Beoordelingen van Tousjee Enschede

Recente recensies van Tousjee Enschede

5 sterren na 498 reviews

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten helemaal goed Bediening voor de 3e keer 20 minuten te laat. Jammer

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld. Bestelling werd snel geleverd echter geen bestek/stokjes hierbij gekregen. Opgebeld en halfuur later werd dit nageleverd, we konden lekker eten. Heel aardige bezorger trouwens! Echter 1 pokebowl zonder avocado besteld en 1 pokebowl zonder edamame, hier ook nog extra voor gebeld zodat dit goed zou gaan. Helaas toch 1 pokebowl gekregen zonder beide ingrediënten en 1 pokebowl met beide.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Bezorging is niet goed georganiseerd. De eerste keer hebben we uiteindelijk het eten zelf opgehaald omdat er geen bezorgers vrij waren. Onlangs voor de tweede keer besteld; dit werd 45 minuten later afgeleverd dan beloofd. Erg jammer, want de pokebowls zijn super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet alle ingrediënten aanwezig zoals besteld en de avocado was deels bruin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en wat was het heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang maar dat kun je verwachten als je op zondag besteld. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nog nooit van jullie gehoord en het was dus voor mij de eerste keer. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een Pokebowl besteld, blij verrast, erg lekker! De bezorger was ook heel vriendelijk.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pokebowls ooit!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is maar een woord voor: overheerlijk!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is zeker de derde keer dat we zo ongelofelijk lang moeten wachten op onze bestelling ( bijna 2 uur!!!)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 3 uur Vantevoren geplaatst voor bezorging om 19:00 uiteindelijk pas een half uur laten het eten ontvangen ...

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel tevreden met Tousjee. Maar dit keer was de bezorger mijn bestelling vergeten, na contact werd het binnen 5 min. Bezorgd, top. Helaas miste de mango in mijn pokebowl, erg jammer. Verder was het eten lekker.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker, op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik mijn bestelling alvast in de middag had gedaan kwam deze alsnog een half uur later dan de bedoeling was. Het was gelukkig wel lekker

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het werd op tijd bezorgd!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar ik had extra Edamame besteld, stond ook op de bon, is voor betaald maar zat helaas niet in mijn pokebowl...

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!! Helaas voor de derde keer op rij geen masago toegevoegd aan de rainbowbowl. Laat dit nu net “het” ingrediënt zijn dat mijn dochter het lekkerst vindt..... enige teleurstelling dus.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van vrienden hebben wij hier ook besteld. De prijs-kwaliteitverhouding was niet goed. Ik ken veel poke bowls die goedkoper en veel beter zijn. Het was heel anders dan wat vrienden destijds gekregen hebben. De mango was glazig en net perzik uit blik en de portie was onvoldoende. Geen aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten (gefrituurde garnalen) helemaal koud aangekomen. Bezorging duurde ook 2 uur. Gebeld en zou kortingscode krijgen, maar nooit gekregen. Poke bowl was wel heel lekker, maar koude gefrituurde garnaal is geen aanrader

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich prima, alleen wat vroeg, maar dat was voor ons prima. Eten was zeer lekker, smaakvol en zeker ook genoeg.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Jammer dat de extra toppingen niet waren toegevoegd terwijl ze wel betaald waren.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Lekker en veel eten. Super goeie service.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt geweldig!! Jammer dat de bestelling een half uur te laat kwam en dat het ijs al was gesmolten.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn eten kwam ruim een uur te laat vervolgens de aangegeven tijd 25-03-2021

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gemaakt, ziet er smakelijk uit en smaakt prima. Bezorging netjes, maar half uur later dan we hadden aangegeven.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! En mooi op tijd bezorgd

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer ontzettend lekker

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer Niet gekregen wat bestelt. In plaats daarvan cola blikjes. Weer! Lusten wij niet. Wel vole prijs betaald. Gênant

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gesmaakt bedankt!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten weer en genoten. Bestelling was ook nog sneller dan verwacht bezorgd!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowls zien er goed verzorgd uit, smaken ook goed, maar bijna altijd ontbreekt er iets in de bowl wat wel op de menu kaart genoemd staat. Heel jammer!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals aktijd weer 2 heerlijke Poké Bowls gegeten . Altijd super vers en smaken heerlijk! Grote porties, en mooi opgemaakte bowls. Ik lust ze wel elke dag 😊Een echte aanrader!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen was dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is opzich lekker, maar de Opmerkingen die we toevoegen in online bestelling zijn wederom niet gelezen. Dus wanneer we aangeven GEEN gember mag je verwachten dat je ook daadwerkelijk GEEN gember krijgt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan iemand mij vertellen waarom de kwaliteit altijd subliem is? Pvd! Absolute aanrader! Wij doen elke week Tousjee!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk, na drie opeenvolgende bezorgingen via Uber is de bestelling, nu besteld via de website van Tousjee.nl., weer op tijd bezorgd... Via Uber is de bestelling echter wel goedkoper, want geen bezorgkosten. Kwaliteit zoals altijd prima. Bezorgers wisselen; soms met een 'nors' 'Ik kan er ook niks aan doen dat het te laat is', soms een uiterst vriendelijke bezorger/-ster.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra betaald voor extra avocado topping op sweet chicken bowl, maar geen avocado gekregen. Had dus net zo goed geen geld aan uit kunnen geven, zonde! Verder wel erg lekker.

