn
15 april 2021
ME
14 april 2021

Vanavond besteld. Bestelling werd snel geleverd echter geen bestek/stokjes hierbij gekregen. Opgebeld en halfuur later werd dit nageleverd, we konden lekker eten. Heel aardige bezorger trouwens! Echter 1 pokebowl zonder avocado besteld en 1 pokebowl zonder edamame, hier ook nog extra voor gebeld zodat dit goed zou gaan. Helaas toch 1 pokebowl gekregen zonder beide ingrediënten en 1 pokebowl met beide.

Ineke
13 april 2021

Het eten is heerlijk! Bezorging is niet goed georganiseerd. De eerste keer hebben we uiteindelijk het eten zelf opgehaald omdat er geen bezorgers vrij waren. Onlangs voor de tweede keer besteld; dit werd 45 minuten later afgeleverd dan beloofd. Erg jammer, want de pokebowls zijn super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
12 april 2021
Vaartjes
12 april 2021

Helaas niet alle ingrediënten aanwezig zoals besteld en de avocado was deels bruin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EB
11 april 2021

Voor de eerste keer hier besteld en wat was het heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang maar dat kun je verwachten als je op zondag besteld. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia ten Thij
11 april 2021

Ik had nog nooit van jullie gehoord en het was dus voor mij de eerste keer. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
11 april 2021
Monique
11 april 2021

Voor het eerst een Pokebowl besteld, blij verrast, erg lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk.

Eva
9 april 2021

Lekkerste pokebowls ooit!

Xandra timmers
7 april 2021

Er is maar een woord voor: overheerlijk!!

Josta Kelderman
6 april 2021

Dit is zeker de derde keer dat we zo ongelofelijk lang moeten wachten op onze bestelling ( bijna 2 uur!!!)

Tom v/d Berg
5 april 2021

Bestelling 3 uur Vantevoren geplaatst voor bezorging om 19:00 uiteindelijk pas een half uur laten het eten ontvangen ...

Maud
5 april 2021

Normaal heel tevreden met Tousjee. Maar dit keer was de bezorger mijn bestelling vergeten, na contact werd het binnen 5 min. Bezorgd, top. Helaas miste de mango in mijn pokebowl, erg jammer. Verder was het eten lekker.

Bas Oude Luttikhuis
5 april 2021

Waanzinnig lekker, op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merle
3 april 2021

Hoewel ik mijn bestelling alvast in de middag had gedaan kwam deze alsnog een half uur later dan de bedoeling was. Het was gelukkig wel lekker

Stefan
2 april 2021

Geweldig

George
2 april 2021
Manon
1 april 2021

Heerlijk eten en het werd op tijd bezorgd!

An
1 april 2021

Lekker maar ik had extra Edamame besteld, stond ook op de bon, is voor betaald maar zat helaas niet in mijn pokebowl...

Marije
1 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Helaas voor de derde keer op rij geen masago toegevoegd aan de rainbowbowl. Laat dit nu net “het” ingrediënt zijn dat mijn dochter het lekkerst vindt..... enige teleurstelling dus.

KEL
31 maart 2021
Carlijn
31 maart 2021
Bart
29 maart 2021
Jan
29 maart 2021

Op aanraden van vrienden hebben wij hier ook besteld. De prijs-kwaliteitverhouding was niet goed. Ik ken veel poke bowls die goedkoper en veel beter zijn. Het was heel anders dan wat vrienden destijds gekregen hebben. De mango was glazig en net perzik uit blik en de portie was onvoldoende. Geen aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
28 maart 2021

Helaas was het eten (gefrituurde garnalen) helemaal koud aangekomen. Bezorging duurde ook 2 uur. Gebeld en zou kortingscode krijgen, maar nooit gekregen. Poke bowl was wel heel lekker, maar koude gefrituurde garnaal is geen aanrader

Nathan
28 maart 2021

Bezorging op zich prima, alleen wat vroeg, maar dat was voor ons prima. Eten was zeer lekker, smaakvol en zeker ook genoeg.

...
27 maart 2021

Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Jammer dat de extra toppingen niet waren toegevoegd terwijl ze wel betaald waren.

Debbie
27 maart 2021

Super goed. Lekker en veel eten. Super goeie service.

Verlaek
26 maart 2021

Het eten was echt geweldig!! Jammer dat de bestelling een half uur te laat kwam en dat het ijs al was gesmolten.

anoniem
26 maart 2021

mijn eten kwam ruim een uur te laat vervolgens de aangegeven tijd 25-03-2021

Lieke Herbrink
25 maart 2021
MarLef
25 maart 2021
Steenkamp
25 maart 2021
Wendy
24 maart 2021
Anoniem
23 maart 2021

Vers gemaakt, ziet er smakelijk uit en smaakt prima. Bezorging netjes, maar half uur later dan we hadden aangegeven.

