window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'AW-611086931');

Beoordelingen van Tousjee Enschede

Recente recensies

5.0
Femke
vandaag

Ik belde de dag van te voren met een speciale vraag voor een wat groter groep. Ze waren super enthousiast om te helpen en wat we kregen was heerlijk. Heel erg genoten van het eten en iedereen aanwezig was heel enthousiast

Dekker
gisteren

Heerlijk en redelijk op tijd geleverd 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
24 november 2022

Onze complimenten, kwalitatief erg goed! Bezorging snel, service prima!

Elza
20 november 2022

Ik had veel sojaboontjes en weinig avocado de hoeveelheid van verschillende toppings maakt het dat ik het geen 5 ster geef. Normaal gesproken heb ik niets te zeggen maar het was dit keer een beetje jammer. Bezorgers heel vriendelijk en aardig! Alleen jammer dat de tijd dat jullie bezorgen niet over een komt met de tijd van de mail.

Rishen
11 november 2022

Svp volgende keer leveren wat er besteld word..

Alderwereld
5 november 2022

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding.

Bornebroek
4 november 2022

Fantastisch goed gevulde pokebowls, verse producten....Word je vrolijk van, prijs/kwaliteit perfect!

Lic
30 oktober 2022
Charlotte
29 oktober 2022

Weer super gegeten, zaterdag mijn traktatie dag, was een feestje 🎈

Esmee
28 oktober 2022

Was perfect Tobias bedank!🫶🏼

Josien en Mirjam
18 oktober 2022

Heerlijk gegeten!

Wendy
17 oktober 2022
Jolanda
14 oktober 2022

Het was weer een sensatie. The rainbow pokebowl, echt een aanrader!

M
13 oktober 2022

Alles top

George
11 oktober 2022
Britt
8 oktober 2022

Heerlijke pokebowl en erg snelle levering, top!

Gershom
30 september 2022

Ik miste mijn gyōzas en tempura nori chips, maar verder wel lekker

de Haan
25 september 2022

Top!

Ilona
24 september 2022

Deel bestelling ontbrak

Marieke Slaghuis
23 september 2022

Bezorger was vrij onzorgvuldig geweest met onze besteling. 1 telefoontje en binnen een half uur nieuwe pokebowls en extra drankjes. Perfecte service! Kwaliteit, zoals altijd, top!!!

Charlotte
23 september 2022

Voor de eerste keer besteld en supergoed, nette aflevering ook

Eva
22 september 2022
Remco
21 september 2022

Zo als altijd erg lekker. Vriendelijke bezorger.

Onbekend
18 september 2022

Heeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
17 september 2022

Zou het absoluut vaker bestellen als de prijs iets lager zou zijn. Verder echt top!

Stefan
16 september 2022
Annelies
13 september 2022

Smaakte heerlijk! Helaas geen sojasaus & stokjes erbij gekregen . Wel aangegeven dit te willen hebben

Marga Langkamp
3 september 2022

Het was weer heerlijk

Reactie van Tousjee

Leuk te horen Marga, bedankt voor je recensie!

-
1 september 2022

Gewoon erg goed!

Gabriela
30 augustus 2022
Sandra zweers
28 augustus 2022

Super lekker eten ik ga wel vaker bestellen daar en ook super aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolijn
26 augustus 2022

Prima prijs kwaliteit, goede service

Cher
26 augustus 2022

Helaas al de derde keer dat het fout gaat als ik bij jullie bestel. De eerste keer klopte de zelf samengestelde pokebowl niet, de tweede keer zonder aankondiging veel te laat. De laatste keer werd er gelukkig wel gecommuniceerd dat ze te laat zouden zijn. Ik vind het erg jammer dat als ik om 16:15 's middags al een bestelling plaats voor 18:15, dat ik dan na 18:15 gebeld word dat het nog wel een half uur kan duren omdat het zo druk is en het eten er vervolgens pas tegen 19:00 is. Jammer

Renata Huisjes
25 augustus 2022

Het was wederom weer heerlijk👍🏻

Aert
20 augustus 2022

Echt heel erg lekker

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de leuke review Aert!

Stefan
17 augustus 2022
Laurens Olthof
16 augustus 2022

Super lekker en gezond eten! De verwachte bezorgtijd staat aangegeven en het was er zelfs eerder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Dankje Laurens!

Nicole
14 augustus 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
10 augustus 2022
Simone
7 augustus 2022

Heerlijke Poke Bowls, ruim op tijd bezorgd! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Langkamp
7 augustus 2022

Het was weer heerlijk en eerder bezorgd dan aangegeven, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
7 augustus 2022
Sanns
3 augustus 2022

Eten was heerlijk, maar alweer te laat geleverd helaas.