Reactie van Tousjee:Beste Iris, wat vervelend om te horen! Onze excuses voor het ongemak. We hebben het bedrag van de extra avocado naar u geretourneerd. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was aan de redelijk late kant (20 minuten na aangegeven tijd). Pokebowl zelf was erg lekker, de stukken kip mogen naar mijn smaak wel wat kleiner (maar dat is een kwestie van smaak denk ik)

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische bezorging hoor, prima op tijd en bere lekker.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en lekker eten

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, en leuke berzorger

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij weer met het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En snel bezorgd, klasse.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch ! Zeer tevreden en heel erg lekker 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls, echt een aanrader. Stipt op tijd qua bezorging.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak en over een langere periode bij jullie besteld. Het eten is vrijwel altijd lekker. De laatste maanden merk ik echter verschil. Er ontbreekt vaker iets en bezorging is later dan aangegeven of verzocht. Deze laatste bestelling viel tegen. Ruim een half uur te laat bezorgd (en zeker 1,5uur voorafgaand besteld), de rijst was aan de harde kant en de verhoudingen waren niet overeenkomend met eerdere bestellingen (in dit geval veel sojabonen tov nauwelijks krabsalade). Toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker, gezond en punctueel!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was hard en zat vol met graat Eerste keer dat ik hier had besteld was het super goed maar dit keer viel het heel erg tegen

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde pokebowl met verse ingrediënten. Een smaakexplosie in je mond!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de spicey chickenbowl als de sweet chicken pokebowl beide erg smakelijk. Zag er mooi verzorgd en goed ingepakt uit. Bezorger uitermate correct en vriendelijk. Stokjes erbij, ruim voldoende soyasaus en p.p. ook een mintje en eenTony Chocoloney chocolaatje. Top gerechten, zeker een aanrader!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was gewoon niet lekker, voor een groot gedeelte aan de prullenbak moeten geven. De rijst was hard (niet gaar of oud). Erg jammer dat zoiets elementairs niet goed gaat...

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het rot weer, snel het eten gekregen! Het is altijd super lekker en van goede kwaliteit! Ik raad het iedereen aan !

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bowls zijn super lekker en vers. Wij gaan absoluut weer bestellen!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later bezorgd dan verwachte bezorgtijd. Tevens 2 maal cola besteld bij Valentijnsdeal maar niet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poké bowl

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger (op fiets door de sneeuw) was ruim te laat. Ondanks dat we hadden aangegeven hoe bezorger ons het best kon bereiken we we zelfs richting begaanbare weg waren gelopen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeeeerlijk! 👌🏼

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon superlekker. Fijn ook dat bloemkoolrijst een optie is!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer super lekker! Vers, goed gevuld en smaakvol. Alleen missen er vaak eetstokjes bij de bestelling.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld! Mijn dochter een sushi borrito en ik een poke bowls en het was heerlijk!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en zeer zeer smakelijk! Kleine tip : misschien op de doos de type bowl zetten. Moeilijk om uit elkaar te houden haha

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potdomme wat een goed spul

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen met tousjee En wat is de mango toch lekker en perfect van structuur 🥭🥭🥭🥭

Reactie van Tousjee:Bedankt mevrouw Reudink!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Wij hadden de rainbow bowl met veel zalm en tonijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lekker :)

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm a big fan of Tousjee and I order often! But the last two times I ordered in advance and my order was pretty late. If I order several hours before my chosen delivery time, shouldn't I still receive it on time, even if you receive lots of other orders later? Also, this time some of my rice was quite dried out, which has never happened before.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had o.a. burrito sushi rol besteld maar kon niet ivm nori bladeren die op waren. Belde ons keurig op met lekkere vervangingen. Lekker gegeten

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 4 sterren ipv 5. Dit vanwege de rijst wat erg droog was. Dit al voor de tweede keer, hopelijk de volgende keer weer zo lekker als wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super jammer dat we precies 2 uur hebben moeten wachten op de bezorging van ons eten. Om 1733 besteld en 1935 stond de bezorger voor de deur. Wel gebeld door een dame maar ook die belofte van een half uur later werd niet nagekomen. Ook toen zijn we blijven wachten. Tip: schrijf een persoonlijk briefje en doe die in de tas bij de bestelling / doe iets extra’s in de tas / geeft korting op de volgende bestelling. Niets doen geeft een gevoel van: ach joh geld is binnen en klaar. Dat is dan dus ook bij deze de afspraak. Lekker eten genoeg te bestellen in Enschede.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, bezorg duurde veel langer dan verwacht, ook was de pokebowl niet netjes meer, alles zat door elkaar. Verder erg tevreden, was super lekker! Leuk ook de mentos en Tony’s chocolony die je er bij krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging verkeerd Erg kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, goede prijs- kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken echt wel vijf sterren altijd. Deze keer toch iets minder enthousiast. Hele grote stukken mango en erg veel lente ui. Volgende keer beter :)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel te laat

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Mijn favoriet, spicy salmon.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging duurde langer dan afgesproken.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk net alsof we thuis zijn.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en het was héérlijk! Ruime portie, de pokebowls. De mentosjes en chocolaatjes maakten het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spicy salmon borrito besteld, was prima. Ook de 2 Garnaal spiesjes met chilsaus en lente ui, deze waren helaas niet lekker. Ze waren smaakloos en niet knapperig. Er stond bij dat ze een beetje knapperig zouden zijn maar dat was niet het geval. Bezorging was goed.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnaal spiesjes & gyoza zijn een aanrader!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls! Verse producten en overvolle schaal. Bezorging was erg snel. Dus top!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich niet vaak wat te klagen, maar merk de laatste tijd wel aan het gerecht of het druk is of gehaast gaat. Vandaag de rijst niet gaar genoeg en een rommelige rol. Vorige keer een vergeten blikje cola, wat toch slecht opgepakt wordt. Eerst bellen dat het er niet bij zat en te horen krijgen dat je dit bedrag terug krijgt wat vervolgens niet gebeurd en als je dit bij een volgende bestelling weer aan geeft moet je weer zelf bellen om het te regelen. Tja dan ben ik er wel klaar mee. Het gaat me niet om de 1,75 maar om de service. Die valt dan toch een beetje tegen.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2e keer dat we bestellen. De 1e keer waren we heel enthousiast en nu was het ook heerlijk maar er zat aan de onderkant van de 2 grote sushi bowl bakken rijst geplakt. Dat moesten we er eerst afhalen. Maar dar is op zich te doen. Tijdens het eten ontdekte ik een haar in de sushi bowl en dat is echt smerig. Deze was zeker niet van mij want ik moest 'm er echt uit trekken. Erg jammer dat de 2e ervaring een mindere ervaring was want het eten is prima in orde. Hoop dat jullie aan de hygiëne en netheid gaan werken. Mvg. Ingrid