Emma
22 maart 2021

Super lekker weer! En mooi op tijd bezorgd

Jb
21 maart 2021
George
21 maart 2021
Frnco
21 maart 2021

Zeer goed!!

Bart
19 maart 2021

Zoals altijd was het weer ontzettend lekker

D. Lohse
18 maart 2021

Weer Niet gekregen wat bestelt. In plaats daarvan cola blikjes. Weer! Lusten wij niet. Wel vole prijs betaald. Gênant

jp
18 maart 2021

Top gesmaakt bedankt!

Varsha
18 maart 2021

Super lekker gegeten weer en genoten. Bestelling was ook nog sneller dan verwacht bezorgd!

J.ter Bogt
17 maart 2021

De bowls zien er goed verzorgd uit, smaken ook goed, maar bijna altijd ontbreekt er iets in de bowl wat wel op de menu kaart genoemd staat. Heel jammer!

Bart
15 maart 2021
Ellen
15 maart 2021

Zoals aktijd weer 2 heerlijke Poké Bowls gegeten . Altijd super vers en smaken heerlijk! Grote porties, en mooi opgemaakte bowls. Ik lust ze wel elke dag 😊Een echte aanrader!!

Roy
14 maart 2021

Iedereen was dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
14 maart 2021

Eten is opzich lekker, maar de Opmerkingen die we toevoegen in online bestelling zijn wederom niet gelezen. Dus wanneer we aangeven GEEN gember mag je verwachten dat je ook daadwerkelijk GEEN gember krijgt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
14 maart 2021
Eva
12 maart 2021
Mark Riesewijk
12 maart 2021

Kan iemand mij vertellen waarom de kwaliteit altijd subliem is? Pvd! Absolute aanrader! Wij doen elke week Tousjee!

JW
10 maart 2021
George
9 maart 2021
Janneke
9 maart 2021

Eindelijk, na drie opeenvolgende bezorgingen via Uber is de bestelling, nu besteld via de website van Tousjee.nl., weer op tijd bezorgd... Via Uber is de bestelling echter wel goedkoper, want geen bezorgkosten. Kwaliteit zoals altijd prima. Bezorgers wisselen; soms met een 'nors' 'Ik kan er ook niks aan doen dat het te laat is', soms een uiterst vriendelijke bezorger/-ster.

Annelies
8 maart 2021

Heeeeerlijk!

Iris
8 maart 2021

Extra betaald voor extra avocado topping op sweet chicken bowl, maar geen avocado gekregen. Had dus net zo goed geen geld aan uit kunnen geven, zonde! Verder wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Beste Iris, wat vervelend om te horen! Onze excuses voor het ongemak. We hebben het bedrag van de extra avocado naar u geretourneerd. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Maria
7 maart 2021

De bestelling was aan de redelijk late kant (20 minuten na aangegeven tijd). Pokebowl zelf was erg lekker, de stukken kip mogen naar mijn smaak wel wat kleiner (maar dat is een kwestie van smaak denk ik)

Eveline Korsman
6 maart 2021

Fantastische bezorging hoor, prima op tijd en bere lekker.

Henny
4 maart 2021

Goed geregeld en lekker eten

Malou
2 maart 2021

Heel lekker eten, en leuke berzorger

Bart
1 maart 2021
Bart
1 maart 2021
silver
1 maart 2021

Heel blij weer met het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bank Stel
1 maart 2021

Was heerlijk! En snel bezorgd, klasse.

Zenderink
28 februari 2021

Fantastisch ! Zeer tevreden en heel erg lekker 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
28 februari 2021

Heerlijke pokebowls, echt een aanrader. Stipt op tijd qua bezorging.

Caph
27 februari 2021

Altijd lekker en snel bezorgd!

Casper
27 februari 2021

Top, zoals altijd.

Marius
25 februari 2021
L. S.
23 februari 2021

Al vaak en over een langere periode bij jullie besteld. Het eten is vrijwel altijd lekker. De laatste maanden merk ik echter verschil. Er ontbreekt vaker iets en bezorging is later dan aangegeven of verzocht. Deze laatste bestelling viel tegen. Ruim een half uur te laat bezorgd (en zeker 1,5uur voorafgaand besteld), de rijst was aan de harde kant en de verhoudingen waren niet overeenkomend met eerdere bestellingen (in dit geval veel sojabonen tov nauwelijks krabsalade). Toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Staal
22 februari 2021
Lyande
21 februari 2021

Ontzettend lekker, gezond en punctueel!

