Beoordelingen van Tousjee Enschede

Recente recensies

5.0
Van der tuin
4 december 2021

Netjes op tijd besteld, bestelling is alleen nooit gekomen, dus erg teleurstellend. Hopelijk krijgen we ons geld terug

Maria Nieuwerth
4 december 2021

Bestel regelmatig bij tousjee en de kwaliteit is altijd goed!

Bartels
27 november 2021

Het eten was weer geweldig, maar de bezorging duurde wel erg lang dit keer (kwart voor 6 besteld, tien voor half 8 bezorgd). Nog een tip: kunnen jullie op de site niet de keuze mogelijk maken voor wel of geen stokjes. Ik vind het zonde dat die stokjes steeds ongebruikt de container in gaan.

AA
27 november 2021

Tasty food and good service!

Anoul
21 november 2021

Ik had een spicy zalm pokebowl besteld. Er zat helaas geen zalm in. Dit gemeld bij jullie. Als het goed is krijg ik het geld van de zalm teruggestort, maar het staat er nog niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirstie Olde Benneker
15 november 2021

De bestelde dumplings waren inmiddels koud en uitgedroogd van de buitenkant

Vries
14 november 2021

Eten was meer dan prima, zoals altijd! Echter bezorging minder, zou omstreeks 1800u bezorgd worden... na 19:30 was het er nog niet. Uit coulance van het bedrijf kosten retour, dat is zeker netjes! Al met al dus een positieve ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha Even
14 november 2021

Heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Heb gebeld maar ze kwamen alleen met excuses. Slechte zaak dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gio
12 november 2021

Ik had een bestelling gedaan voor bij de jumbo, bezorger was netjes op tijd en heeft hem tot aan mij zelf gebracht zodat die zeker wist dat de bestelling goed terecht kwam!

Esmee
11 november 2021

Kwamen te laat

Saar
10 november 2021

Poke bowls zijn erg lekker altijd! 3x besteld en helaas wel 2 keer al gehad dat er ingrediënten vergeten waren in mijn bestelling. Dit wordt echter goed opgepakt door de medewerker. Maar wel jammer dat het telkens gebeurd

silver
8 november 2021

weer super lekker, alleen weer eens wat dingen vergeten van de create your own bowl die ik had besteld. Zoals de avocado en teriyaki saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ivonne
7 november 2021

Heeerlijk, meer dan genoeg, bestelling goed te volgen, wel een beetje aan de dure kant.

Max
6 november 2021

Vlotte bezorging! Kwaliteit normaal prima, maar deze keer waren de gespiesde garnalen uitgedroogd en bijna verbrand, en de rijst in de poke bowl was een dikke samen gefuseerde klont. Volgende keer beter?

Lot
6 november 2021

Erg vers en heel erg lekker!!

Fleur
6 november 2021

Een deel van de bestelling niet geleverd gekregen. Gebeld, zou nageleverd worden, maar nooit gekregen.

Do
5 november 2021

Rijst was niet goed gaar. Ingrediënten waren niet goed gesneden

Tim Vreman
5 november 2021

Producten niet voorradig en veeel te late bezorging helaas. Niettemin mooi concept

Matthijs
5 november 2021

45 minuten later dan afgesproken. De pokebowls waren minder lekker dan de vorige keer, en er zat een leeg snoeppapiertje in de zak.

Femke
5 november 2021

De bezorging duurt steeds langer. Zo is het niet meer zo leuk ook al is het eten lekker.

Nadine
5 november 2021

Wij bestellen vaak bij Tousjee, en zijn een stabiele en goede kwaliteit gewent. Deze keer waren de producten niet vers en de rijst smakeloos en te nat. Wij hebben het niet kunnen eten. Heel erg jammer.

B. Vlaanderen
3 november 2021

Werd ik gebeld door Tousjee Enschede met de vraag of het de bedoeling was dat ik alleen rijst met garnalen had besteld. Ik was in de veronderstelling dat ik een complete poke bowl had besteld. De medewerker had al het idee dat dit niet de bedoeling was, vandaar dat hij zo vriendelijk was om even te bellen. Hij heeft de poke bowl naar mijn wensen aangepast en het werd snel bezorgd door een zeer beleefde bezorger. Goede service!

Enschede
1 november 2021

Bestelling kwam 40 minuten later dan verwacht (2 uur in totaal). Extra's tegen bijbetaling zaten niet op de poke bowl en de kommen waren tijdens transport zwaar gedeukt. Ook krijg je geen soja en wasabi bij je bestelling. Wel lekker chocolony'tje erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
31 oktober 2021
Marlies
30 oktober 2021

De bowls van Tousjee zijn altijd heerlijk, maar deze keer iets minder tevreden: rijst ipv quinoa en het geheel was gewoon iets minder dan gewend (drukte?). Jammer dat er niet gereageerd is op mijn appje waarin ik bovenstaande doorgaf.

