Beoordelingen van Tousjee Enschede

Recente recensies

5.0
Bart
gisteren

Deze keer was het toch wat minder. Waar het normaal heerlijk genieten is. Deze keer was de tonijn wat taai en de rijst een beetje droog, en de pokebowl van mijn vrouw was een beetje waterig. Toch 4 sterren omdat we hier al vaker hebben besteld en het al die andere keren heerlijk was. We bestellen zeker weer, de volgende keer is het vast weer van de vertrouwde heerlijke kwaliteit.

EB
17 mei 2021

Nu voor de 3e keer hier besteld en wat was het weer heerlijk. Bij de bezorging bleek er een side dish niet bij te zitten maar die is nog netjes na gebracht. Goede service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 mei 2021
Nathan
16 mei 2021

De Bowl met Pulled Beef was op zich lekker qua vlees, maar qua groente e.d. minder afwisselend dan bijvoorbeeld de Rainbow Bowl. Verder was alles weer top.

Jeroen
15 mei 2021
Wendy
15 mei 2021

Tousjee, jullie consistentie in kwaliteit is echt omlaag gegaan laatste tijd. Eerst krijg ik een 'Holy Chicken Bowl' met OPVALLENDE BRUINE PLEKKEN op de avocado, en slordige presentatie van de rest v.d ingredienten. Ik bel, en ik krijg een nieuwe gebracht. Bij de vervanging zijn jullie weer de wasabi mayo vergeten, ik bel weer en ik wacht weer. Ik krijg het eindelijk. Ik begin te eten, maar 1. De rijst is te lang gekookt (te zacht) 2 Er zat ZOETE AARDAPPEL erin. Waarom? Toen had ik geen energie meer NOG een keer te bellen. Vooral niet aangezien tijdens de 16 minuut gesprek Mark niet eens een professionele houding had. De punten die ik heb genoemd zijn allemaal belangrijk. Mark, je zei dat je niet eens was met dat de kwaliteit ‘niet voldoende’ was. Nou, ik betaal niet 13.50 euro voor alleen jullie kwaliteit v.d vis (wat in dit geval niet eens vis was maar kip). Zoals ik al zei presentatie is een GROOT gedeelte van een poké bowl. Ik betaal niet alleen voor het eten zelf, maa

Chris
13 mei 2021
George
12 mei 2021
Josca
11 mei 2021

Ik ben zeer ontevreden en ik ga hier niet meer bestellen. De eerste keer kreeg ik een uur te laat een koude maaltijd waarbij er een extra besteld ingrediënt in de poké bowl ontbrak. Dit werd opgelost door het bedrag wat ik voor het extra ingrediënt had betaald terug te storten. De tweede keer ontbrak er wederom een extra besteld ingrediënt en een ingrediënt wat standaard in de poké bowl hoort. Dit werd wederom opgelost door het bedrag van het extra ingrediënt terug te storten en een kortingscode van 20% korting toe te sturen. Nu wilde ik het nog één kans geven en werkt de kortingscode die we hadden gekregen na een foute bestelling niet, ontbrak weer het extra bestelde ingrediënt en werd bij het bezorgen meegedeeld dat een product in de poké bowl op was en ze het hebben vervangen voor iets anders zonder overleg. En dit terwijl in de opmerking expliciet stond vermeld dat de vorige keren ook ingrediënten ontbraken.

Kitty
11 mei 2021

Eten was prima en deze keer zaten ook alle extra’s die besteld waren er op. Op tijd bezorgen lukt standaard niet. Ook deze keer weer een half uur te laat.

Liselot
10 mei 2021
Anoniem
10 mei 2021
Caroline
10 mei 2021

Heerlijke pokébowl veel garnering, misschien wat extra rijst erbij was beter geweest, ook omdat jullie lekkere kleefrijst gebruiken. Maar je krijgt waar voor je geld. De wachttijd voor ons was een uur. Misschien is het handig om aan te geven hoe lang het gaat duren voordat je bestelling bezorgd wordt bij het bestellen. Wel heel netjes dat het in de mail stond. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca ten kleij
10 mei 2021

De laatste 2 keren dat ik bestelde kreeg ik niet helemaal wat ik besteld had Gisteren spicy zalm was niet scherp Ik had Suriname zat amper rijst in Wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
9 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hazelhoff
8 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten, en alles vers en smaakvol!..we gaan zeker weten vaker bestellen 👌

Manon
7 mei 2021

Heerlijk👍👍

Anoniem
7 mei 2021

Heel snel bezorgd!

Ton Völker
6 mei 2021

Alleen maar positief. Poké bowls smaakten voortreffelijk. Heerlijk gegeten dus. Ook de bezorging was uiterst correct en exact op tijd. Compliment dus; wij komen terug.