Reactie van Tousjee:Hoi Ingrid, bedankt voor u bericht. Goed om te horen dat 1 na u eerste ervaring nog een keer bij ons wilde bestellen. Maar wat ontzettend vervelend om te horen dat 2 Poke Bowls niet netjes waren afgeleverd en dat u 1 Poke bowl een haar aantrof. We werken in de keuken altijd met handschoentjes haarnetjes en schone werkbanken, wat betreft de werkbanken en haarnetjes : dit lijkt bij u bestelling mis te zijn gegaan. En dat spijt ons! Waarvoor onze wel gemeende excuses. We zullen contact met u opnemen om u te compenseren. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg leker. Alle smaakt echt vers. Wel zijn de normale porties wat klein gezien de prijs die je betaalt. Had iets meer gemogen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit! Heerlijk eten! We werden constant op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou arriveren.. Helaas was een deel van onze bestelling onderweg gevallen hetgeen perfect werd opgelost door Tousjeee.. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zalm niet bijzonder

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super. Bij de bezorging helaas meerdere malen al niet op tijd geweest. En dan niet een paar minuten maar echt een uur of halfuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt genieten. De kom is te klein voor een grote portie, maar zo veel en lekker. Lekker vers en waar voor je geld. Ze bellen je ook netjes of het iets eerder kan of als het wat later wordt. En eenvoudig en naar eigen voorkeur op de site samen te stellen. Top.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke bowls!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld hier, maar zeker voor herhaling vatbaar. Verassend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, dus daarvoor 4 sterren! Helaas was er wel iets mis gegaan bij de bestelling waardoor het wat vertraging op liep. Gelukkig was het na een belletje opgelost. Waarschijnlijk doordat er iets mis is gegaan bij de bestelling, is er niet doorgekomen dat we extra tempura nori chips hadden besteld dus die misten we helaas in de pokebowls.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl pittige tonijn was heerlijk, de pokebowl met Ebu garnalen was wat saai van smaak en droog, te weinig saus. Ook had ik extra garnalen besteld en die zaten er niet op.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 1e bestelling gisteren. Levering in Boekelo, vaak n probleem, niet voor Tousjee. Eten vertraagd maar begrijpelijk door nieuwjaardag, werd goedgemaakt door heerlijk B&J ijs naast de lekkere sweets. Mail dat eten onderweg is, nog n belletje bezorger "we zijn er bijna". Top service!!! Heerlijk gegeten. Wij gaan vaker bestellen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Smaakte goed.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg laat, bijna een uur later dan dat aangegeven werd. Helaas gebeurt dit vrijwel altijd als ik bestel. Echter is het eten altijd ontzettend lekker. De avocado miste deze keer bij mijn bestelling, maar dat kan natuurlijk eens gebeuren. Kortom, heel lekker eten maar de bezorging kan stipter.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader! Wat waanzinnig lekker.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tijden vaste klant! Ook tijdens de zwangerschap houden ze rekening met mij en kan ik een aangepaste bestelling doen, die vervolgens in de stromende regen wordt bezorgd. Lof voor jullie! Bedankt voor afgelopen jaar en ik wens jullie een mooi 2021!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling kwam iets later, werd hierover zelfs netjes gebeld.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst en tot 2x toe een uur later bezorgd dan aangegeven, terwijl er een tijdstip/tijdsindicatie staat vermeld. Na contact te hebben opgenomen waarbij nog toegezegd wordt binnen 15 min te komen, presenteren ze nog om een half uur later aan te komen....in totaal dus 2 uur(!!!) gewacht op m’n bestelling.....dus ben qua bezorgservice absoluut niet tevreden!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke combinaties, verse ingrediënten. Goede bezorging op aangegeven tijd of zelfs eerder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan mijn diner op 1st kerstdag :-). Verrukkelijk! Zo vers, echt heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

i really like tousje and order regularly! The order was wrong for 2 out of the 5 poke bowls which was a bit sad :( other than that the food was very goof

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pokebowls besteld. Allebei erg lekker (en vers!) en het was er binnen een half uurtje. Zeker een aanrader!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer goed als gewoonlijk maar dit is de tweede keer dat een deel van m’n bestelling vergeten is.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling gedaan bij Tousjee welke op tijd moest worden geleverd. Snel kunnen schakelen met Tousjee over dit verzoek. Erg prettig en de bestelling werd mooi op tijd geleverd! Naast de goede service was het eten ook vers en heerlijk. Top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de 4 bestelde poke bowls klopten er 3 niet en de bestelling was ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer smakelijk! Echt een aanrader. Alleen bezorgtijd was jammer. Bezorgtijd 18:00 ingevuld en het was er om 17:30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel erg weinig zalm. Ik dacht even ze zijn het vergeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Dankjewel

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Fresh Salmon Poke Bowl besteld. Was echt super lekker. Bezorger wat mooi optijd en heel vriendelijk. Ik ga zeker vaker bestellen 😃🤤

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker & snel bezorgd

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel ! Het is een beetje duur maar het is het geld waard ! Echt een aanrader ! :)

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima! Nu helaas verkeerde saus en geen extra vlees erop gekregen, terwijl wel besteld. Maar 3 stukjes kip, dan wordt t wel erg duur. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorger die er toch maar weer staat met de fiets door weer en wind! Heerlijk eten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gezond, top!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is geweldig maar op bezorging valt nog een heleboel te verbeteren! Nadat ik bericht kreeg dat mijn bestelling onderweg was , heeft het nog 3 kwartier geduurt voordat ik mijn bestelling kreeg! Anderhalf uur wachten vind ik echt te lang.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, kort van te voren besteld en op tijd geleverd, met lekkere Tony chocolaatjes als surprise