Carina
30 oktober 2021

De lekkerste bowl tot nu toe. Wij bestellen hier zeker nog een keer. Top dat je ook vóór quinoa kunt kiezen ipv witte rijst.

Yvonne Kosk
27 oktober 2021

Snel bezorgd en super lekker!!

Bart
27 oktober 2021
nicole
26 oktober 2021

was weer erg lekker, alleen jammer dat er geen apart flesje sojasaus bij zat dit keer. Heb ik wel gemist.

silver
26 oktober 2021
Jenny
25 oktober 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas wel 2 uur op ons eten moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Vrielink
24 oktober 2021

Het eten was, zoals gebruikelijk heerlijk! De bestelling was echter erg laat (er was tussendoor wel even gebeld), maar uiteindelijk bijna 2 uur gewacht. Verder misten we helaas de gebruikelijk bijgevoegde stokjes en soja saus.

Inge
17 oktober 2021
Lahdo
12 oktober 2021

Heerlijk eten en wat een TOP service 👌

Nicole
11 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

silver
11 oktober 2021
Leonardo
6 oktober 2021
Tamara Kleine
6 oktober 2021

Lijkt nieuwe topping, heerlijk!

Marouscha
5 oktober 2021

Super lekker vers en super snel bezorgd

Luka
5 oktober 2021

Altijd top! Ook echt super vriendelijke bezorgers elke keer weer :)

Anne
4 oktober 2021
Ellen Barelds
4 oktober 2021

We hebben er weer van genoten zoals altijd. Klein minpuntje dat de tempura garnalen en gyoza koud waren. Maar is prima opgelost :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ler
4 oktober 2021

Na een bestelling geplaatst te hebben en het “verkeerde” gekregen te hebben, is dit heel netjes en snel opgelost en een grote bowl gekregen ipv een normale.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
3 oktober 2021

Precies op tijd! Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ivonne
3 oktober 2021

Misschien handig om op de verpakking een stickertje oid te plaatsen met vermelding van de inhoud

Jonne tD
2 oktober 2021

Netjes optijd en erg lekker gegeten!

Seliha
2 oktober 2021

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit is super goed en snel opgelost. Top service

Bart
1 oktober 2021
Mareike
28 september 2021

We hebben nu al vaker een bowl bij Tousje besteld. De bowls zijn wel lekker maar helaas is er elke keer wel iets mis. We hadden al een paar keer dat er geen Tonijn meer was dus hadden ze er maar een blikje Cola erbij gedaan. Wij drinken GEEN cola. Neem dan liever even contact op voor een alternatief. Een andere keer zaten er ook andere ingrediënten op de Rainbow-bowl als aangegeven. Bovendien lezen ze ook niet je reactie bij de bestellen ook al is dat eigenlijk de enige manier een wijziging van een ingrediënt op een bowl aan te passen of weg te laten. Erg jammer. Vandaag ook weer. Daarbovenop kwam dat we 2 grote bowls besteld hadden maar de ene bowl veel kleiner was dan de andere. Hoe kan dit? Wij zijn alsnog erg blij dat Tousje lekkere Poké bowls aanbied in Enschede en ze zijn ook erg lekker maar er zijn nog wel heel wat verbeteringspunten.

Swen
28 september 2021

Super snel geleverd, en nergens anders zo lekker dan bij Tousjee

Bart
28 september 2021
Stefan
25 september 2021

Altijd lekker bij Tousjee. Helaas klopte de bestelling deze keer niet. Dat was wel jammer.

Nicole
24 september 2021

Echt een heerlijk hapje!

Lisanne
24 september 2021

Steeds langer wachten op de bestelling…. Kwaliteit en smaak eten is perfect maar de bezorging laat te wensen over. Zsm betekend minimaal 45min wachten. Dan krijg je 7 minuten na de eerste mail met verwachte bezorgtijd een mail dat ze onderweg zijn, en dan duurt het nog 25 min voor ze er zijn…. Dik een half uur te laat (na eigen inschatting tijd door tournee) was 1 km van de winkel af… Wordt steeds gekker met de wachttijden.

Carlijn
23 september 2021
Pien
23 september 2021

Kwaliteit van het eten is altijd top! Alleen ik ben er nu wel aan gewend dat het langer dan duren dan dat ze zeggen. Misschien een tip om daar wat aan te doen!

Elviera
23 september 2021

T was heerlijk!!😀

Desiree
22 september 2021

De salades zijn echt top, super lekker!!

Eunice
21 september 2021

We hadden zo zin in pokebowl ik had met zalm maar deze was nergens terug te vinden en de radijs was niet vers en de advocado was half zwart en niet eetbaar. Ik zou hier niet nog een keertje bestellen.

Esmée
20 september 2021

Heerlijk zoals altijd. De bezorging was ook erg snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
18 september 2021

Erg veel rijst tov andere ingrediënten. Normaal beter in evenwicht. Kwaliteit van producten wel altijd goed.