Linda
4 mei 2021
Choo
4 mei 2021
Baukje
3 mei 2021

Superlekkere pokébowls (Rainbow en 1 met crispy chicken) en exact om 17.30 bezorgd

Renan
3 mei 2021

Super lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy khan
1 mei 2021

De pokeybowl was oke, de reden dat het oké was omdat er een soort van een hard botje in mijn pokeybowl zat! Ik snap niet hoe het er in was gekomen. Ik ben ook zwanger dus kon gevaarlijk zijn…

Niels
30 april 2021

De pokebowls zagen er prachtig uit en ook nog eens heerlijk gegeten

A
29 april 2021

Het was ontzettend lekker, maar wederom zat er geen avocado bij terwijl dat er wel in zou moeten zitten...

Desiree
28 april 2021

Super lekker

Emma
28 april 2021
Lisanne
28 april 2021

Een half uur te laat, terwijl er ruim van te voren besteld was. Helaas waren de bijgerechten al helemaal koud. De kwaliteit is ook wel eens beter geweest, half bruine avocado, mango van wisselende rijpheid en zoveel soja bonen dat de verhouding zoek was. Jammer; normaal ben ik mega enthousiast en dit viel echt tegen.

Dick
27 april 2021
Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Jeroen
26 april 2021
JB
26 april 2021

Erg lang gewacht op mijn bestelling terwijl ik ruim van tevoren had besteld. Wel netjes een kortingscode gekregen. Qua eten: helaas was de rijst te hard. Jammer want tot nu toe altijd prima!

Dirk
26 april 2021

Aanrader! Twee keer besteld, twee keer uitstekende kwaliteit. Supervers en met zorg bereid. Bij een volgend bezoek graag weer. De bezorging was beide keren wat later, maar dat mocht de pret niet drukken.

Albert
26 april 2021

Voor de vierde keer op rij gewoon een uur te laat bezorgd. Dit keer was het eten matig.

Bas
26 april 2021

Geweldig eten! Deze keer moesten we wel wat langer wachten dan we gewend waren.

Kitty
26 april 2021

Bruine avocado, bezorging is standaard een half uur te laat. We houden er al rekening mee bij het bestellen... verder kloppende bestelling deze keer 👍🏻

Sander Rohrink
26 april 2021

Ruim 1 uur te laat... (al vaker voorgekomen)

George
26 april 2021
Karin
21 april 2021

Weer heerlijk gegeten, superverse ingrediënten en goede service (kwamen direct een bijgerecht nabezorgen wat in eerste instantie was vergeten). Ga zo door en wij bestellen vaker!

Floor
21 april 2021
de Jager
20 april 2021

Uitstekende maaltijden die op de afgesproken tijd werden bezorgd

Don
19 april 2021

Het was jammer dat niet alle ingrediënten (krabsalade en kruiderij), die vermeld stonden op de website, in de bestelde pokébowls zaten. Voor de prijs had dit netter afgewerkt mogen worden. Voor de rest was de levering en het eten prima.

Alex
19 april 2021

Prima op de afgesproken tijd, nette service en als altijd Super Lekker 🤩

Merle
19 april 2021

Het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirre
18 april 2021

We hebben vanavond weer heerlijk zitten smullen van de vegan heaven bowl! Bezorging was super op tijd en vriendelijk aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de leuke recensie Mirre!

Marsha
18 april 2021

Heerlijk zoals altijd en de bezorging was zelfs een half uur voor de geschatte tijd. Top!

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de mooie recensie.

Iep
16 april 2021

Zoals altijd heerlijk!

Stefan
16 april 2021

Top!

Albert
16 april 2021

Eten helemaal goed Bediening voor de 3e keer 20 minuten te laat. Jammer

Carlijn
15 april 2021
ME
14 april 2021

Vanavond besteld. Bestelling werd snel geleverd echter geen bestek/stokjes hierbij gekregen. Opgebeld en halfuur later werd dit nageleverd, we konden lekker eten. Heel aardige bezorger trouwens! Echter 1 pokebowl zonder avocado besteld en 1 pokebowl zonder edamame, hier ook nog extra voor gebeld zodat dit goed zou gaan. Helaas toch 1 pokebowl gekregen zonder beide ingrediënten en 1 pokebowl met beide.

Ineke
13 april 2021

Het eten is heerlijk! Bezorging is niet goed georganiseerd. De eerste keer hebben we uiteindelijk het eten zelf opgehaald omdat er geen bezorgers vrij waren. Onlangs voor de tweede keer besteld; dit werd 45 minuten later afgeleverd dan beloofd. Erg jammer, want de pokebowls zijn super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
12 april 2021
Vaartjes
12 april 2021

Helaas niet alle ingrediënten aanwezig zoals besteld en de avocado was deels bruin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EB
11 april 2021

Voor de eerste keer hier besteld en wat was het heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang maar dat kun je verwachten als je op zondag besteld. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia ten Thij
11 april 2021

Ik had nog nooit van jullie gehoord en het was dus voor mij de eerste keer. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
11 april 2021
Monique
11 april 2021

Voor het eerst een Pokebowl besteld, blij verrast, erg lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk.

Eva
9 april 2021

Lekkerste pokebowls ooit!