Mike
21 februari 2021

Rijst was hard en zat vol met graat Eerste keer dat ik hier had besteld was het super goed maar dit keer viel het heel erg tegen

Annink
20 februari 2021

Heerlijke goedgevulde pokebowl met verse ingrediënten. Een smaakexplosie in je mond!

Wim van Harten
20 februari 2021

Zowel de spicey chickenbowl als de sweet chicken pokebowl beide erg smakelijk. Zag er mooi verzorgd en goed ingepakt uit. Bezorger uitermate correct en vriendelijk. Stokjes erbij, ruim voldoende soyasaus en p.p. ook een mintje en eenTony Chocoloney chocolaatje. Top gerechten, zeker een aanrader!!!

Anoniem
20 februari 2021

Poke bowl was gewoon niet lekker, voor een groot gedeelte aan de prullenbak moeten geven. De rijst was hard (niet gaar of oud). Erg jammer dat zoiets elementairs niet goed gaat...

A&Y
18 februari 2021

Heerlijk!!!

Marjolein Van Der Meer
17 februari 2021

Ondanks het rot weer, snel het eten gekregen! Het is altijd super lekker en van goede kwaliteit! Ik raad het iedereen aan !

Ellen
17 februari 2021

Bowls zijn super lekker en vers. Wij gaan absoluut weer bestellen!

Nijhof
15 februari 2021
Petra
15 februari 2021

Uur later bezorgd dan verwachte bezorgtijd. Tevens 2 maal cola besteld bij Valentijnsdeal maar niet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Semih
12 februari 2021

Heerlijke poké bowl

Marc
12 februari 2021

Bezorger (op fiets door de sneeuw) was ruim te laat. Ondanks dat we hadden aangegeven hoe bezorger ons het best kon bereiken we we zelfs richting begaanbare weg waren gelopen.

Romée Lenting
12 februari 2021

Zoals altijd heeeeerlijk! 👌🏼

Iep
11 februari 2021

Gewoon superlekker. Fijn ook dat bloemkoolrijst een optie is!

Marijn
10 februari 2021

Echt weer super lekker! Vers, goed gevuld en smaakvol. Alleen missen er vaak eetstokjes bij de bestelling.

Alice
9 februari 2021

Eerste keer besteld! Mijn dochter een sushi borrito en ik een poke bowls en het was heerlijk!!!

Niels
5 februari 2021

Top eten en zeer zeer smakelijk! Kleine tip : misschien op de doos de type bowl zetten. Moeilijk om uit elkaar te houden haha

Bart
1 februari 2021

Potdomme wat een goed spul

Damhert 🦌
1 februari 2021

Het was weer smullen met tousjee En wat is de mango toch lekker en perfect van structuur 🥭🥭🥭🥭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Bedankt mevrouw Reudink!

Jeanet
1 februari 2021

Heerlijk eten! Wij hadden de rainbow bowl met veel zalm en tonijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
31 januari 2021

Veel te lekker :)

rebecca odonoghue
27 januari 2021

I'm a big fan of Tousjee and I order often! But the last two times I ordered in advance and my order was pretty late. If I order several hours before my chosen delivery time, shouldn't I still receive it on time, even if you receive lots of other orders later? Also, this time some of my rice was quite dried out, which has never happened before.

Emma
27 januari 2021
Eelco
26 januari 2021

Had o.a. burrito sushi rol besteld maar kon niet ivm nori bladeren die op waren. Belde ons keurig op met lekkere vervangingen. Lekker gegeten

Tamara
25 januari 2021

Vandaag 4 sterren ipv 5. Dit vanwege de rijst wat erg droog was. Dit al voor de tweede keer, hopelijk de volgende keer weer zo lekker als wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefano
25 januari 2021

Super jammer dat we precies 2 uur hebben moeten wachten op de bezorging van ons eten. Om 1733 besteld en 1935 stond de bezorger voor de deur. Wel gebeld door een dame maar ook die belofte van een half uur later werd niet nagekomen. Ook toen zijn we blijven wachten. Tip: schrijf een persoonlijk briefje en doe die in de tas bij de bestelling / doe iets extra’s in de tas / geeft korting op de volgende bestelling. Niets doen geeft een gevoel van: ach joh geld is binnen en klaar. Dat is dan dus ook bij deze de afspraak. Lekker eten genoeg te bestellen in Enschede.

i23675
25 januari 2021

Erg lekker, bezorg duurde veel langer dan verwacht, ook was de pokebowl niet netjes meer, alles zat door elkaar. Verder erg tevreden, was super lekker! Leuk ook de mentos en Tony’s chocolony die je er bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
25 januari 2021

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
25 januari 2021

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bbb
25 januari 2021

Heerlijke pokebowl, goede prijs- kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
24 januari 2021

Normaal gesproken echt wel vijf sterren altijd. Deze keer toch iets minder enthousiast. Hele grote stukken mango en erg veel lente ui. Volgende keer beter :)

Jona C. Valks
24 januari 2021
Sanne Gouma
24 januari 2021

Was veel te laat

Kirstie Olde Benneker
24 januari 2021
Casper
23 januari 2021

Heerlijk. Mijn favoriet, spicy salmon.