Melissa
17 september 2021

Heerlijk! Lekker vers en smaakvol. Top bezorging

Karin Philippi
13 september 2021

Het smaakte heerlijk en de service was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
12 september 2021

We echt heerlijk gegeten. Eten kwam exact op het gevraagde tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
9 september 2021
Carlijn
9 september 2021

Sushi burrito met spicy tuna besteld maar kreeg spicy zalm… bestelling was verder prima

Wesey
5 september 2021

De mango in de pokebowl kwam uit blik. De crispy chicken was oud en niet knapperig meer. Bezorging ruim te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Niet waar. De mango komt niet uit blik. Elke dag vers door onze medewerkers gesneden.

W. Gloudemans
5 september 2021

Helaas heb ik al een paar keer gemerkt dat de extra’s die ik bestel er soms niet bij zitten. Gister tempura nori chips erbij besteld, maar niet gekregen.

Linda
4 september 2021

Vers, smaakvol en gezond!

sander teuwsen
4 september 2021

Perfect

Stefan
4 september 2021

Top !

Marleen
3 september 2021

De quinoa was hard, droog en niet lekker. De bowls met rijst waren wel goed. Bezorging op tijd.

Bart
30 augustus 2021
Mark
30 augustus 2021
Peter
30 augustus 2021

Bestelling was 2 dagen van te voren gedaan. Bezorging was ruim een half uur te laat. Dit was erg vervelend omdat we op verschillende plekken besteld hadden. Ander eten werd dus koud doordat we hierop moesten wachten. Het werd gewijd aan de drukte, maar het was geen onverwachte bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

xx
30 augustus 2021
Anouk
29 augustus 2021

Het was top en super lekker vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sule
29 augustus 2021

Ik neem altijd de halal chicken fijn dat jullie halal verkopen! Alleen was deze keer mijn rijst erg geplakt aan elkaar weet dat het zo hoort maar niet zo erg, want kon het er niet uit elkaar halen. Voor de rest erg genoten bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
29 augustus 2021

Is de Rainbow nog gekleurder geworden? Hmmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Belderink
29 augustus 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Tousjee is toch wel ons favoriete afhaalrestaurant geworden. Nog nooit problemen mee gehad.

Marga Langkamp
27 augustus 2021

Het was weer heerlijk en een hele vriendelijke bezorger

San
27 augustus 2021

Heerlijke pokebowl. Ik had de spicey Salmon. Aanrader.

George
25 augustus 2021
Jana
16 augustus 2021

Niet de volledige bestelling ontvangen. De gyoza ontbrak.

Louise Beumer
14 augustus 2021

De rijst in de pokebowl was smaakloos. Dat was andere keren wel beter.

Wissenburg
13 augustus 2021
Stefan
12 augustus 2021

Top!

lisanne loep weekenstroo
12 augustus 2021

Snelle bezorging, lekker eten. Per abuis bij 2 poke bowls verkeerde basis geleverd, gebeld en we hadden binnen 15 min 2 nieuwe poke bowls! Super service! Dank

Bas
12 augustus 2021

Gewoon briljant! Knapperig, vers en lekker.

Nicole
9 augustus 2021
Anoniem
7 augustus 2021

Kwartier te vroeg bezorgd 👍🏻 Was heerlijk wederom!!

Nienke
6 augustus 2021

Heerlijk! Echt een aanrader. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Erg lekker!

Hidde Meijer
6 augustus 2021
Turkan
5 augustus 2021

Alleen jammer heb twee bestellingen gedaan, vanwege het feit dat er nog wat bij kwam. De bezorger had gezegd dat ik de bezorgkosten terug gestort zou krijgen. Heb er niks over gehoord. Dus ga er ook niet vanuit dat dit gaat gebeuren.

Iris
4 augustus 2021

Rijst was absoluut niet gaar. Rest van ingrediënten wel goed van smaak. Bezorging was 15minuten te laat.

Sam
1 augustus 2021
michel
1 augustus 2021

heerlijke pokebowls en snel bezorgt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammers
1 augustus 2021

Bezorger was het ijs bij de bestelling vergeten, maar werd netjes na een half uurtje na gebracht en zelfs een grotere variant als excuus! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
31 juli 2021
Tuur
31 juli 2021

Om 17:28 uur kreeg ik mail dat de bestelling onderweg was, maar die kwam om 17:55 uur aan. De hoeveelheid surimi-krab viel tegen, dit was 1 eetlepel op een pokebowl. De pokebowl was wel lekker, net als de gyoza's!

Stefan
30 juli 2021

Heerlijk.

George
30 juli 2021
Roy
30 juli 2021

De pokebowls zijn geweldig, maar de warme bijgerechten zijn telkens koud bij aankomst :(

Ineke Geringa
27 juli 2021

Erg lekker.

Daan
27 juli 2021

Exact om aangegeven tijd geleverd. Super!