Xandra timmers
7 april 2021

Er is maar een woord voor: overheerlijk!!

Josta Kelderman
6 april 2021

Dit is zeker de derde keer dat we zo ongelofelijk lang moeten wachten op onze bestelling ( bijna 2 uur!!!)

Tom v/d Berg
5 april 2021

Bestelling 3 uur Vantevoren geplaatst voor bezorging om 19:00 uiteindelijk pas een half uur laten het eten ontvangen ...

Maud
5 april 2021

Normaal heel tevreden met Tousjee. Maar dit keer was de bezorger mijn bestelling vergeten, na contact werd het binnen 5 min. Bezorgd, top. Helaas miste de mango in mijn pokebowl, erg jammer. Verder was het eten lekker.

Bas Oude Luttikhuis
5 april 2021

Waanzinnig lekker, op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merle
3 april 2021

Hoewel ik mijn bestelling alvast in de middag had gedaan kwam deze alsnog een half uur later dan de bedoeling was. Het was gelukkig wel lekker

Stefan
2 april 2021

Geweldig

George
2 april 2021
Manon
1 april 2021

Heerlijk eten en het werd op tijd bezorgd!

An
1 april 2021

Lekker maar ik had extra Edamame besteld, stond ook op de bon, is voor betaald maar zat helaas niet in mijn pokebowl...

Marije
1 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Helaas voor de derde keer op rij geen masago toegevoegd aan de rainbowbowl. Laat dit nu net “het” ingrediënt zijn dat mijn dochter het lekkerst vindt..... enige teleurstelling dus.

KEL
31 maart 2021
Carlijn
31 maart 2021
Bart
29 maart 2021
Jan
29 maart 2021

Op aanraden van vrienden hebben wij hier ook besteld. De prijs-kwaliteitverhouding was niet goed. Ik ken veel poke bowls die goedkoper en veel beter zijn. Het was heel anders dan wat vrienden destijds gekregen hebben. De mango was glazig en net perzik uit blik en de portie was onvoldoende. Geen aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
28 maart 2021

Helaas was het eten (gefrituurde garnalen) helemaal koud aangekomen. Bezorging duurde ook 2 uur. Gebeld en zou kortingscode krijgen, maar nooit gekregen. Poke bowl was wel heel lekker, maar koude gefrituurde garnaal is geen aanrader

Nathan
28 maart 2021

Bezorging op zich prima, alleen wat vroeg, maar dat was voor ons prima. Eten was zeer lekker, smaakvol en zeker ook genoeg.

...
27 maart 2021

Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Jammer dat de extra toppingen niet waren toegevoegd terwijl ze wel betaald waren.

Debbie
27 maart 2021

Super goed. Lekker en veel eten. Super goeie service.

Verlaek
26 maart 2021

Het eten was echt geweldig!! Jammer dat de bestelling een half uur te laat kwam en dat het ijs al was gesmolten.

anoniem
26 maart 2021

mijn eten kwam ruim een uur te laat vervolgens de aangegeven tijd 25-03-2021

Lieke Herbrink
25 maart 2021
MarLef
25 maart 2021
Steenkamp
25 maart 2021
Wendy
24 maart 2021
Anoniem
23 maart 2021

Vers gemaakt, ziet er smakelijk uit en smaakt prima. Bezorging netjes, maar half uur later dan we hadden aangegeven.

Emma
22 maart 2021

Super lekker weer! En mooi op tijd bezorgd

Jb
21 maart 2021
George
21 maart 2021
Frnco
21 maart 2021

Zeer goed!!

Bart
19 maart 2021

Zoals altijd was het weer ontzettend lekker

D. Lohse
18 maart 2021

Weer Niet gekregen wat bestelt. In plaats daarvan cola blikjes. Weer! Lusten wij niet. Wel vole prijs betaald. Gênant

jp
18 maart 2021

Top gesmaakt bedankt!

Varsha
18 maart 2021

Super lekker gegeten weer en genoten. Bestelling was ook nog sneller dan verwacht bezorgd!

J.ter Bogt
17 maart 2021

De bowls zien er goed verzorgd uit, smaken ook goed, maar bijna altijd ontbreekt er iets in de bowl wat wel op de menu kaart genoemd staat. Heel jammer!

Bart
15 maart 2021
Ellen
15 maart 2021

Zoals aktijd weer 2 heerlijke Poké Bowls gegeten . Altijd super vers en smaken heerlijk! Grote porties, en mooi opgemaakte bowls. Ik lust ze wel elke dag 😊Een echte aanrader!!

Roy
14 maart 2021

Iedereen was dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
14 maart 2021

Eten is opzich lekker, maar de Opmerkingen die we toevoegen in online bestelling zijn wederom niet gelezen. Dus wanneer we aangeven GEEN gember mag je verwachten dat je ook daadwerkelijk GEEN gember krijgt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
14 maart 2021
Eva
12 maart 2021
Mark Riesewijk
12 maart 2021

Kan iemand mij vertellen waarom de kwaliteit altijd subliem is? Pvd! Absolute aanrader! Wij doen elke week Tousjee!