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pokebowls, maar wederom heel lang gewacht. Bestelling geplaatst om 18.15 - zo snel mogelijk was 19.20. Uiteindelijk rond 20 uur konden we uiteindelijk eten. Een van de Pokebowls had weer geen avocado. Wel besteld en wel betaald. Komt vaker voor.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en knapperig, op tijd bezorgd. De smoothies waren op maar daar werd netjes over gebeld.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer! Was erg lekker zoals altijd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zoals altijd heerlijk!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig, we hebben heerlijk gegeten. Op het moment dat het bezorgd zou moeten worden kregen we een telefoontje dat het wat later werd. Heel attent. Kregen nog een drankje aangeboden. Bestellen zeker weer. Top.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Dit keer alleen geen wasabi en sojasaus (en ook geen chocolaatjes en mentos ;))

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was wederom verkeerd geleverd en niet compleet. Verkeerde supplementen, rijst was erg droog en bezorgkosten vragen voor 4 grote bowls vind ik niet terecht. Beetje jammer...

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ook nog super gezond. Erg tevreden.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima bezorgsnelheid en een super service

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen in Gronau niet mogelijk dus zelf opgehaald. Eten is van uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 40 minuten na de aangegeven tijd pas bezorgd.. Verder is de kwaliteit van het eten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden met mijn bestelling bij Tousjee vandaag! De chicken crispy pokebowl was weer héel erg lekker. Het werd bezorgd door een hele vriendelijke bezorgster die de bestelling netjes afhandelde. Ik beoordeel de kwaliteit en bezorging beide met 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering!! Helaas alleen niet naar mijn opmerking gekeken waardoor er wel krab en masago in mijn pokebowl zat. Verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, tot nu toe elke bestelling helaas een half uur of langer te laat. Ook als je erg op tijd bestelt. Dus kwaliteit 5 sterren bezorging 1.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel simpel, heerlijk.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In overleg kon ik de bestelling ook afhalen, was voor hen ook handiger. Het eten was super vers en erg lekker, ook veel. Goed waar voor je geld. 1 klein puntje, ik had extra zeewier besteld voor de bowl maar deze was helaas niet goed doorgekomen denk ik.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat, wat wel jammer was, maar het eten was wel erg lekker!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, lekker vers en knapperig. De smoothies waren wel een beetje aan de koude kant, maar erg lekker. Het enige minpuntje is dat we jammer genoeg lang moesten wachten op de bezorging.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker, maar kan altijd beter he. Bezorging was een beetje lang, maar wel als nog geleverd op de beloofde tijd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top. Heerlijk met die bloemkoolrijst. Volgende keer mag er wel iets meer zalm op. Was aan de zuinige kant deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Al meerdere keren besteld. Uitstekende kwaliteit en correcte bezorging.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was prima. Jammer dat het alweer op is.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was weer erg lekker! Bezorging is soms aan de late kant, maar dit gaat wel goed als je op tijd bestelt. Ik heb alleen 1 euro extra betaald om tempura nori erbij te krijgen. Deze zaten er niet bij. Het zou fijn zijn als ik mijn geld/een tegoedbon daarvoor terug kan krijgen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde pokebowl en op tijd bezorgd

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! De lekkerste pokebowls van Enschede!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was ruim voldoende. Bezorging was er binnen een half uur op zondagavond. We bestellen hier zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor het eerst besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden de normale portie, maar zeker voldoende voor een maaltijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Smakelijk. Keurig op tijd bezorgd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk personeel!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede balans van alle ingredienten in de pokebowls!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, gezonde maaltijd! Ik had de grote pokebowl, dit was meer dan genoeg!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd besteld en de bezorging was zoals afgesproken👍🏻. We hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en lekker. Top!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer ging het mis met de zalm in mijn pokebowl (kreeg pittig i.p.v. normaal) en deze keer miste ik de avocado in mijn sushi burrito. Desondanks verrukkelijk en zeer tevreden. Vriendelijk personeel en lekkere verse producten, vooral de sushi burrito! Het zou wel handig zijn om de bestellingen beter te lezen/te controleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk en super vers ook. Ik ga hier zeker vaker bestellen 😊

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppertjes

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en smaakte vers!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar de bezorging was ruim een half uur te laat.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten later dan verwacht, maar het eten was lekker!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was heerlijk. Helaas niet de norichips erover waar ik wel voor heb betaald.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort bestel ik mijn pokébowls altijd hier. Super lekker en vers! De laatste keer was de bezorging wel 20 minuten te laat maar het had geen haast.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt! Altijd vers en superlekker :D z

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker alleen de foute bowl gekregen

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel nu al 5 dagen achter elkaar een over heerlijke bowl. Alle ingrediënten zijn heerlijk vers en de combinatie van producten en sauzen passen goed bij elkaar. Ik ben verslaafd zeker een aanrader!!!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd met de fiets gebracht 10 minuten later dan aangegeven. De ebi garnalen waren koud. Daardoor niet te eten. En daar had ik nu echt zin in. De nouri erg zout! Erg jammer want dat ben ik niet van Tousjee gewend.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was heel lekker, maar nu was de kip superdroog, de mango was vergeten en er was bijna geen saus. Bezorging was pas na een uur en een kwartier ofzo

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ontzettend goeie service! Ik had wat problemen op de site, dus telefonisch contact opgenomen. Daar werd ik echt heel goed geholpen! Wat een vriendelijkheid en ontzettend goeie service! Nog nooit eerder ergens zo goed en vriendelijk geholpen! En daarbovenop kwam nog een keer het eten, wat was dit heerlijk! Ik kan Tousjee dan ook echt 100% aanraden! Tousjee, dank jullie wel voor de service, vriendelijkheid én lekker eten!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een verwenmomentje, elke keer perfectie!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl! Een van de weinige gezonde bezorgopties die ook nog lekker is! Meestal snelle bezorging.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete afhaaltent! Altijd zeer goed gevulde poke bowls en vriendelijke service.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er tip uit. Bezorging was prima. Erg fanatiek. (Half uur te vroeg😉)