Dees
27 juli 2021

Super lekker!!!!

Francis
25 juli 2021

De kwaliteit is zoals altijd super. Ik nam contact op om even te melden dat de vorige bestelling niet volledig was en dit werd zonder enig probleem royaal gecompenseerd. Er zat zelfs een briefje bij. Heel lekker eten, vriendelijk personeel en blijkbaar dus ook echt klantgericht (en dat is zeldzaam). Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

OAM
22 juli 2021

Helaas voor de tweede keer zijn mijn bestellingen misgegaan. De eerste keer meer dan 1p uur te laat en de tweede keer is mijn bestelling incompleet gekomen. Ze zouden de kosten wat niet gekomen is terug storten maar heb tot nu toe niets ontvangen. Erg jammer.

Astrid Dijkmann
22 juli 2021

Helaas was het niet compleet, advocado ontbrak. Hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen

Lois Boerman
20 juli 2021

-

George
18 juli 2021
Anne
17 juli 2021
Daan
17 juli 2021

Top bezig!

Daan
16 juli 2021

Opnieuw een welverdiende 5 sterren gezien de snelle verzendtijd (en uiteraard lekker eten zoals we gewend zijn).

Daan
14 juli 2021

Complimenten over de levertijd, jullie hebben het echt verbeterd!

Haveman
14 juli 2021

De bezorging daar kunnen jullie nog heel veel winnen. Wanneer je zegt dat er bezorgt wordt om 19.20u. Dan moet je ook rond die tijd bezorgen en niet 50min later. Dit kost je uiteindelijk klanten. PS. De poke bowls zijn voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
13 juli 2021
Wouter Staal
10 juli 2021
Zoete aardappel Snijder 3min ✅
10 juli 2021

So naar ma boy Tim

Van der Molen
9 juli 2021

Prijs is te hoog voor wat je krijgt. De hoeveelheid is erg weinig. Ook was de bestelling te laat en miste de avocado.

Kees
8 juli 2021

Bezorging perfect. Vond de bowl alleen wat klein.

Ilse
8 juli 2021

Heeerlijk! Vers, mooie presentatie en makkelijk en snel besteld. Top

Dees
4 juli 2021
HannaB
4 juli 2021

Prima voor elkaar en heel lekker!

Agata
3 juli 2021

De mango’s en de avocado’s waren helaas bruin.

Ben Hammink
2 juli 2021

Wederom kwaliteit niet wat we gewend zijn. Verder niet compleet geleverd: 2 bowls besteld en gekregen, maar slechts 1 set stokjes, 1 zakje saus, 1 chocolade en 1 pepermunt. Dit is de 2e keer in 2 weken dat het niet goed is. Lijkt wel of er geen aandacht meer besteedt wordt aan de bestellingen. Bijzonder jammer want het was altijd goed. Nu waarschijnlijk uitkijken naar een andere leverancier.

Anne van Rooij
1 juli 2021

De pokebowl was erg lekker met genoeg dressing en toppings. Ik zou het zeker weer bestellen! Alleen jammer dat er weinig vegetarische opties zijn voor voor proteïne en alleen maar zoete aardappel en geen tempeh maar de zoete aardappel was wel lekker.

Marike
30 juni 2021
Chau
29 juni 2021
George
27 juni 2021
Casper
27 juni 2021

Opnieuw heerlijk

Carlijn
26 juni 2021

Altijd netjes op tijd, vriendelijke bezorgers en heerlijke pokebowls! Top

Bas
25 juni 2021

Fantastisch, mooie grote porties, lekker vers. Echt aanrader!

Snijders
24 juni 2021

De poke bowl zag er verzorgd uit. Was ook smakelijk. De bezorging was op de afgesproken tijd.

Emma van Ettro
23 juni 2021

Pokebowl was lekker. We hadden er ook ebi tempura garnalen bij besteld, die waren helaas op. Aan de telefoon aangegeven dat we geen ander bijgerecht wilde, en graag ons geld daarvoor terug wilde. Bij de bestelling zaten echter garnalen spiesen en we hebben geen geld terug gekregen... Tegenvaller.

Aad Francissen
21 juni 2021

Heerlijke, echt heerlijke poke bowl (rainbow). Echter derde keer al dat we, helaas, te lang moesten wachten op onze bestelling. Step it up, Tousjee!

Cleo
21 juni 2021

Zie Facebook bericht

Bart
21 juni 2021
Snowy
20 juni 2021

Het eten was erg lekker, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger👍👍

Inge
19 juni 2021

Helaas werd het veel later geleverd dan verwacht, toen ik belde kwamen ze er achter dat het door een foutje nog niet was verstuurd. Daarna alsnog gekregen (zonder korting oid), kwaliteit prima.