JW
10 maart 2021
George
9 maart 2021
Janneke
9 maart 2021

Eindelijk, na drie opeenvolgende bezorgingen via Uber is de bestelling, nu besteld via de website van Tousjee.nl., weer op tijd bezorgd... Via Uber is de bestelling echter wel goedkoper, want geen bezorgkosten. Kwaliteit zoals altijd prima. Bezorgers wisselen; soms met een 'nors' 'Ik kan er ook niks aan doen dat het te laat is', soms een uiterst vriendelijke bezorger/-ster.

Annelies
8 maart 2021

Heeeeerlijk!

Iris
8 maart 2021

Extra betaald voor extra avocado topping op sweet chicken bowl, maar geen avocado gekregen. Had dus net zo goed geen geld aan uit kunnen geven, zonde! Verder wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Beste Iris, wat vervelend om te horen! Onze excuses voor het ongemak. We hebben het bedrag van de extra avocado naar u geretourneerd. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Maria
7 maart 2021

De bestelling was aan de redelijk late kant (20 minuten na aangegeven tijd). Pokebowl zelf was erg lekker, de stukken kip mogen naar mijn smaak wel wat kleiner (maar dat is een kwestie van smaak denk ik)

Eveline Korsman
6 maart 2021

Fantastische bezorging hoor, prima op tijd en bere lekker.

Henny
4 maart 2021

Goed geregeld en lekker eten

Malou
2 maart 2021

Heel lekker eten, en leuke berzorger

Bart
1 maart 2021
Bart
1 maart 2021
silver
1 maart 2021

Heel blij weer met het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bank Stel
1 maart 2021

Was heerlijk! En snel bezorgd, klasse.

Zenderink
28 februari 2021

Fantastisch ! Zeer tevreden en heel erg lekker 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
28 februari 2021

Heerlijke pokebowls, echt een aanrader. Stipt op tijd qua bezorging.

Caph
27 februari 2021

Altijd lekker en snel bezorgd!

Casper
27 februari 2021

Top, zoals altijd.

Marius
25 februari 2021
L. S.
23 februari 2021

Al vaak en over een langere periode bij jullie besteld. Het eten is vrijwel altijd lekker. De laatste maanden merk ik echter verschil. Er ontbreekt vaker iets en bezorging is later dan aangegeven of verzocht. Deze laatste bestelling viel tegen. Ruim een half uur te laat bezorgd (en zeker 1,5uur voorafgaand besteld), de rijst was aan de harde kant en de verhoudingen waren niet overeenkomend met eerdere bestellingen (in dit geval veel sojabonen tov nauwelijks krabsalade). Toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Staal
22 februari 2021
Lyande
21 februari 2021

Ontzettend lekker, gezond en punctueel!

Mike
21 februari 2021

Rijst was hard en zat vol met graat Eerste keer dat ik hier had besteld was het super goed maar dit keer viel het heel erg tegen

Annink
20 februari 2021

Heerlijke goedgevulde pokebowl met verse ingrediënten. Een smaakexplosie in je mond!

Wim van Harten
20 februari 2021

Zowel de spicey chickenbowl als de sweet chicken pokebowl beide erg smakelijk. Zag er mooi verzorgd en goed ingepakt uit. Bezorger uitermate correct en vriendelijk. Stokjes erbij, ruim voldoende soyasaus en p.p. ook een mintje en eenTony Chocoloney chocolaatje. Top gerechten, zeker een aanrader!!!

Anoniem
20 februari 2021

Poke bowl was gewoon niet lekker, voor een groot gedeelte aan de prullenbak moeten geven. De rijst was hard (niet gaar of oud). Erg jammer dat zoiets elementairs niet goed gaat...

A&Y
18 februari 2021

Heerlijk!!!

Marjolein Van Der Meer
17 februari 2021

Ondanks het rot weer, snel het eten gekregen! Het is altijd super lekker en van goede kwaliteit! Ik raad het iedereen aan !

Ellen
17 februari 2021

Bowls zijn super lekker en vers. Wij gaan absoluut weer bestellen!

Nijhof
15 februari 2021
Petra
15 februari 2021

Uur later bezorgd dan verwachte bezorgtijd. Tevens 2 maal cola besteld bij Valentijnsdeal maar niet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Semih
12 februari 2021

Heerlijke poké bowl

Marc
12 februari 2021

Bezorger (op fiets door de sneeuw) was ruim te laat. Ondanks dat we hadden aangegeven hoe bezorger ons het best kon bereiken we we zelfs richting begaanbare weg waren gelopen.

Romée Lenting
12 februari 2021

Zoals altijd heeeeerlijk! 👌🏼

Iep
11 februari 2021

Gewoon superlekker. Fijn ook dat bloemkoolrijst een optie is!

Marijn
10 februari 2021

Echt weer super lekker! Vers, goed gevuld en smaakvol. Alleen missen er vaak eetstokjes bij de bestelling.