Wendy
30 juli 2022
Rosalie Nijland
30 juli 2022

TOP!

Wouter
23 juli 2022
Derk
22 juli 2022

Vers, maar niet verrassend. Levertijd was echt teleurstellend, ruim later dan aangekondigde verwachte bezorgtijd. Duurde ook nog te lang vanaf moment dat bestelling onderweg zou zijn. Wees reëler in wat ik mag verwachten. Tussen bestellen en bezorgen ruim anderhalf uur. Op nog geen zeven, acht minuten fietsen naar bezorgadres.

X
22 juli 2022

Lekker!

Yorrick
20 juli 2022

Lekker eten en snel bezorgd. Wat is er nog meer om te zeggen? Mij hebben ze al klant gewonnen ;p

Ellen
20 juli 2022
Nora
19 juli 2022

Super lekker gegeten! De bezorging kwam alleen dik een half uur te laat.

Annette Huuskes
19 juli 2022

Het verbaasde mij dat er deze keer niets bij was( zoals gewoonlijk) geen servetje, geen chocolaatje oid.

Gaby
18 juli 2022
Roy
16 juli 2022

Geen wasabi flakes gekregen en een uur te laat. Gelukkig was het lekker, maar dit was niet leuk

Wendy
14 juli 2022
Carry
14 juli 2022

Vandaag was het ietsje minder. Wachttijd erg lang 1 uur 20 minuten. En er zat helaas een dikke bromvlieg in mijn bowl. Was ff slikken, maar had te veel honger om er iets mee te doen. Hoop volgende keer weer gewoon top!

Mihnea Bastea
13 juli 2022
Stefan
8 juli 2022
Rubrn
6 juli 2022

Heerlijk gegeten echt zalig we hebben genoten

U-B
6 juli 2022

Het was super lekker. Iedereen in de groep heeft alles tot de laatste kruimel opgegeten en was vol lof over de kwaliteit en smaak.

Ellen
4 juli 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk. Ik had bewust een tijdstip van bezorgen gekozen (19.15 uur) omdat ik nog niet thuis was, echter werd de bestelling een half uur te vroeg bezorgd. Nu was ik gelukkig net thuis, maar dit is niet handig, zeker niet met verse vis in deze warmte... Als je de optie van het kiezen van een tijdstip aanbiedt dan verwacht ik ook dat de bestelling rond die tijd wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabriela
3 juli 2022
Sandra Leijssenaar
29 juni 2022

T was supergoed!👍🏻

-
28 juni 2022
Xandra
27 juni 2022

Maar een woord nodig: HEERLIJK!!

André
26 juni 2022

Heerlijk en op tijd bezorgd 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Birkenhäger
26 juni 2022
Marsha
23 juni 2022

Het was weer heerlijk

Reactie van Tousjee

Leuk te horen Marsha, bedankt voor je recensie.

Remco
22 juni 2022

Zoals altijd fantastisch eten en vriendelijke bezorging.

Joyce
22 juni 2022

Pokebowl lekker echter zit er geen sojasaus bij

Vera
21 juni 2022
Rachel
20 juni 2022

Weer heeel lekker!! Alleen er zat geen sojasaus bij..

Anne
18 juni 2022

Snel bezorgt en onmeunig lekker

CL
18 juni 2022

Bezorging is goed, netjes op de bestelde tijd :-) en het was heerlijk!!!

Bart
16 juni 2022

Vriendelijk personeel. Lekker eten.

Damhuis
15 juni 2022

Het eten was heerlijk, maar niet dat wat we hadden besteld, terwijl ik er extra voor had betaald. Wilde juist de bloemkoolrijst uitproberen. Erg jammer. Bezorging deed er ook relatief lang over, vanaf het moment dat we bericht kregen dat het onderweg was.

Geluk
15 juni 2022

Heerlijke pokebowls, stuk voor stuk! Besteld voor grote groep en iedereen zeer tevreden! En exact volgens afspraak

Melanie
14 juni 2022

De pokebowl was lekker maar helaas zat er geen sojasaus bij. Bezorger was vriendelijk maar de bezorging duurde wel 2 uur (en dat op een dinsdag). Dat houdt mij tegen om nog eens te bestellen.

Janneke
14 juni 2022

Vaker besteld. Dit keer echt een zeer goed gevulde bowl en op afgesproken tijd bezorgd. Top!

Floor
13 juni 2022
Rosalie
12 juni 2022

Hele lekkere poke bowls. Ook fijne service en vriendelijke mensen. Ik had laat op de avond een poke bowl besteld en helaas was een ingrediënt op gekraakt. Ze hebben gebeld en gevraagd voor een vervangend ingrediënt. Omdat ik niet wist of ik het lekker vond hebben ze het speciaal (extra veel) in een apart bakje gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 juni 2022

Dit smaakvolle gerecht werd snel geleverd.