Marije
18 juni 2021
Miranda
17 juni 2021

Betaald voor avocado, maar ik kreeg geen avocado. Duurde 1,5 uur en ondanks dat ik een mail kreeg dat het onderweg was duurde het nog steeds 40 minuten. De bowl was bij levering open en de helft lag in de tas. Vorige keer was dat ook al zo.

Sabine
17 juni 2021
Desiree
16 juni 2021

Super lekker en vers!

Adrie van Dorst
16 juni 2021

Bezorging duurde erg lang!

Lisa
15 juni 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Fantastisch Ik ga zeker opnieuw bestellen. Mango was ook heerlijk rijp!

Bob
15 juni 2021

Super vers, goede vulling. En vlotte bezorging. Erg lekker, en op z'n tijd een attentie bij de bezorging. Top!

Roy
13 juni 2021

Heerlijk! Enige minpuntje was dat de mango niet goed gesneden was, maar verder goddelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Wigg
13 juni 2021

Anderhalf uur gewacht op het eten en ipv vegan bowl eentje ontvangen met vis.. is wel jammer als je veganist bent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gina
13 juni 2021

Het was lekker maar veel te veel maïs 🌽 En het bezorging duurt ook lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johnny Blokhuis
12 juni 2021

Bestelling was niet compleet Geen gebakken uitjes 😢

Van den Esschert
11 juni 2021
George
10 juni 2021
Tamara
10 juni 2021

Was heerlijk

Lisanne
9 juni 2021

Wel een euro gevraagd voor de wasabi mayo bij de garnalen maar niet gekregen. PokebowlS waren zoals gewoonlijk prima van kwaliteit

Bart
7 juni 2021
C.Meijer
7 juni 2021

Het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd! Omdat wij voor vier personen een poke bowl hadden was het moeilijk te zien welke nou voor wie was dus een tip voor jullie, is het een idee om op de schaaltjes te zetten wat erin zit? Dat kan eenvoudig g door een stikker op de deksel of om op de boel zelf te schrijven zo is het duidelijk wat erin zit! Maar het was heerlijk, wij gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
7 juni 2021

Prijs/kwaliteit is minder goed, daarnaast is de wachttijd veel te lang en klopt het niet met de tijd die jullie aangeven. Al met al bijna 2 uur moeten wachten op 3 Poké Bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
5 juni 2021

Zoals altijd lekker, maar de rijst was dit keer wel een harde brok, moeilijk uit elkaar te krijgen dus wat lastiger eten.

Marjolein
4 juni 2021

Het was weer heerlijk. Fijn dat ik kan kiezen voor bloemkoolrijst.

Frederique
3 juni 2021
Evelien
3 juni 2021

Mijn eten zou bezorgd worden om 19:15 maar het kwam pas om 20:00. Ik heb ander half uur moeten wachten, en geen bericht dat het langer zou gaan duren. Jammer.

George
3 juni 2021
Robert
3 juni 2021

Na 45min werd ik gebeld dat er geen bezorgers waren( dit werd goed gepraat door 3x cola te geven) uiteindelijk duurde het nog 1 uur voordat ik mijn eten kreeg. 17:25 besteld 18:15 was de levertijd( werd toen gebeld, geen bezorger. 19:15 werd het eten geleverd Het eten is echt super lekker!! Maar in mijn vriendenkring hoor ik nu vaak de zelfde klacht over de bezorgtijden.. jammer!!

Chantal
3 juni 2021

Jammer dat er bij de vegetarische bowl geen keuze is uit rijst of sla als basis. Ook was de hoeveelheid mango wat karig. Verder was het super lekker!

Francesco Bommartini
2 juni 2021

Het was lekker, en precies op tijd geleverd !!

Raymond Schrave
2 juni 2021

Normaal gesproken is het heerlijk eten. Vandaag bestelden wij drie pokebohls. In een bakje zaten enkele rotte (zwarte) stukken avocado. Gelijk een e-mail gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Beetje jammer....

Van der Szeeg
2 juni 2021

Prima goed van smaak

Anneke
2 juni 2021

Uitstekend op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Was m’n eerste keer. Voor herhaling vatbaar.

Kitty poelhekken
31 mei 2021

Eten is over het algemeen prima. Bezorging is dramatisch. Anderhalf uur wachten is normaal...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

emma
30 mei 2021
Mona Thijert
30 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten 👍🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
30 mei 2021
X
30 mei 2021
J. Hendriks
29 mei 2021

Dank jullie wel voor het altijd lekker eten! We hebben nu verschillende bowl besteld en we vinden ze allemaal heerlijk. Fijne verse producten, wat ik voor de rauwe vis erg belangrijk vind. Dus complimenten. mocht ik 1 verbeter puntje geven dan zou het zijn om de bestel bonnen goed na te kijken en alle extra opties er goed bij op te doen. We hebben namelijk wel eens een extra topping genomen die er niet bij op zat. Maar ga lekker zo door! Jullie hebben er zeker een vaste klant bij. Groetjes wilma en joost

Sophie
29 mei 2021

Mijn bestelling kwam 20 min te vroeg, dan de aangegeven tijd. Ik heb een tijd aangegeven en was daarom ook nog niet thuis.