Alice
9 februari 2021

Eerste keer besteld! Mijn dochter een sushi borrito en ik een poke bowls en het was heerlijk!!!

Niels
5 februari 2021

Top eten en zeer zeer smakelijk! Kleine tip : misschien op de doos de type bowl zetten. Moeilijk om uit elkaar te houden haha

Bart
1 februari 2021

Potdomme wat een goed spul

Damhert 🦌
1 februari 2021

Het was weer smullen met tousjee En wat is de mango toch lekker en perfect van structuur 🥭🥭🥭🥭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Bedankt mevrouw Reudink!

Jeanet
1 februari 2021

Heerlijk eten! Wij hadden de rainbow bowl met veel zalm en tonijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
31 januari 2021

Veel te lekker :)

rebecca odonoghue
27 januari 2021

I'm a big fan of Tousjee and I order often! But the last two times I ordered in advance and my order was pretty late. If I order several hours before my chosen delivery time, shouldn't I still receive it on time, even if you receive lots of other orders later? Also, this time some of my rice was quite dried out, which has never happened before.

Emma
27 januari 2021
Eelco
26 januari 2021

Had o.a. burrito sushi rol besteld maar kon niet ivm nori bladeren die op waren. Belde ons keurig op met lekkere vervangingen. Lekker gegeten

Tamara
25 januari 2021

Vandaag 4 sterren ipv 5. Dit vanwege de rijst wat erg droog was. Dit al voor de tweede keer, hopelijk de volgende keer weer zo lekker als wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefano
25 januari 2021

Super jammer dat we precies 2 uur hebben moeten wachten op de bezorging van ons eten. Om 1733 besteld en 1935 stond de bezorger voor de deur. Wel gebeld door een dame maar ook die belofte van een half uur later werd niet nagekomen. Ook toen zijn we blijven wachten. Tip: schrijf een persoonlijk briefje en doe die in de tas bij de bestelling / doe iets extra’s in de tas / geeft korting op de volgende bestelling. Niets doen geeft een gevoel van: ach joh geld is binnen en klaar. Dat is dan dus ook bij deze de afspraak. Lekker eten genoeg te bestellen in Enschede.

i23675
25 januari 2021

Erg lekker, bezorg duurde veel langer dan verwacht, ook was de pokebowl niet netjes meer, alles zat door elkaar. Verder erg tevreden, was super lekker! Leuk ook de mentos en Tony’s chocolony die je er bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
25 januari 2021

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
25 januari 2021

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bbb
25 januari 2021

Heerlijke pokebowl, goede prijs- kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
24 januari 2021

Normaal gesproken echt wel vijf sterren altijd. Deze keer toch iets minder enthousiast. Hele grote stukken mango en erg veel lente ui. Volgende keer beter :)

Jona C. Valks
24 januari 2021
Sanne Gouma
24 januari 2021

Was veel te laat

Kirstie Olde Benneker
24 januari 2021
Casper
23 januari 2021

Heerlijk. Mijn favoriet, spicy salmon.

Mohammed Taha
22 januari 2021

Eten was erg lekker. Bezorging duurde langer dan afgesproken.

Jan & Magriet
22 januari 2021

Heerlijk net alsof we thuis zijn.

Nicole
22 januari 2021
Petra
22 januari 2021

Precies op tijd bezorgd en het was héérlijk! Ruime portie, de pokebowls. De mentosjes en chocolaatjes maakten het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar!

S.G.
21 januari 2021

Spicy salmon borrito besteld, was prima. Ook de 2 Garnaal spiesjes met chilsaus en lente ui, deze waren helaas niet lekker. Ze waren smaakloos en niet knapperig. Er stond bij dat ze een beetje knapperig zouden zijn maar dat was niet het geval. Bezorging was goed.

Maximus
21 januari 2021

Garnaal spiesjes & gyoza zijn een aanrader!

Janneke
21 januari 2021

Heerlijke pokebowls! Verse producten en overvolle schaal. Bezorging was erg snel. Dus top!

Floortje
21 januari 2021

Heerlijk eten en goede service!

Denise
20 januari 2021

Op zich niet vaak wat te klagen, maar merk de laatste tijd wel aan het gerecht of het druk is of gehaast gaat. Vandaag de rijst niet gaar genoeg en een rommelige rol. Vorige keer een vergeten blikje cola, wat toch slecht opgepakt wordt. Eerst bellen dat het er niet bij zat en te horen krijgen dat je dit bedrag terug krijgt wat vervolgens niet gebeurd en als je dit bij een volgende bestelling weer aan geeft moet je weer zelf bellen om het te regelen. Tja dan ben ik er wel klaar mee. Het gaat me niet om de 1,75 maar om de service. Die valt dan toch een beetje tegen.