Jade
7 juni 2022

Super! Na lange tijd weer echt van goede kwaliteit en snel bezorgd.

De Jong
6 juni 2022

Wij hadden bij 1 bowl, avocado toegevoegd. Dit kost €1,50 extra. Dit waren er een paar hele kleine stukjes, totaal geen €1,50 waard, niet in verhouding. Belachelijk dat ze dat ervoor vragen en berekenen. Bij de bowl’s die wij verder hadden besteld zat avocado al bij in, dit waren normale porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Beste De jong, Vervelend te horen. Hiervoor onze excuses. Wij denken dat er hier iets fout is gegaan in de keuken. Doorgaans zijn de extra bij bestelde avocado partjes in verhouding tot de €1,50. Helaas is het hier fout gegaan. Onze excuses voor het ongemak. We gaan de €1,50 retourneren.

Johan
5 juni 2022

Super eten en geweldige service 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
5 juni 2022

Heerlijk! Ziet er mooi uit en het smaakt geweldig lekker! ❤️

Tim
5 juni 2022

Lekker

PETER HENDRIKS
3 juni 2022

bestelling was niet compleet, te vroeg kwam toevallig thuis. De warme gerechten waren lauw/koud en de zalm geurde erg. Zijn allemaal misselijk geweest van het eten.

Reactie van Tousjee

Beste Peter, Wat vervelend te horen! We hebben alle producten nagelopen van u bestelling. En kunnen helaas niet constateren waar het mis is gegaan. De manier van leveren was niet correct. Onze excuses voor het ongemak van u bestelling. We nemen contact met u op!

Conny
31 mei 2022

De bezorger was stipt op tijd en het eten was zoals de vorige keer weer picobello in orde.

Ellen
30 mei 2022

Na een wat mindere ervaring bij de vorige bestelling (wat achteraf keurig opgelost is door Tousjee) nog een keer besteld en deze keer was de kwaliteit en service weer als vanouds. Heerlijke pokebowl, rijkelijk gevuld en snel bezorgd!

M.E Wollrabe
30 mei 2022

De smaak van de veganistische kip was wat ranzig en rook niet fris. Enkele stukjes zaten op een soort vel............? . Verder zat het geheel in een erg klein bakje. Kwaliteit en prijs kwamen niet met elkaar overeen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathilde
30 mei 2022

Ik vind dit de beste pokebowls die ik ooit heb gehad, en ik heb er al veel gegeten :-) . Echt zo vers, zo lekker en ook echt veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
29 mei 2022
Annemiek
29 mei 2022
Mattijs
27 mei 2022

De bowl was lekker en goed gevuld maar als de zalm en de rest van de ingrediënten op kamertemperatuur zijn (vooral de zalm) zet ik er toch m’n vraagtekens bij. Zou niet snel nog een keer bestellen bij Tousjee.

Wendy
27 mei 2022
Johan Wijma
26 mei 2022

?

de Haan
26 mei 2022
Ron
24 mei 2022

Het is weer raak! De smaaksensaties tintelen door mijn mond. Het is fantastisch! Jullie hebben bij ons een vaste dag op het menu gekregen. ♥️♥️♥️🥗

S
23 mei 2022

Heerlijk zoals altijd. Bezorging keurig op tijd.

Peter
22 mei 2022

Wederom bij tousjee besteld en het was geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud Ter Riet
21 mei 2022

Eten erg lekker, zijn wel vaak aan de late kant, gister zelfs 45 minuten te laat

Angela
17 mei 2022

Het was heeeeerlijk als altijd. Maar ik heb er bijna 2 uur op moeten wachten

Anne
17 mei 2022

Bezorging is altijd lang, maar het is echt te duur geworden een pokebowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruwe
16 mei 2022

Was keurig op tijd, maar doordat het deksel eraf was gegaan lag helaas de helft van de bowl onder in de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
16 mei 2022

Helaas waren de chopsticks en sojasaus niet meegeleverd.

10J
15 mei 2022

De krabsalade was op en ik koos voor garnalen als vervanging. Dat werd een goede combi. Het was weer lekker.

Ellen
14 mei 2022

Werd gebeld dat de krabsalade op was, werd gecompenseerd met extra tonijn. Bij bezorging ontbrak echter ook de extra bijbestelde crispy chicken... Gebeld, er was geen tijd om het na te bezorgen... Krijg nu hopelijk het extra betaalde geld terug. Jammer, niet de service die ik gewend was en voor de prijs die je betaalt mag je dat wel verwachten.

D.T.
13 mei 2022

Ongelooflijk lekker en vers! Niet normaal zo lekker! Bezorging was eerder dan verwacht, verrassend en fijn!