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal erg goed, maar helaas zat er de laatste twee keer dat we besteld hebben te weinig saus op de pokébowls.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel Altijd lekker

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en porties zijn keurig. Bezorging is netjes maar hou er rekening mee dat het standaard 30 min. langer duurt dan de afgesproken tijd.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker! Volgens de beschrijving zou er alleen tonijn in zitten en deze heb ik niet kunnen vinden

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had een ongelukje gehad onderweg, en daarvan werden wij telefonisch op de hoogte gesteld. Omdat we een klein beetje langer moesten wachten op een andere bezorger kregen we twee sapjes als compensatie. Heel attent. We hopen dat het inmiddels goed gaat met de bezorger. Het eten was heerlijk. Onze dochter van ruim 1,5 jaar heeft ook meegesmuld!

Reactie van Tousjee:Hoi Annelies, leuk om te horen dat het eten zo goed heeft gesmaakt! Met de bezorger gaat het heel goed. Het was gelukkig maar een klein ongelukje en we zijn er met de schrik van afgekomen. Bedankt voor de leuke recensie!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel mij heel erg tegen. 18 euro (inclusief bezorging) voor een bakje rauwe groenten met weinig smaak....Heb zoveel lekkerder bowls gegeten! Bezorgster wel heel enthousiast en vriendelijk en keurig op tijd!

Reactie van Tousjee:Hoi Celine, Jammer dat je het zo erg tegenviel. We hadden je graag een overheerlijke bowl bezorgd. Wel zien we dat je zelf je Poke Bowl hebt samengesteld. Je hebt hier uit alle 4 mogelijke toppings uit rauwe groenten gekozen. Als proteïnen keuze heb je twee keer uit groenten gekozen i.p.v zalm of andere proteïnen. Dat is ook de reden dat je een "bakje" rauwe groenten hebt ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte poke bowl, altijd weer!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op tijd. Pokebowls waren heerlijk!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. De porties waren groot genoeg en de ingredienten zoals de mango en avocado waren lekker rijp!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ben zeer tevreden over jullie eten en bezorging. In het verleden kwamen jullie nog wel eens iets later, maar daar geef ik zelf vrij weinig om. Het meisje met rood haar (Franka als ik me niet vergis) krijgt extra kudo's, ze is altijd erg vriendelijk en een goed visite kaartje voor de zaak. Gr. Pepijn

Reactie van Tousjee:Hoi Pepijn, wat leuk om te horen! Wij boven inderdaad met Franka 😁 bedankt voor je mooie recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Goede menukaart en je kunt nog van alles toevoegen, of helemaal zelf je bowl samenstellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben iets langer moeten wachten voordat onze bestelling bezorgd werd, maar dit gebeurde wel met excuses en extra drankjes. Heerlijke Poké Bowl — Wij zullen hier zeker opnieuw gaan bestellen!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik de grootste fan van jullie pokebowls! De ingredienten en ook de rijst zijn van goede kwaliteit en smaken ontzettend lekker. Echter was de rijst van de pokebowl gisteren helaas niet wat ik gewent was, daardoor was de pokebowl niet zo lekker als normaal gesproken. De rijst was een beetje weeig van smaak, heel erg plakkerig en een beetje pap achtig.

Reactie van Tousjee:Beste Kim, Leuk om te horen dat je Fan bent van onze Poke Bowls! We vinden het erg jammer dat de afgelopen bestelling de rijst niet zo goed was als normaliter. We willen je daarom compenseren! We nemen zsm contact met je op! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Tousjee Enschede

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer groente en het was perfect geweest, vooral omdat ik XL had besteld. Er was genoeg kip! Verder dus erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Was heerlijk. Vers en gezond.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel altijd vers en lekker!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe 2 keer besteld bij Tousjee en beide bestellingen zijn netjes op tijd geleverd door super vriendelijk personeel! Ook was het zeer lekker. Ik ben dik tevreden!!!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk! Makkelijk bestellen, snelle en vriendelijke levering, zeer vers en smakelijk.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op advies van mijn dochter bestelling gedaan en zonder spijt . Lekker gegeten, verse spulletjes, echt goed. Doen we zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs genoten van de Vegan heaven bowl. De bestelling werd op tijd gebracht, was super vers, goede portie grootte en goed op smaak. Ik kan geen minpunt bedenken.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al tijden vaste klant, maar ben erg teleurgesteld in de bestelling van gister. Het lijkt of de porties steeds kleiner worden, terwijl ik er een goede €16 euro voor betaal. Er zaten 8 kleine stukjes vis in, en voor dit geld mag je wel iets meer verwachten. Ik kom voorlopig niet weer, erg jammer!

Reactie van Tousjee:Beste Anouk, Wat jammer dat u de afgelopen keer zo teleurgesteld was in onze Poke Bowl. Het is zeker niet de bedoeling dat er weinig vis in de bowl zit. We willen juist goede kwaliteit en een ruime hoeveelheid leveren bij onze klanten. We willen u daarom compenseren voor de afgelopen bestelling. We nemen contact met u op! Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Tousjee

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ,alles mooi in balans.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje! Alles is super vers en wordt heel mooi gereserveerd. Wij zijn fan!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer supppppper lekkkkker !