Debbie
28 mei 2021

Super lekker en altijd op de afgesproken tijd bezorgd.

Casper
28 mei 2021

Het was opnieuw heerlijk en werkelijk op de minuut op tijd bezorgd.

Nana
28 mei 2021
Bas
27 mei 2021

Wow! Dit is zoooo geweldig!

Amber
27 mei 2021

Het eten was super! De bezorging duurde erg lang, ik had gevraagd of ze de bestelling om 19.15 konden bezorgen. Deze werd om 19.50 bezorgd. Maar nogmaals het eten was weer heerlijk!

Ano
27 mei 2021
Bart
26 mei 2021
Nana
25 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Inge
25 mei 2021
George
24 mei 2021
Leroy
24 mei 2021

Binnen 2 maand tijd 3 bestelling geplaatst. Steeds krijg ik de optie om een vast bezorg tijdstip te kiezen en dit doe ik dan ook (vaak 1/1:15 later. Ik heb nu 3 keer gehad dat ik langer als 2 uur moest wachten omdat het te druk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
23 mei 2021

Spange bowl weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirs
23 mei 2021

De pokebowls die we besteld hadden waren echt lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Daarbij heb ik twee keer een portie met tempura garnalen besteld. Deze waren niet lekker. We hebben ze helaas weggegooid. Het was koud en de laag eromheen was taai en niet lekker van smaak. De Pokebowl ga ik zeker nog wel een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
23 mei 2021

Rijst was net als de vorige keer te hard en te droog, jammer...!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
23 mei 2021

Duurde ruim anderhalf uur voordat de bestelling er was, maar het eten was erg goed. De vorige keer ontbrak er het een en ander, maar deze keer gelukkig niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
22 mei 2021
Bouqqadour
22 mei 2021

Lekker eten! Fijne service. Heb gesproken met Marc. Fijne kerel om uitleg te vragen over de pokebowl. Hij weet waarover hij praat!

Marc
22 mei 2021

Wederom veel te laat bezorgd , daardoor was de tempura steenkoud. De bowls waren weer top!

Emiel
19 mei 2021

Was prima

Bart
18 mei 2021

Deze keer was het toch wat minder. Waar het normaal heerlijk genieten is. Deze keer was de tonijn wat taai en de rijst een beetje droog, en de pokebowl van mijn vrouw was een beetje waterig. Toch 4 sterren omdat we hier al vaker hebben besteld en het al die andere keren heerlijk was. We bestellen zeker weer, de volgende keer is het vast weer van de vertrouwde heerlijke kwaliteit.

EB
17 mei 2021

Nu voor de 3e keer hier besteld en wat was het weer heerlijk. Bij de bezorging bleek er een side dish niet bij te zitten maar die is nog netjes na gebracht. Goede service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 mei 2021
Nathan
16 mei 2021

De Bowl met Pulled Beef was op zich lekker qua vlees, maar qua groente e.d. minder afwisselend dan bijvoorbeeld de Rainbow Bowl. Verder was alles weer top.

Jeroen
15 mei 2021
Wendy
15 mei 2021

Tousjee, jullie consistentie in kwaliteit is echt omlaag gegaan laatste tijd. Eerst krijg ik een 'Holy Chicken Bowl' met OPVALLENDE BRUINE PLEKKEN op de avocado, en slordige presentatie van de rest v.d ingredienten. Ik bel, en ik krijg een nieuwe gebracht. Bij de vervanging zijn jullie weer de wasabi mayo vergeten, ik bel weer en ik wacht weer. Ik krijg het eindelijk. Ik begin te eten, maar 1. De rijst is te lang gekookt (te zacht) 2 Er zat ZOETE AARDAPPEL erin. Waarom? Toen had ik geen energie meer NOG een keer te bellen. Vooral niet aangezien tijdens de 16 minuut gesprek Mark niet eens een professionele houding had. De punten die ik heb genoemd zijn allemaal belangrijk. Mark, je zei dat je niet eens was met dat de kwaliteit ‘niet voldoende’ was. Nou, ik betaal niet 13.50 euro voor alleen jullie kwaliteit v.d vis (wat in dit geval niet eens vis was maar kip). Zoals ik al zei presentatie is een GROOT gedeelte van een poké bowl. Ik betaal niet alleen voor het eten zelf, maa

Chris
13 mei 2021
George
12 mei 2021
Josca
11 mei 2021

Ik ben zeer ontevreden en ik ga hier niet meer bestellen. De eerste keer kreeg ik een uur te laat een koude maaltijd waarbij er een extra besteld ingrediënt in de poké bowl ontbrak. Dit werd opgelost door het bedrag wat ik voor het extra ingrediënt had betaald terug te storten. De tweede keer ontbrak er wederom een extra besteld ingrediënt en een ingrediënt wat standaard in de poké bowl hoort. Dit werd wederom opgelost door het bedrag van het extra ingrediënt terug te storten en een kortingscode van 20% korting toe te sturen. Nu wilde ik het nog één kans geven en werkt de kortingscode die we hadden gekregen na een foute bestelling niet, ontbrak weer het extra bestelde ingrediënt en werd bij het bezorgen meegedeeld dat een product in de poké bowl op was en ze het hebben vervangen voor iets anders zonder overleg. En dit terwijl in de opmerking expliciet stond vermeld dat de vorige keren ook ingrediënten ontbraken.