Romee
12 mei 2022

Altijd top! En top service !

Anoniem
11 mei 2022
Milou
11 mei 2022

Bezorging binnen een uur en alles smaakte heerlijk!

Nn
10 mei 2022
Tereza
9 mei 2022

Ik had poke bowl besteld, ingrediënten waren vers met heerlijke smaak. Gekozen saus was uitverkocht, ik kreeg telefoon met andere opties. Goed geregeld, redelijk snel bezorging.

Peter Schreurs
9 mei 2022

Moederdag actie 2 Poke bowls met 20% korting niet doorgevoerd op rekening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Beste Peter, We zien dat je 3 losse Poke Bowls hebt bestelt en niet via het actie menu hebt bestelt waar de korting automatisch in zit. Daarom is de korting niet automatisch verwerkt. We nemen contact met je op via de mail om als nog de korting te verwerken. Groetjes Team Tousjee

Lilian
8 mei 2022

Was heerlijk en de bezorging was precies op de opgegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WP
7 mei 2022

Zalm was smaakloos,quinoa bestond uit droge brokstukken.. groenten waren goed

Kim
7 mei 2022

Poke bowls waren goed gevuld en lekker vers. Dat is wat je wil en daarom vinden wij Tousjee echt de beste. Bezorging is ook goed, netjes op de bestelde tijd geleverd. Je krijgt waar voor je geld. Top!

Rst.
6 mei 2022

De extra gekozen zeewier chips ontbraken. Verder weer mega lekker.

sjon
4 mei 2022

altijd heerlijk

Bas
3 mei 2022

Fantastische website, eenvoudig bestellen, nette prijzen (voor de enorme hoeveelheid verse ingrediënten die je krijgt), vlotte en nette levering. Ik ben Tousjee fan!

Nicole
2 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Raymond Schrave
1 mei 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ik had gevraagd om erop te zetten wat erin zit, voor ons lastig te bepalen. Helaas is dat alweer niet gebeurd. Voor jullie een hele kleine moeite, voor ons een groot plezier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Hoi Raymond, Bedankt voor je recensie. We gaan er aan werken!! Sorry voor het ongemak.

Ria
1 mei 2022

Top

Hermi van Rossum
30 april 2022

Helaas was een klein extra onderdeel vergeten. Heerlijk gegeten… en dit is nog nooit eerder gebeurd.

Wouter
29 april 2022
Hanneke
28 april 2022

Sneller dan verwacht, goede kwaliteit

Muri
28 april 2022

Goede kwaliteit, heerlijke smaken en snel bezorgd 👍🏼

Anoniem
28 april 2022

De rijst had een vis smaak, de Poké bowl zelf vond ik er persoonlijk wat rommelig eruit zien, alsof het er zo op gegooid is. Verder was de rijst erg weinig vergeleken met wat je betaald.

Caph
27 april 2022

Altijd lekker, en erg snel deze keer!

Ria
27 april 2022

Verrassend lekkere pokeebowl!

Hans
24 april 2022

Erg lekker en strak op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
24 april 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk!!

George
22 april 2022

Smaakte goed

Alex
19 april 2022
Padjeu
16 april 2022
Marjolein
15 april 2022
Alexandru
13 april 2022
Vonkeman
13 april 2022

Pokebowl was top. Bezorging viel tegen: de zak was gescheurd en de pokebowls werden los aangegeven. De inhoud was hierdoor ook door elkaar gehusseld.

Trovato
10 april 2022

Voor openingstijd al bestelling geplaatst voor 16.45. Om 16.25 bericht dat de bestelling onderweg was. Echt pas om 17.40 uur bestelling bezorgd. Helaas duurt de bezorging erg vaak erg lang, ondanks tijdstip afspraak. Eten is wel altijd erg goed!

Leen
7 april 2022

Het eten kwam 1,5 uur te laat en ik kon het bedrijf niet bereiken via de telefoon. Ontzettend slecht en schandalig om iemand zo lang te laten wachten zonder enige informatie. Ook was de rijst niet goed. Ik zal hier niet snel weer iets bestellen.

Ellen
6 april 2022

Heerlijke pokebowl, rijkelijk gevuld

Hansje
6 april 2022

17.00 besteld en pas om half 7 gekregen en dat is dan zsm? Verder altijd tevreden😉

Carmen
3 april 2022

Het eten was heeeerlijk! De bezorging was ook mooi op tijd.

D
3 april 2022

Heerlijk eten, maar de bezorgtijd was ruim langer dan aangegeven.