Mohammed Taha
22 januari 2021

Eten was erg lekker. Bezorging duurde langer dan afgesproken.

Jan & Magriet
22 januari 2021

Heerlijk net alsof we thuis zijn.

Nicole
22 januari 2021
Petra
22 januari 2021

Precies op tijd bezorgd en het was héérlijk! Ruime portie, de pokebowls. De mentosjes en chocolaatjes maakten het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar!

S.G.
21 januari 2021

Spicy salmon borrito besteld, was prima. Ook de 2 Garnaal spiesjes met chilsaus en lente ui, deze waren helaas niet lekker. Ze waren smaakloos en niet knapperig. Er stond bij dat ze een beetje knapperig zouden zijn maar dat was niet het geval. Bezorging was goed.

Maximus
21 januari 2021

Garnaal spiesjes & gyoza zijn een aanrader!

Janneke
21 januari 2021

Heerlijke pokebowls! Verse producten en overvolle schaal. Bezorging was erg snel. Dus top!

Floortje
21 januari 2021

Heerlijk eten en goede service!

Denise
20 januari 2021

Op zich niet vaak wat te klagen, maar merk de laatste tijd wel aan het gerecht of het druk is of gehaast gaat. Vandaag de rijst niet gaar genoeg en een rommelige rol. Vorige keer een vergeten blikje cola, wat toch slecht opgepakt wordt. Eerst bellen dat het er niet bij zat en te horen krijgen dat je dit bedrag terug krijgt wat vervolgens niet gebeurd en als je dit bij een volgende bestelling weer aan geeft moet je weer zelf bellen om het te regelen. Tja dan ben ik er wel klaar mee. Het gaat me niet om de 1,75 maar om de service. Die valt dan toch een beetje tegen.

Cleo
19 januari 2021
Ingrid Risakotta
18 januari 2021

De 2e keer dat we bestellen. De 1e keer waren we heel enthousiast en nu was het ook heerlijk maar er zat aan de onderkant van de 2 grote sushi bowl bakken rijst geplakt. Dat moesten we er eerst afhalen. Maar dar is op zich te doen. Tijdens het eten ontdekte ik een haar in de sushi bowl en dat is echt smerig. Deze was zeker niet van mij want ik moest 'm er echt uit trekken. Erg jammer dat de 2e ervaring een mindere ervaring was want het eten is prima in orde. Hoop dat jullie aan de hygiëne en netheid gaan werken. Mvg. Ingrid

Reactie van Tousjee

Hoi Ingrid, bedankt voor u bericht. Goed om te horen dat 1 na u eerste ervaring nog een keer bij ons wilde bestellen. Maar wat ontzettend vervelend om te horen dat 2 Poke Bowls niet netjes waren afgeleverd en dat u 1 Poke bowl een haar aantrof. We werken in de keuken altijd met handschoentjes haarnetjes en schone werkbanken, wat betreft de werkbanken en haarnetjes : dit lijkt bij u bestelling mis te zijn gegaan. En dat spijt ons! Waarvoor onze wel gemeende excuses. We zullen contact met u opnemen om u te compenseren. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Richelle
17 januari 2021

Vers en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Akad
17 januari 2021

Het eten was erg leker. Alle smaakt echt vers. Wel zijn de normale porties wat klein gezien de prijs die je betaalt. Had iets meer gemogen.

Sabine
16 januari 2021
M.
16 januari 2021
Stefan
15 januari 2021
Smink
15 januari 2021

Perfecte kwaliteit! Heerlijk eten! We werden constant op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou arriveren.. Helaas was een deel van onze bestelling onderweg gevallen hetgeen perfect werd opgelost door Tousjeee.. Zeker voor herhaling vatbaar.

scootmobielshop enschede
14 januari 2021

zalm niet bijzonder

Marieke
11 januari 2021

Eten is super. Bij de bezorging helaas meerdere malen al niet op tijd geweest. En dan niet een paar minuten maar echt een uur of halfuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.B
10 januari 2021
Arjan
9 januari 2021

Dit is echt genieten. De kom is te klein voor een grote portie, maar zo veel en lekker. Lekker vers en waar voor je geld. Ze bellen je ook netjes of het iets eerder kan of als het wat later wordt. En eenvoudig en naar eigen voorkeur op de site samen te stellen. Top.

Else
5 januari 2021

Snelle service en heerlijke bowls!