Kitty
11 mei 2021

Eten was prima en deze keer zaten ook alle extra’s die besteld waren er op. Op tijd bezorgen lukt standaard niet. Ook deze keer weer een half uur te laat.

Liselot
10 mei 2021
Anoniem
10 mei 2021
Caroline
10 mei 2021

Heerlijke pokébowl veel garnering, misschien wat extra rijst erbij was beter geweest, ook omdat jullie lekkere kleefrijst gebruiken. Maar je krijgt waar voor je geld. De wachttijd voor ons was een uur. Misschien is het handig om aan te geven hoe lang het gaat duren voordat je bestelling bezorgd wordt bij het bestellen. Wel heel netjes dat het in de mail stond. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca ten kleij
10 mei 2021

De laatste 2 keren dat ik bestelde kreeg ik niet helemaal wat ik besteld had Gisteren spicy zalm was niet scherp Ik had Suriname zat amper rijst in Wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
9 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hazelhoff
8 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten, en alles vers en smaakvol!..we gaan zeker weten vaker bestellen 👌

Manon
7 mei 2021

Heerlijk👍👍

Anoniem
7 mei 2021

Heel snel bezorgd!

Ton Völker
6 mei 2021

Alleen maar positief. Poké bowls smaakten voortreffelijk. Heerlijk gegeten dus. Ook de bezorging was uiterst correct en exact op tijd. Compliment dus; wij komen terug.

Linda
4 mei 2021
Choo
4 mei 2021
Baukje
3 mei 2021

Superlekkere pokébowls (Rainbow en 1 met crispy chicken) en exact om 17.30 bezorgd

Renan
3 mei 2021

Super lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy khan
1 mei 2021

De pokeybowl was oke, de reden dat het oké was omdat er een soort van een hard botje in mijn pokeybowl zat! Ik snap niet hoe het er in was gekomen. Ik ben ook zwanger dus kon gevaarlijk zijn…

Niels
30 april 2021

De pokebowls zagen er prachtig uit en ook nog eens heerlijk gegeten

A
29 april 2021

Het was ontzettend lekker, maar wederom zat er geen avocado bij terwijl dat er wel in zou moeten zitten...

Desiree
28 april 2021

Super lekker

Emma
28 april 2021
Lisanne
28 april 2021

Een half uur te laat, terwijl er ruim van te voren besteld was. Helaas waren de bijgerechten al helemaal koud. De kwaliteit is ook wel eens beter geweest, half bruine avocado, mango van wisselende rijpheid en zoveel soja bonen dat de verhouding zoek was. Jammer; normaal ben ik mega enthousiast en dit viel echt tegen.

Dick
27 april 2021
Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Mark
27 april 2021

Lekkere poke bowls en loempia’s. Edamame boontjes veel te zout Bezorger volgde helaas instructies bij toelichting niet op

Jeroen
26 april 2021
JB
26 april 2021

Erg lang gewacht op mijn bestelling terwijl ik ruim van tevoren had besteld. Wel netjes een kortingscode gekregen. Qua eten: helaas was de rijst te hard. Jammer want tot nu toe altijd prima!

Dirk
26 april 2021

Aanrader! Twee keer besteld, twee keer uitstekende kwaliteit. Supervers en met zorg bereid. Bij een volgend bezoek graag weer. De bezorging was beide keren wat later, maar dat mocht de pret niet drukken.

Albert
26 april 2021

Voor de vierde keer op rij gewoon een uur te laat bezorgd. Dit keer was het eten matig.

Bas
26 april 2021

Geweldig eten! Deze keer moesten we wel wat langer wachten dan we gewend waren.

Kitty
26 april 2021

Bruine avocado, bezorging is standaard een half uur te laat. We houden er al rekening mee bij het bestellen... verder kloppende bestelling deze keer 👍🏻

Sander Rohrink
26 april 2021

Ruim 1 uur te laat... (al vaker voorgekomen)

George
26 april 2021
Karin
21 april 2021

Weer heerlijk gegeten, superverse ingrediënten en goede service (kwamen direct een bijgerecht nabezorgen wat in eerste instantie was vergeten). Ga zo door en wij bestellen vaker!