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowls! Verse ingrediënten, lekkere combi’s, prima service.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat ik bericht kreeg dat de bestelling onderweg was heeft het 45 minuten geduurd voor het bij mij was afgeleverd.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gaan we zeker vaker doen

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, heerlijk gegeten. Supervers!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service! En ‘uberheerlijke’ pokebowls. Dat wordt regelmatig genieten. Wel behoorlijk aan de prijs.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd goed maar nu was er een ingredient vergeten en de sriracha mayo was nergens te bekennen, waardoor het allemaal wat droog was. Volgende keer beter hoop ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Op de aangegeven tijdstip werd het ook bezorgd. 👌 Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meedere keren besteld en waren eigenlijk wel tevreden maar de laatste 2x niet. Gisteren kwam de bezorger pas na 19.00 terwijl bezorgtijd 18.30 was. En de bestelling klopte ook niet. We hadden 1 grote en 1 kleine pokebowl besteld maar kregen 2x hetzelfde formaat. En bij 1 van de 2 pokebowl waren niet alle bestelde ingredienten aanwezig.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl spicy Salmon was heerlijk! Poke bowl tempura shrimpie was qua smaak heel lekker, miste alleen wat meer saus. Hierdoor wat droog/minder smaak als verwacht. Bij bezorging miste er een deel van bestelling. Gebeld en werd snel nageleverd! Aanrader om eten te bestellen!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Verse ingrediënten. Smaakt naar meer :)

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en altijd erg goed, maar helaas viel het deze keer tegen. Alles was prima op de rijst na. Deze was niet goed gekookt en te hard.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeerlijk!!! Ruim voldoende en zalig gegeten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer in twee dagen besteld, dat zegt wel genoeg denk ik! Super lekker, goede bezorging, verse producten!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke opties, ook voor mij als veganist. Een echte aanrader naar mijn mening! Bezorging mag soms wat sneller.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowls waren erg lekker, ingedrienten waren vers. Gewoon goed. Bezorging duurde meer dan een uur, dat is dan ook de enige opmerking

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Vers, en fijne combinatie van ingrediënten. Is ook goed gevuld. Veel lekkers naast de heerlijke rijst.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk, er is geen andere beschrijving mogelijk! Bezorging prima op tijd. Binnenkort weer bestellen!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd. Zeer vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel bezorgd en het was weer heerlijk!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Maar wel de tweede keer dat ik kies voor een topping (gebakken uitjes) en deze bijna niet te vinden zijn. Ook jammer dat de prijs fors verhoogd is, maar de kwaliteit is prima!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🙌🙌🙌

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed en vers eten. Het enige minpuntje was de kip, deze was droog en had waarschijnlijk te lang gelegen. Hierover gebeld, medewerker dacht dat deze te lang in de airfryer had gezeten.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk een groot formaat gekregen ipv klein. Kan je niet over klagen toch? :) Moet wel zeggen dat de salade een beetje zurig smaakte. Misschien dat het aan mij lag, misschien dat het iets te lang in de keuken stond, wie weet. Verder helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker netjes op tijd ( zo goed als op het afgesproken moment ) Prima !!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer pokebowl maar wat zijn we enthousiast. Snelle bezorging dus snel kunnen genieten van een bowl met heerlijke verse ingedriënten! Genoeg keuze en ook zelf samen te stellen. Aanrader!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat de bestelling kwam (2,5 uur, terwijl er 1 uur aangegeven was), de bezorger maakte wel zijn excuses en het was een drukke dag, een volgende keer zou het fijn zijn om voorafgaand aan de bestelling een indicatie te geven hoe lang de levering duurt/ dat het druk is zodat je aan de hand daarvan kan beslissen of je wilt bestellen. De poke bowls waren super lekker! Op een rustigere dag zullen we ze zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging duurde beeeeetje lang (18:30 besteld, 20:45 ontvangen). Vaak is een belletje dan wel het minste dat je kan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls gehad. Vers, lekker pittig, heerlijk. Had een site dish besteld maar die kon niet geleverd worden, werd ik netjes over gebeld om even te overleggen. Niet goedkoop maar wel heel erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow wat is het eten toch goed Muchísimas gracias 😊

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Lekkere verse producten en op tijd bezorgd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een enorme fan, maar het was niet goed dit keer. Ik had de grote spicy chicken. Bijna geen vlees en groenten maar heeeeeeeel veel rijst. Daarnaast was de avocado onrijp en hard en daardoor deels oneetbaar. De bezorger was wel op de minuut op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje(mango vergeten)in de bestelling, maar het eten was heeerlijk!! En dit was voor ons de 1e een pokebowl! Snel weer een keer bestellen

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd, ingrediënten vers!! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel! Wij gaan vaker bestellen 😊

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt prima, voor herhaling vatbaar. Bakjes van kleine porties zijn biologisch afbreekbaar. Goed bezig. 1 puntje: jammer dat er zoveel folders meekomen bij de bestelling.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was ook mooi op tijd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen miste de extra toppings en voor wat je krijgt vind ik het behoorlijk aan de prijs.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en mega verse sushi bowl!! Heerlijk! Hier een vaste klant erbij:) Groetjes Melissa (Collega van Cindy)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn tweede bestelling was helaas niet zo heerlijk als de eerste keer. Erg jammer. Ik bestelde zonder koriander en dit zat er toch rijkelijk in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg droog dit keer een beetje weinig dressing en geen soja saus er bij.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi bowl die ik ooit heb gehad! Perfect qua grootte en lekker gevarieerd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en wat een top service. Het eten was er vrij snel binnen 20 min. Ik ben fan!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe shrimpie bowl is overheerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The freshness has taken a bit of a hit lately, but still good.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service: lekkerste poke bowl ever, super vers en altijd stipt op tijd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super smakelijk. De beste pokebowl in Enschede!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere bowls, top kwaliteit! Enige minpuntje is dat de create your own bowl ten opzichte van de laatste paar keer dat ik bestelde met dezelfde ingrediënten €10 (!!!!!!!!) duurder was geworden. Dat zou betekenen dat ik €44 kwijt zou zijn voor twee personen, dat lijkt me niet helemaal normaal... dus nu een standaard bowl besteld.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker ;) echt een aanrader. Wij wilden een bestelling plaatsen voor een andere dag, ze waren erg vriendelijk en meedenkend om dit op orde te maken.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect, smaakvol, vers, met aandacht bereidt.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top. De grote Tempura garnalen zijn een mooie toevoeging!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer super lekker! Had perongeluk een verkeerde optie gekozen bij de sushi burrito. Toen even gebeld en werd zo opgelost! Goede service en lekker eten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi Burrito’s! De pokebowl nog niet geprobeerd maar ga ik zeker doen!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er erg snel nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Eten was lekker, vers en leuk verpakt. Zeker vaker bestellen!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel en heerlijk