Annelies
2 april 2022

Helaas was het bijgerecht niet meegekomen met de bestelling. Hier achteraan gebeld en het geld wordt geretourneerd👍🏻

Marco
1 april 2022

Weer een half uur te laat bezorgd

Jochem
31 maart 2022
Karin Philippi, Het Stedelijk Lyceum
29 maart 2022

De bestelde gerechten waren heerlijk! Als tip willen we meegeven om de nummers van de bestellingen op de bakjes te schrijven zodat duidelijk is voor wie welke bestelling is.

Peter
28 maart 2022
Shirley
27 maart 2022

Volgens mij is er niet gekeken naar de opmerkingen. Ik had telefonisch overlegd dat de krabsalade spicy gemaakt kon worden aangezien deze optie er niet meer is. Dit was nogmaals aangegeven in de opmerkingen. Dit was niet gebeurd. Ook kwamen ze 20 minuten te laat. Is niet super erg maar even een tip: laat het even weten! Verder was de bowl net zoals normaal lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
24 maart 2022

De bezorger kwam bijna 10 minuten te vroeg! Complimenten! En de pokebowls waren superlekker. Dit keer ook de chocolaatjes er weer bij. Helemaal top.

Emma
24 maart 2022

Erg lekker, maar helaas wat taaie stukken tussen de rijst. Verder alles prima!

Alex
20 maart 2022

The poke bowl was good, but this time it missed the Masago.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruwe
20 maart 2022

Supersuperlekker. Alleen een half uur later bezorgd dan gevraagd. Tussen de mail dat onze maaltijd onderweg is en aflevering zat 45 minuten.

Padjeeu
19 maart 2022

Ah Right

Anouk
19 maart 2022

Onze eten zag er niet uit toen het was bezorg. De mango was niet goed gesneden, weinig rijst, kip was weinig ook had ik iets extra’s besteld wat er niet bij was.

Kim
18 maart 2022

Goede en smakelijke Poke bowls. En de bezorging was mooi op tijd. Wij bestellen graag bij jullie.

Rielle Eikholt
15 maart 2022

De kwaliteit was echt top, de toppings waren de goede hoeveelheid en heel lekker. Toch vulde het net niet voldoende voor iedereen, ik denk dat iets meer rijst onderin al een groot verschil maakt. Bezorgen was er een half uur telaat, maar aan de telefoon wel goed toegelicht waaraan dit lag!

PAD
12 maart 2022
Marloes
12 maart 2022

Heerlijke poke bowl! Netjes verpakt en bezorgd.

Padjeeu
7 maart 2022
Gea
6 maart 2022

De pokebowl zag er goed uit en smaakte ook goed, vond het jammer dat de bloemkoolrijst rauw was en niet klaar gemaakt als sushi rijst dat smaakt een stuk beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Scheurink
6 maart 2022

Ruim 3 kwartier te laat, werden hier niet over gebeld.

Astrid
5 maart 2022

Bezorging was 5 kwartier te laat, en dat was niet de eerste keer... jammer!

Stefan
5 maart 2022
Mark
28 februari 2022
Ytje Daanen
27 februari 2022

Het zou om 17.30 uur bezorgd worden, het was er al om 17.15 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
26 februari 2022

Blijft een goede pokebowl! Echter leek het alsof het gerecht extra gezoet was in vergelijking met de vorige bestellingen, naar mijn mening jammer en hopelijk niet de standaard.

Eva
24 februari 2022

Ik had een poke bowl besteld. Deze heb ik wel vaker besteld en ook tevreden. Echter vond ik vandaag het tegenovergestelde, radijs was uitgedroogd, maïs bruin, avocado bruin en de zalm smaakte niet naar zalm. Wat er mis ging vandaag weet ik niet maar fix het. Normaliter ben ik echt heel tevreden.

Anke
22 februari 2022

Heerlijk en supervers. Ik had de proteïne bowl. Echt een aanrader.

Robert
21 februari 2022

Ten eerste ging het bestellen mis via de site. Na bellen opgelost en opnieuw besteld. Na 1,5 uur nog geen eten. Uiteindelijk komt de bezorger met een drijfnatte papierzak met ons eten erin. Zonder stokjes, zonder soja saus en zonder Tony en mentos. Jammer dat de kwaliteit van leveren zo erg slecht is.. eten smaakte gelukkig goed, maar presentatie en levering vonden we erg mager.. jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadja
19 februari 2022
Stefan
18 februari 2022
Inge
16 februari 2022

Weer heerlijk zoals altijd, wel een half uur te laat maar het was ook wel slecht weer

Daan
15 februari 2022

Erg lekker

Ahmed
14 februari 2022

Niet vers

Anouk
10 februari 2022

Jullie pokebowls zijn gewoon de beste ever! Maar de laatste maanden valt het wel op dat er constant iets niet klopt. Gisteravond de verkeerde bezorgd en dat kan gebeuren, ook goed door jullie opgelost. Maar als je dan een nieuwe krijgt waar ingrediënten worden vergeten, en zelfs de sojasaus, vind ik dat echt jammer. Ben vanaf dag 1 vaste klant maar dit is echt zonde! Jullie hebben natuurlijk ook te maken met personeelstekorten etc, maar wat als jullie ook op afhaal zouden werken? Ik denk dat veel mensen graag zelf ophalen! Scheelt weer bezorgers, en die mensen kun je dan in de keuken neer zetten. Gewoon een tip!