Floor
21 april 2021
de Jager
20 april 2021

Uitstekende maaltijden die op de afgesproken tijd werden bezorgd

Don
19 april 2021

Het was jammer dat niet alle ingrediënten (krabsalade en kruiderij), die vermeld stonden op de website, in de bestelde pokébowls zaten. Voor de prijs had dit netter afgewerkt mogen worden. Voor de rest was de levering en het eten prima.

Alex
19 april 2021

Prima op de afgesproken tijd, nette service en als altijd Super Lekker 🤩

Merle
19 april 2021

Het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirre
18 april 2021

We hebben vanavond weer heerlijk zitten smullen van de vegan heaven bowl! Bezorging was super op tijd en vriendelijk aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de leuke recensie Mirre!

Marsha
18 april 2021

Heerlijk zoals altijd en de bezorging was zelfs een half uur voor de geschatte tijd. Top!

Reactie van Tousjee

Bedankt voor de mooie recensie.

Iep
16 april 2021

Zoals altijd heerlijk!

Stefan
16 april 2021

Top!

Albert
16 april 2021

Eten helemaal goed Bediening voor de 3e keer 20 minuten te laat. Jammer

Carlijn
15 april 2021
ME
14 april 2021

Vanavond besteld. Bestelling werd snel geleverd echter geen bestek/stokjes hierbij gekregen. Opgebeld en halfuur later werd dit nageleverd, we konden lekker eten. Heel aardige bezorger trouwens! Echter 1 pokebowl zonder avocado besteld en 1 pokebowl zonder edamame, hier ook nog extra voor gebeld zodat dit goed zou gaan. Helaas toch 1 pokebowl gekregen zonder beide ingrediënten en 1 pokebowl met beide.

Ineke
13 april 2021

Het eten is heerlijk! Bezorging is niet goed georganiseerd. De eerste keer hebben we uiteindelijk het eten zelf opgehaald omdat er geen bezorgers vrij waren. Onlangs voor de tweede keer besteld; dit werd 45 minuten later afgeleverd dan beloofd. Erg jammer, want de pokebowls zijn super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
12 april 2021
Vaartjes
12 april 2021

Helaas niet alle ingrediënten aanwezig zoals besteld en de avocado was deels bruin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EB
11 april 2021

Voor de eerste keer hier besteld en wat was het heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang maar dat kun je verwachten als je op zondag besteld. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia ten Thij
11 april 2021

Ik had nog nooit van jullie gehoord en het was dus voor mij de eerste keer. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
11 april 2021
Monique
11 april 2021

Voor het eerst een Pokebowl besteld, blij verrast, erg lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk.

Eva
9 april 2021

Lekkerste pokebowls ooit!

Xandra timmers
7 april 2021

Er is maar een woord voor: overheerlijk!!

Josta Kelderman
6 april 2021

Dit is zeker de derde keer dat we zo ongelofelijk lang moeten wachten op onze bestelling ( bijna 2 uur!!!)

Tom v/d Berg
5 april 2021

Bestelling 3 uur Vantevoren geplaatst voor bezorging om 19:00 uiteindelijk pas een half uur laten het eten ontvangen ...

Maud
5 april 2021

Normaal heel tevreden met Tousjee. Maar dit keer was de bezorger mijn bestelling vergeten, na contact werd het binnen 5 min. Bezorgd, top. Helaas miste de mango in mijn pokebowl, erg jammer. Verder was het eten lekker.

Bas Oude Luttikhuis
5 april 2021

Waanzinnig lekker, op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merle
3 april 2021

Hoewel ik mijn bestelling alvast in de middag had gedaan kwam deze alsnog een half uur later dan de bedoeling was. Het was gelukkig wel lekker

Stefan
2 april 2021

Geweldig

George
2 april 2021
Manon
1 april 2021

Heerlijk eten en het werd op tijd bezorgd!

An
1 april 2021

Lekker maar ik had extra Edamame besteld, stond ook op de bon, is voor betaald maar zat helaas niet in mijn pokebowl...

Marije
1 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Helaas voor de derde keer op rij geen masago toegevoegd aan de rainbowbowl. Laat dit nu net “het” ingrediënt zijn dat mijn dochter het lekkerst vindt..... enige teleurstelling dus.

KEL
31 maart 2021
Carlijn
31 maart 2021
Bart
29 maart 2021
Jan
29 maart 2021

Op aanraden van vrienden hebben wij hier ook besteld. De prijs-kwaliteitverhouding was niet goed. Ik ken veel poke bowls die goedkoper en veel beter zijn. Het was heel anders dan wat vrienden destijds gekregen hebben. De mango was glazig en net perzik uit blik en de portie was onvoldoende. Geen aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
28 maart 2021

Helaas was het eten (gefrituurde garnalen) helemaal koud aangekomen. Bezorging duurde ook 2 uur. Gebeld en zou kortingscode krijgen, maar nooit gekregen. Poke bowl was wel heel lekker, maar koude gefrituurde garnaal is geen aanrader