Cleo
19 januari 2021
Ingrid Risakotta
18 januari 2021

De 2e keer dat we bestellen. De 1e keer waren we heel enthousiast en nu was het ook heerlijk maar er zat aan de onderkant van de 2 grote sushi bowl bakken rijst geplakt. Dat moesten we er eerst afhalen. Maar dar is op zich te doen. Tijdens het eten ontdekte ik een haar in de sushi bowl en dat is echt smerig. Deze was zeker niet van mij want ik moest 'm er echt uit trekken. Erg jammer dat de 2e ervaring een mindere ervaring was want het eten is prima in orde. Hoop dat jullie aan de hygiëne en netheid gaan werken. Mvg. Ingrid

Reactie van Tousjee

Hoi Ingrid, bedankt voor u bericht. Goed om te horen dat 1 na u eerste ervaring nog een keer bij ons wilde bestellen. Maar wat ontzettend vervelend om te horen dat 2 Poke Bowls niet netjes waren afgeleverd en dat u 1 Poke bowl een haar aantrof. We werken in de keuken altijd met handschoentjes haarnetjes en schone werkbanken, wat betreft de werkbanken en haarnetjes : dit lijkt bij u bestelling mis te zijn gegaan. En dat spijt ons! Waarvoor onze wel gemeende excuses. We zullen contact met u opnemen om u te compenseren. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Richelle
17 januari 2021

Vers en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Akad
17 januari 2021

Het eten was erg leker. Alle smaakt echt vers. Wel zijn de normale porties wat klein gezien de prijs die je betaalt. Had iets meer gemogen.

Sabine
16 januari 2021
M.
16 januari 2021
Stefan
15 januari 2021
Smink
15 januari 2021

Perfecte kwaliteit! Heerlijk eten! We werden constant op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou arriveren.. Helaas was een deel van onze bestelling onderweg gevallen hetgeen perfect werd opgelost door Tousjeee.. Zeker voor herhaling vatbaar.

scootmobielshop enschede
14 januari 2021

zalm niet bijzonder

Marieke
11 januari 2021

Eten is super. Bij de bezorging helaas meerdere malen al niet op tijd geweest. En dan niet een paar minuten maar echt een uur of halfuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.B
10 januari 2021
Arjan
9 januari 2021

Dit is echt genieten. De kom is te klein voor een grote portie, maar zo veel en lekker. Lekker vers en waar voor je geld. Ze bellen je ook netjes of het iets eerder kan of als het wat later wordt. En eenvoudig en naar eigen voorkeur op de site samen te stellen. Top.

Else
5 januari 2021

Snelle service en heerlijke bowls!

Francisca
4 januari 2021

Voor de eerste keer besteld hier, maar zeker voor herhaling vatbaar. Verassend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
3 januari 2020
Welmoed
3 januari 2020

Het eten was echt heerlijk, dus daarvoor 4 sterren! Helaas was er wel iets mis gegaan bij de bestelling waardoor het wat vertraging op liep. Gelukkig was het na een belletje opgelost. Waarschijnlijk doordat er iets mis is gegaan bij de bestelling, is er niet doorgekomen dat we extra tempura nori chips hadden besteld dus die misten we helaas in de pokebowls.

Besselink
3 januari 2020

De pokebowl pittige tonijn was heerlijk, de pokebowl met Ebu garnalen was wat saai van smaak en droog, te weinig saus. Ook had ik extra garnalen besteld en die zaten er niet op.

M.Kuizenga
2 januari 2020

Onze 1e bestelling gisteren. Levering in Boekelo, vaak n probleem, niet voor Tousjee. Eten vertraagd maar begrijpelijk door nieuwjaardag, werd goedgemaakt door heerlijk B&J ijs naast de lekkere sweets. Mail dat eten onderweg is, nog n belletje bezorger "we zijn er bijna". Top service!!! Heerlijk gegeten. Wij gaan vaker bestellen

Tom
1 januari 2020

Prima. Smaakte goed.

Lisanne Joling
1 januari 2020

De bezorging was erg laat, bijna een uur later dan dat aangegeven werd. Helaas gebeurt dit vrijwel altijd als ik bestel. Echter is het eten altijd ontzettend lekker. De avocado miste deze keer bij mijn bestelling, maar dat kan natuurlijk eens gebeuren. Kortom, heel lekker eten maar de bezorging kan stipter.

Mark Riesewijk
1 januari 2020

Absolute aanrader! Wat waanzinnig lekker.

Anouk
1 januari 2020

Al tijden vaste klant! Ook tijdens de zwangerschap houden ze rekening met mij en kan ik een aangepaste bestelling doen, die vervolgens in de stromende regen wordt bezorgd. Lof voor jullie! Bedankt voor afgelopen jaar en ik wens jullie een mooi 2021!

Marloes
30 december 2020

Heerlijk gegeten! Bestelling kwam iets later, werd hierover zelfs netjes gebeld.

Wendy
30 december 2020

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst en tot 2x toe een uur later bezorgd dan aangegeven, terwijl er een tijdstip/tijdsindicatie staat vermeld. Na contact te hebben opgenomen waarbij nog toegezegd wordt binnen 15 min te komen, presenteren ze nog om een half uur later aan te komen....in totaal dus 2 uur(!!!) gewacht op m’n bestelling.....dus ben qua bezorgservice absoluut niet tevreden!!