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was eerlijk gezegt niet tevreden deze keer... Had voor de 1e keer en de laatste keer zelf een bowl samen gesteld, naar mijn idee kwam ik nu veel duurder uit met minder ingrediënten. Ook zaten er zompige rijstbollen in. Kreeg een vorkje en eet graag met stokjes, en miste voor de 2x drinken (dat is niet echt een klacht want die bieden jullie gratis aan) Deze bowl deed totaal niet aan de verwachtingen dan anders. Volgende keer gewoon weer een bestaande bowl

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, vriendelijke bezorger (op afstand) en super verse, overheerlijke producten; de poke bowl was weer heerlijk!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Prijs kwaliteit is goed in balans. Daarnaast was de bezorging stipt op tijd. Je hoeft dus niet nog uren te wachten tot het eten bezorgt wordt. Ik ben fan!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling, heerlijk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lief het berichtje wat ik wilde meegeven op de tas geschreven, bedankt! Op tijd bezorgd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een bestelling gedaan en het is echt perfect op tijd geleverd! Zelfs als we speciale wensen hebben vinden ze dat geen probleem! Echt een aanrader voor mensen die zin hebben in een gezonde avondmaaltijd! We zullen zeker opnieuw bestellen Tousjee😁, ga zo door!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel prijzig maar erg lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was op de aangegeven tijd, vlot en vriendelijk. Mijn spicy zalm poke bowl was heerlijk. Wat meer chiliflakes dan normaal, maar dat vind ik wel lekker. De big protein burrito was wat minder. De vis smaakte wat minder vers (vissig) en de ingrediënten kwamen niet helemaal overeen met wat er op de site stond aangegeven. Er miste wat ingrediënten en zaten andere op die er niet op horen te zitten volgens de site. Jammer want meestal is het eten van Tousjee erg lekker!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was iets te hard. Moest iets meer gaar, zachter zijn. Dat was jammer. Verder goed.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als late night snack

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik twijfelde om te bestellen om een teleurstelling te voorkomen, omdat ik pokebox gewend ben. Baal er nu van dat ik niet eerder besteld heb, het was heerlijk!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke poke bowl, absolute aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zó ontzettend lekker 😋

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Superlekker en vers!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, we hebben genoten van de bowls.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Accuraat, vriendelijk, meedenkend team, heerlijk voor ons gekookt! Touchée ;-)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede service! Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd tijdig gebeld dat de bestelling lichte (10 min maar) vertraging had.. daarom gratis blikjes drinken gekregen! Pokebowls waren top en ruim voldoende (normaal formaat)

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag om 17.00 uur een salade bowl en pokébowl besteld. Om 17.30 werd het bezorgd, alleen was de salade bowl ook met rijst. Even gebeld en netjes te woord gestaan. De pokébowl mochten we houden en er zou een salade bowl onze kant op komen. Die was er binnen een uurtje. Goed geregeld en zoals altijd lekker!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd netjes op tijd en super vriendelijk. De sushi burrito is goed gevuld, vers en heerlijk. Niks te klagen! Ga zo door!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zo als altijd

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer!!!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote portie (normale pokebowl), snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pokebowls in Enschede, netjes op tijd bezorgd en altijd vers!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig vers en lekker. Dat je dan iets langer moet wachten tot de bestelling er is, is geen enkel probleem (vrijdag besteld en geleverd tijdens de zware regenbuien)

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowl en salade. Top kwaliteit

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weet niet hoe, maar het was dit keer nog lekkerder dan het normaal al is. Echt perfect.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfood!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk! Speciale wens (geen chilivlokkentopping) goed doorgekomen. Beloofde frisdrankje vergeten mee te leveren

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekker en gezond eten en een heel aardige en beleefde bezorger. Bedankt!

Reactie van Tousjee:Bedankt voor het compliment! Wij boffen maar met onze bezorgers!!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte zoals altijd weer erg lekker!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was dit keer wat plakkerig en niet alles zat in de bowl van wat er in de omschrijving stond. Raar dat er maar 1 drankje bij zat en er ineens weer bezorgkosten gerekend werd. De bezorging was een een half uur eerder dan gemeld stond. Ook vind ik een prijsverhoging va 1,50 euro vergeleken met vorige maand erg hoog. Ik hoop dat ik hierop wel een reactie krijg. Mvg

Reactie van Tousjee:Beste Jose, Bedankt voor je recensie. Onze excuses dat we niet alle producten aan de bowl hebben toegevoegd, stom van ons. Wat betreft de prijs verhoging, als wij dezelfde ingrediënten willen blijven leveren bij onze Poke Bowls dan zullen we een hogere prijs voor de Poke Bowls moeten vragen. Wat we 2 weken terug hebben doorgevoerd. We vragen bezorgkosten bij onze bestellingen omdat we de kosten voor het bezorgen meer declarabel willen maken. Wat betreft de bezorg tijd, in ons systeem zagen we dat u de bestelling zo snel mogelijk wou ontvangen. We geven altijd een geschatte bezorg tijd. Als het blijkt dat we de bestelling eerder kunnen leveren dan doen we dat omdat er bij de bestelling staat vermeld dat de klant de maaltijd zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wat betreft de vergeten producten in de geleverde Poke Bowl.. zou u contact willen opnemen met het ons telefoonnummer :06 29 35 22 72 ? Zodat we u kunnen compenseren voor de fout. Met vriendelijke groet, Team Tousjee