Brenda
9 februari 2022

Altijd te laat, nooit binnen een uur.

D
31 januari 2022

Lekkere pokebowls. Vergissing in de bezorging werd perfect opgelost.

Stefanie
30 januari 2022

Die van Tousjee zijn en blijven de lekkerste!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joël
30 januari 2022

Lekker. Ik bestel er vaker. Ik ben heel blij dat zoiets als tousjee kan bestellen. Alternatieven zijn vaak veel ongezonder waardoor bestellen anders altijd afvalt. Hoera voor tousjee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Scheurink
28 januari 2022

Helaas was mijn bestelling niet compleet, dit werd door de bezorger mede gedeeld. Had het fijn gevonden wanneer ik hierover gebeld was zodat ik eventueel een ander gerecht had kunnen bestellen.

Astrid
27 januari 2022

Heerlijk eten,alleen lag de halve bak met mango open in de tas...

Varsha
26 januari 2022

Het eten was lekker maar dat het zo laat zou komen had ik niet verwacht. Snap dat het soms even duurt en druk kan zijn maar dit is wel te lang voor een dinsdagavond ook. Deed mijn bestelling om 18:00, eten zou er later dan een uur 19:10 zijn en kwam pas 19:55.. dat is toch wel echt te laat en te lang wachten naar mijn mening. Dat is alleen zo jammer van tousjee en waarom ik altijd twijfel om hier te bestellen helaas

Suzan Klinker
24 januari 2022

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
23 januari 2022
Jade
22 januari 2022

We hadden een pokebowl en sushi burrito besteld. Na een uur werd de bestelling bezorgd en bleek de sushi burrito vergeten te zijn. De bezorger gaf aan contact op te nemen, maar reed weg met zijn scooter. We hebben uiteindelijk zelf gebeld naar Tousjee waarbij meneer aan gaf dat de burrito nog gemaakt moest worden. Weer 30 minuten later kwam daar de andere helft van de bestelling. De burrito was voornamelijk rijst met weinig vulling. Een kortingscode zou als “coulance” toegestuurd worden maar deze is nooit toegestuurd. Bestel hier aub nooit. Slechte service en het eten is ver ondermaats.

A S
21 januari 2022

Ik had een meal deal besteld, waarvan 1 poké bowl, een side dish en een drankje. Binnen 45 min kreeg ik mijn poké bowl, maar niet de side dish en mijn drankje. Want die bleken op te zijn in Enschede. De jongen van de bezorging was wel coulant dat hij ging bellen naar de baas en vragen over hoe en wat en ik kreeg uiteindelijk na ongeveer mijn side dish en drankje na ongeveer een uur extra wachten. Eten was heerlijk, complimenten daarvoor. Ook voor de beleefdheid en coulance van de koeriers mijn complimenten! Omdat ik het jammer vind dat mijn bestelling incompleet werd geleverd geef ik hier mijn tip: tijdig op de website aangeven welke producten uitverkocht of uit het assortiment zijn. Zelfs nadat ik mijn bestelling had geplaatst en niet op voorraad bleek te zijn had ik graag gebeld willen worden, met de mededeling dat er een aantal producten die ik had besteld uitverkocht zijn en overleggen wat er wel op voorraad is en wat ik in de plaats van die keuzes wil hebben.

Roy
19 januari 2022
Yvonne
19 januari 2022

Was lekker vers met veel verschillende lekkere ingrediënten. Snel geleverd en vriendelijk te woord gestaan.

Sillie
18 januari 2022

Goede poké! Wel duurder dan ik gewend ben, maar een normaal is dan ook wel een enorme portie.

Renzo
17 januari 2022

Het eten was prima en de bezorging keurig op tijd! Maar als je dan toch om feedback vraagt, er zat helaas geen mayonaise bij de Tempura Garnalen.

Kirstie Olde Benneker
14 januari 2022

Jammer dat de teriyaki saus er niet bij zat. Maar het was wel heel erg lekker

Mihnea Bastea
13 januari 2022

Amazing food

Eveline
10 januari 2022

Goed geregeld, smaakt altijd en komt altijd aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma van 't Oever
9 januari 2022

hoi besties, ik kwam erachter dat een deel van mijn bestelling miste. de dumplings en de avocado in de bowl zaten er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
7 januari 2022

Bezorging duurde lang. Kwaliteit eten nu pas, prijs wel aan de hoge kant voor een pokebowl.