Nettie
30 december 2020

Heerlijk gegeten

Vars
29 december 2020
Chantal
29 december 2020

Heerlijk!!

Jonathan
28 december 2020
Kenzie
28 december 2020

Heerlijke combinaties, verse ingrediënten. Goede bezorging op aangegeven tijd of zelfs eerder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathilde
27 december 2020

Beter dan mijn diner op 1st kerstdag :-). Verrukkelijk! Zo vers, echt heerlijk!

Tousjee 👍🏻🤩
24 december 2020
Niki
23 december 2020

i really like tousje and order regularly! The order was wrong for 2 out of the 5 poke bowls which was a bit sad :( other than that the food was very goof

Wout
22 december 2020

Twee pokebowls besteld. Allebei erg lekker (en vers!) en het was er binnen een half uurtje. Zeker een aanrader!

Trovato
22 december 2020

Top en heerlijk!

Jeanine
21 december 2020

Smaakte weer goed als gewoonlijk maar dit is de tweede keer dat een deel van m’n bestelling vergeten is.

Juan Pérez
21 december 2020

Grote bestelling gedaan bij Tousjee welke op tijd moest worden geleverd. Snel kunnen schakelen met Tousjee over dit verzoek. Erg prettig en de bestelling werd mooi op tijd geleverd! Naast de goede service was het eten ook vers en heerlijk. Top!

Patrick
21 december 2020

Van de 4 bestelde poke bowls klopten er 3 niet en de bestelling was ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
20 december 2020

Eten was zeer smakelijk! Echt een aanrader. Alleen bezorgtijd was jammer. Bezorgtijd 18:00 ingevuld en het was er om 17:30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noud
20 december 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
20 december 2020
Marcel
19 december 2020

Wel erg weinig zalm. Ik dacht even ze zijn het vergeten

Cleo
18 december 2020

Heerlijk! Dankjewel

Jungja
15 december 2020

Heerlijke Fresh Salmon Poke Bowl besteld. Was echt super lekker. Bezorger wat mooi optijd en heel vriendelijk. Ik ga zeker vaker bestellen 😃🤤

Josi
15 december 2020

Heel erg lekker & snel bezorgd

Immy
14 december 2020

Verrukkelijk eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel ! Het is een beetje duur maar het is het geld waard ! Echt een aanrader ! :)

Trovato
10 december 2020

Normaal altijd prima! Nu helaas verkeerde saus en geen extra vlees erop gekregen, terwijl wel besteld. Maar 3 stukjes kip, dan wordt t wel erg duur. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed.

Mel
9 december 2020

Keurige bezorger die er toch maar weer staat met de fiets door weer en wind! Heerlijk eten!

Nouki
6 december 2020

Heerlijke pokebowl gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hallihallo
6 december 2020

Lekker, gezond, top!

Jaimy
5 december 2020

Het eten is geweldig maar op bezorging valt nog een heleboel te verbeteren! Nadat ik bericht kreeg dat mijn bestelling onderweg was , heeft het nog 3 kwartier geduurt voordat ik mijn bestelling kreeg! Anderhalf uur wachten vind ik echt te lang.

JV
4 december 2020
Schreurs
3 december 2020

heerlijk gegeten, kort van te voren besteld en op tijd geleverd, met lekkere Tony chocolaatjes als surprise

Renata Eckers
3 december 2020

Heerlijk gegeten

Poelhekken
2 december 2020

Lekkere pokebowls, maar wederom heel lang gewacht. Bestelling geplaatst om 18.15 - zo snel mogelijk was 19.20. Uiteindelijk rond 20 uur konden we uiteindelijk eten. Een van de Pokebowls had weer geen avocado. Wel besteld en wel betaald. Komt vaker voor.

Tirza
2 december 2020

Heerlijk vers en knapperig, op tijd bezorgd. De smoothies waren op maar daar werd netjes over gebeld.

Precilla
1 december 2020

Bedankt weer! Was erg lekker zoals altijd!

Ano
29 november 2020
Leoniek
29 november 2020
Anoniem
29 november 2020

Snel geleverd en zoals altijd heerlijk!

Ben
27 november 2020

Het eten was geweldig, we hebben heerlijk gegeten. Op het moment dat het bezorgd zou moeten worden kregen we een telefoontje dat het wat later werd. Heel attent. Kregen nog een drankje aangeboden. Bestellen zeker weer. Top.

Thomas
25 november 2020

Was weer erg lekker. Dit keer alleen geen wasabi en sojasaus (en ook geen chocolaatjes en mentos ;))

van der tuin
25 november 2020

Bestelling was wederom verkeerd geleverd en niet compleet. Verkeerde supplementen, rijst was erg droog en bezorgkosten vragen voor 4 grote bowls vind ik niet terecht. Beetje jammer...

Belorry
25 november 2020

Super lekker en ook nog super gezond. Erg tevreden.