Peter Hendriksen
7 januari 2022

Wederom na 3x bestellen, nog steeds te laat mijn o zo lekkere pokebowl mogen ontvangen. twee keer over een kortingscode ontvangen ter compensatie, echter de derde keer nog steeds te laat mijn eten ontvangen, daar baal ik van.

Nicole
4 januari 2022

Kwaliteit gaat achteruit; voor de 3e keer achtereen mist er een ingrediënt op mijn pokebowl (dit keer was het de koriander) en vorige keer waren de bowls omgevallen in de tas en was het één grote rommel in de bak.

silver
3 januari 2022

was weer heerlijk besties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerle
29 december 2021

De bestelling werd 20 minuten te laat bezorgd.

Lammers
28 december 2021

Goede service, nette bezorging!

Martine
24 december 2021

Voor 4e keer zat er komkommer in poké bowl terwijl ik steeds duidelijk bij bestellen vermeld dat dat er niet in mag ivm allergie... Gaat steeds mis dus vrees de laatste keer daar bestellen..

Lammers
22 december 2021

Goed zoals altijd!

Marleen
21 december 2021

Was een beetje teleurstellend, omdat de avocado niet goed meer was en de masago zat er niet bij.

Roy
21 december 2021

Was lekker en snel bezorgd! Top

Marloes
19 december 2021

Waar is het chocolaatje? Of de mentos?😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
19 december 2021

Graag op de verpakking kenbaar maken welke pokebowl het betreft. Bij bestelling van meerdere is dit bijna niet uit te zoeken.

Mel
18 december 2021

Heerlijk!!!

Dees
18 december 2021

Lievelings salade, zoooo lekker!!!!

Jonie bollen
17 december 2021

Echt de beste pokebowls in town, ik bestel alleen nog maar bij tousjee. Helaas niet zo vaak want de bowls zijn echt abnormaal duur.. daarvoor kan ik ook uiteten

J.D.
15 december 2021

Geplande bezorg tijd zeker niet gehaald, ook niet na bericht "bezorger onderweg".... Maarrrr Het eten was erg lekker, en vers. Wij bestellen zeker opnieuw.... maar wel nog iets eerder

emma
15 december 2021

Hi besties, weer enorm genoten van de bowls en dumplings!! Als er iets is met de bezorging, is jullie communicatie on point. Bedankt nog voor de extra ginza ivm met late bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
15 december 2021

Bowls heerlijk. Mango wel vaak op.

Cindy
14 december 2021

Ik heb de heerlijke ‘ oude’ krabsalade gemist.... weinig rijst vandaag! Verder heerlijk gegeten..

ben
14 december 2021

Erg lekker, iets aan de prijs. Afstand ca.6km dus(?) koud aangekomen, maar is probleem van veel restaurants

Angelique
12 december 2021

We vonden het heerlijk.

Varsha
11 december 2021

Eten was goed, alleen had ik gezegd zonder gebakken uitjes maar zat er volgens mij wel in hele kleine stukjes en de bezorgers zijn altijd weer onvriendelijk

Christel
10 december 2021

Heerlijk vers, smaakvol en keurig op tijd bezorgd.

Van der tuin
4 december 2021

Netjes op tijd besteld, bestelling is alleen nooit gekomen, dus erg teleurstellend. Hopelijk krijgen we ons geld terug

Maria Nieuwerth
4 december 2021

Bestel regelmatig bij tousjee en de kwaliteit is altijd goed!

Bartels
27 november 2021

Het eten was weer geweldig, maar de bezorging duurde wel erg lang dit keer (kwart voor 6 besteld, tien voor half 8 bezorgd). Nog een tip: kunnen jullie op de site niet de keuze mogelijk maken voor wel of geen stokjes. Ik vind het zonde dat die stokjes steeds ongebruikt de container in gaan.

AA
27 november 2021

Tasty food and good service!

Anoul
21 november 2021

Ik had een spicy zalm pokebowl besteld. Er zat helaas geen zalm in. Dit gemeld bij jullie. Als het goed is krijg ik het geld van de zalm teruggestort, maar het staat er nog niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirstie Olde Benneker
15 november 2021

De bestelde dumplings waren inmiddels koud en uitgedroogd van de buitenkant

Vries
14 november 2021

Eten was meer dan prima, zoals altijd! Echter bezorging minder, zou omstreeks 1800u bezorgd worden... na 19:30 was het er nog niet. Uit coulance van het bedrijf kosten retour, dat is zeker netjes! Al met al dus een positieve ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha Even
14 november 2021

Heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Heb gebeld maar ze kwamen alleen met excuses. Slechte zaak dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gio
12 november 2021

Ik had een bestelling gedaan voor bij de jumbo, bezorger was netjes op tijd en heeft hem tot aan mij zelf gebracht zodat die zeker wist dat de bestelling goed terecht kwam!

Esmee
11 november 2021

Kwamen te laat

Saar
10 november 2021

Poke bowls zijn erg lekker altijd! 3x besteld en helaas wel 2 keer al gehad dat er ingrediënten vergeten waren in mijn bestelling. Dit wordt echter goed opgepakt door de medewerker. Maar wel jammer dat het telkens gebeurd

silver
8 november 2021

weer super lekker, alleen weer eens wat dingen vergeten van de create your own bowl die ik had besteld. Zoals de avocado en teriyaki saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ivonne
7 november 2021

Heeerlijk, meer dan genoeg, bestelling goed te volgen, wel een beetje aan de dure kant.

Max
6 november 2021

Vlotte bezorging! Kwaliteit normaal prima, maar deze keer waren de gespiesde garnalen uitgedroogd en bijna verbrand, en de rijst in de poke bowl was een dikke samen gefuseerde klont. Volgende keer beter?

Lot
6 november 2021

Erg vers en heel erg lekker!!

Fleur
6 november 2021

Een deel van de bestelling niet geleverd gekregen. Gebeld, zou nageleverd worden, maar nooit gekregen.

Do
5 november 2021

Rijst was niet goed gaar. Ingrediënten waren niet goed gesneden

Tim Vreman
5 november 2021

Producten niet voorradig en veeel te late bezorging helaas. Niettemin mooi concept

Matthijs
5 november 2021

45 minuten later dan afgesproken. De pokebowls waren minder lekker dan de vorige keer, en er zat een leeg snoeppapiertje in de zak.

Femke
5 november 2021

De bezorging duurt steeds langer. Zo is het niet meer zo leuk ook al is het eten lekker.

Nadine
5 november 2021

Wij bestellen vaak bij Tousjee, en zijn een stabiele en goede kwaliteit gewent. Deze keer waren de producten niet vers en de rijst smakeloos en te nat. Wij hebben het niet kunnen eten. Heel erg jammer.

B. Vlaanderen
3 november 2021

Werd ik gebeld door Tousjee Enschede met de vraag of het de bedoeling was dat ik alleen rijst met garnalen had besteld. Ik was in de veronderstelling dat ik een complete poke bowl had besteld. De medewerker had al het idee dat dit niet de bedoeling was, vandaar dat hij zo vriendelijk was om even te bellen. Hij heeft de poke bowl naar mijn wensen aangepast en het werd snel bezorgd door een zeer beleefde bezorger. Goede service!

Enschede
1 november 2021

Bestelling kwam 40 minuten later dan verwacht (2 uur in totaal). Extra's tegen bijbetaling zaten niet op de poke bowl en de kommen waren tijdens transport zwaar gedeukt. Ook krijg je geen soja en wasabi bij je bestelling. Wel lekker chocolony'tje erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
31 oktober 2021
Marlies
30 oktober 2021

De bowls van Tousjee zijn altijd heerlijk, maar deze keer iets minder tevreden: rijst ipv quinoa en het geheel was gewoon iets minder dan gewend (drukte?). Jammer dat er niet gereageerd is op mijn appje waarin ik bovenstaande doorgaf.

Carina
30 oktober 2021

De lekkerste bowl tot nu toe. Wij bestellen hier zeker nog een keer. Top dat je ook vóór quinoa kunt kiezen ipv witte rijst.

Yvonne Kosk
27 oktober 2021

Snel bezorgd en super lekker!!

Bart
27 oktober 2021
nicole
26 oktober 2021

was weer erg lekker, alleen jammer dat er geen apart flesje sojasaus bij zat dit keer. Heb ik wel gemist.

silver
26 oktober 2021
Jenny
25 oktober 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas wel 2 uur op ons eten moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Vrielink
24 oktober 2021

Het eten was, zoals gebruikelijk heerlijk! De bestelling was echter erg laat (er was tussendoor wel even gebeld), maar uiteindelijk bijna 2 uur gewacht. Verder misten we helaas de gebruikelijk bijgevoegde stokjes en soja saus.

Inge
17 oktober 2021
Lahdo
12 oktober 2021

Heerlijk eten en wat een TOP service 👌

Nicole
11 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

silver
11 oktober 2021
Leonardo
6 oktober 2021
Tamara Kleine
6 oktober 2021

Lijkt nieuwe topping, heerlijk!

Marouscha
5 oktober 2021

Super lekker vers en super snel bezorgd

Luka
5 oktober 2021

Altijd top! Ook echt super vriendelijke bezorgers elke keer weer :) </