Casper
24 november 2020

Heerlijk gegeten. Prima bezorgsnelheid en een super service

Rutten
23 november 2020

Bezorgen in Gronau niet mogelijk dus zelf opgehaald. Eten is van uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Estelle
22 november 2020

Helaas 40 minuten na de aangegeven tijd pas bezorgd.. Verder is de kwaliteit van het eten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
22 november 2020

Super tevreden met mijn bestelling bij Tousjee vandaag! De chicken crispy pokebowl was weer héel erg lekker. Het werd bezorgd door een hele vriendelijke bezorgster die de bestelling netjes afhandelde. Ik beoordeel de kwaliteit en bezorging beide met 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
22 november 2020

Super snelle levering!! Helaas alleen niet naar mijn opmerking gekeken waardoor er wel krab en masago in mijn pokebowl zat. Verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
22 november 2020

Heerlijk eten, tot nu toe elke bestelling helaas een half uur of langer te laat. Ook als je erg op tijd bestelt. Dus kwaliteit 5 sterren bezorging 1.

Casper
19 november 2020

Heel simpel, heerlijk.

Elly Bonke
18 november 2020

Het was een heerlijke maaltijd!

Max
16 november 2020

In overleg kon ik de bestelling ook afhalen, was voor hen ook handiger. Het eten was super vers en erg lekker, ook veel. Goed waar voor je geld. 1 klein puntje, ik had extra zeewier besteld voor de bowl maar deze was helaas niet goed doorgekomen denk ik.

--
15 november 2020
Lisanne
14 november 2020

Bezorging was een half uur te laat, wat wel jammer was, maar het eten was wel erg lekker!

Huisman
14 november 2020

Het eten was heerlijk, lekker vers en knapperig. De smoothies waren wel een beetje aan de koude kant, maar erg lekker. Het enige minpuntje is dat we jammer genoeg lang moesten wachten op de bezorging.

Rolf
13 november 2020

Half uur te laat

xx
13 november 2020

het eten was lekker, maar kan altijd beter he. Bezorging was een beetje lang, maar wel als nog geleverd op de beloofde tijd.

KS
9 november 2020

Kwaliteit was top. Heerlijk met die bloemkoolrijst. Volgende keer mag er wel iets meer zalm op. Was aan de zuinige kant deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

silver
8 november 2020

was erg lekker

Xandra
7 november 2020

Heerlijk! Al meerdere keren besteld. Uitstekende kwaliteit en correcte bezorging.

José
6 november 2020

Heerlijk gegeten! Alles was prima. Jammer dat het alweer op is.

Eva
5 november 2020
Marleen van Dijk
5 november 2020

De bowl was weer erg lekker! Bezorging is soms aan de late kant, maar dit gaat wel goed als je op tijd bestelt. Ik heb alleen 1 euro extra betaald om tempura nori erbij te krijgen. Deze zaten er niet bij. Het zou fijn zijn als ik mijn geld/een tegoedbon daarvoor terug kan krijgen.

Lotte
4 november 2020

Heerlijke goedgevulde pokebowl en op tijd bezorgd

Reiniero
3 november 2020

Het was erg lekker

André
2 november 2020

Was weer top! De lekkerste pokebowls van Enschede!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helena
2 november 2020
Jasper
28 oktober 2020
Jonathan
25 oktober 2020
--
25 oktober 2020
Beez
25 oktober 2020

Zeer goed eten een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. K.
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten en het was ruim voldoende. Bezorging was er binnen een half uur op zondagavond. We bestellen hier zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
24 oktober 2020

Heerlijk! Voor het eerst besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de normale portie, maar zeker voldoende voor een maaltijd.

Hans Boxman
23 oktober 2020

Goed verzorgd. Smakelijk. Keurig op tijd bezorgd.

Dilsat
23 oktober 2020

Heerlijk eten en vriendelijk personeel!

silver
22 oktober 2020

goede balans van alle ingredienten in de pokebowls!

Aliki
22 oktober 2020

Lekkere, gezonde maaltijd! Ik had de grote pokebowl, dit was meer dan genoeg!

Miranda
21 oktober 2020

Op tijd besteld en de bezorging was zoals afgesproken👍🏻. We hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Sandra
21 oktober 2020

Goed, snel en lekker. Top!

Dikke kus
21 oktober 2020
Betül
19 oktober 2020

De vorige keer ging het mis met de zalm in mijn pokebowl (kreeg pittig i.p.v. normaal) en deze keer miste ik de avocado in mijn sushi burrito. Desondanks verrukkelijk en zeer tevreden. Vriendelijk personeel en lekkere verse producten, vooral de sushi burrito! Het zou wel handig zijn om de bestellingen beter te lezen/te controleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaleya van Rijssen
17 oktober 2020

De pokebowl was heerlijk en super vers ook. Ik ga hier zeker vaker bestellen 😊

Wouter staal
17 oktober 2020

toppertjes

Tirza Vanhommerig
16 oktober 2020

Heerlijk gegeten en smaakte vers!