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer lekker. Beste pokebowl van Enschede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met 15 minuten, heerlijk gegeten

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokébowl. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 minuten later dan gepland werd het bezorgd, maar zoals altijd rijkelijk met toppings, smaakvolle rijst en verse ingrediënten! En met gratis drankje, dus was helemaal top!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow wat een kleuren! Hier krijg je spontaan nog meer zin in. De salade was heerlijk. Ik vond hem persoonlijk iets aan de droge kant. Maar ik ben fan!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls zijn echt fantastisch! Goede kwaliteit en hoeveelheid. Tevens kan je ook je eigen poke bowl samenstellen! De bezorgtijd was overigens ongeveer 40 minuten. Bij twijfel; doen!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Jullie leveren constante kwaliteit en de bezorging is altijd op op tijd :)

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, kwaliteit van de ingrediënten zeer goed. Bezorging duurt langer dan verwacht.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enorm verrast. wist niet wat die bowls inhielden en de burritos, maar het was verrassend lekker!! echt een dikke aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte weer heerlijk zoals altijd, echt een aanrader! En een erg vriendelijke en nette bezorger. Dat is bij de bezorging via thuisbezorgd wel eens anders.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en authentieke producten. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit een slechte ervaring gehad. Jullie zijn super

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Echt een aanrader. De bezorging daarentegen onvoldoende. Dit had overigens niets met de bezorger te maken, maar met de bezorgtijd. Mijn zoon is met een boterham naar bed gegaan, want de bestelling kwam een uur te laat.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima, snelle bezorging en gratis drankje :)

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn nieuwe favoriet! Buiten de nette levering is ook de kwaliteit van het eten perfect. Comfortfood zonder dat het superongezond is, loveit!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld en altijd even lekker. Behalve deze keer. In verhouding veel rijst en niet zo pittig jammer genoeg.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat worden wij blij als de bezorger weer met een heerlijke pokebowl aan de deur staat. En elke keer zijn ze weer heerlijk. Je krijgt een volle bak en de ingrediënten zijn altijd smaakvol en vers. Een feestje in een bakje. De service is top! Alleen maar tops en geen tips.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke salade, kon wel wat extra rucola en misschien paprika aanraden.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op de minuut op tijd. Ik had deze keer een pokebowl. Heerlijk vers, smaakvol en met de extra grote variant zeker een complete maaltijd. Echt een aanrader!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had extra betaald voor een aantal extra’s en die heb ik er toen niet bijgekregen. Het was lekker maar er was zoveel gedoe dat dat jammer was..

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Alleen twijfel ik of mijn extra topping wel was toegevoegd.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee heerlijke pokébowls besteld. Een perfect en gezond alternatief voor wanneer je geen zin hebt om te koken. Aanrader!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was lekker. Het was alleen jammer dat de mango niet goed rijp was. Die smaakte daardoor naar karton. Ondanks dat ik mijn maaltijd ruim van te voren besteld had, is hij toch bijna een half uur later dan gevraagd bezorgd. Hier is wel over gebeld.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond voer en snel bezorgd ook! Geeft het een kans mensen, ze stellen je niet teleur.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke pokebowls! Verse ingrediënten, veel verse vis in de poke bowls. Bezorging prima op tijd, wij bestellen hier vaker! Het etentje met 5 man op pakjesavond heeft goed voor ons uitgepakt dankzij de good stuff 😋😋

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en snel

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, super vers en erg lekker, voldoende als maaltijd. Vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgde Poke Bowls waren heerlijk en goed gevult! Kleine minpunt, de niet bezorgde gratis cola zero.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Echt een aanrader! Mooie porties met goede/verse producten! Het eten ziet er ook aantrekkelijk uit!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de Spicy Tuna Bowl. En opnieuw één en al kleur en dus heerlijke smaakafwisseling. Kan niet beter. Bezorging top. Maar ook de website ziet er prachtig uit. Het accurate berichtje dat je bestelling onderweg is. Heel professioneel. Heb nu al zin in de volgende keer.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi burrito.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Eten was er pas na 45. minuten. (hebben ze WEL van te voren aangegeven) - Ze waren de sojasaus vergeten Maar desondanks dit DIKKE PLUS punten voor het eten. Super lekker. Zelfs zonder soja saus. En aan de telefoon heel netjes en ook excuses aangeboden voor de lange wachttijd. Bezorger ook heel netjes. Dus alsnog dikke 9

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar wel een beetje duur. Verder word je netjes opgebeld als het wat langer gaat duren. Top zaak, ga zo door!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker en het was snel bezorgd. We gaan sowieso vaker bestellen!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere smaak combinaties, hoeveelheid is ruim voldoende, ziet er verzorgd uit!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gaan we veel vaker bestellen

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en weer super gegeten. Echt zo lekker die spicy zalm bowl!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, goed gevuld (meer dan genoeg) en ook nog een super snelle levering (12minuten dacht ik zelfs!!!) zeker een dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verpakking top, bezorging top, chocolaatjes en mentos erbij ook top. Alleen jammer dat de bowl op zich niet helemaal top was. Koude en weinig rijst (vind lauwe rijst lekkerder), weinig saus terwijl ik voor twee keer dezelfde saus heb gekozen, weinig sojasaus. Tweede keer dat ik besteld en het viel me toch tegen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me bestelling was niet helemaal compleet. Na telefonische contact te hebben gehad is het heel netjes opgelost. Er werd zsm een nieuwe bowl bezorgd. Top service! Me favoriete pokebowls zijn zeker die van jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Top adres ga zo door ik ga zeker weer bestellen

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten bij tousjee vast adres geworden Ga zo door

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat wel beetje veel op maar mag ook wel op bowl voor 33 euro vond de rode ui wel beetje scherp dit keer en er was andere krabsalade de vorige was iets beter denk ik desalniettemin besteld ik volgende week weer

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmmmm wat een heerlijke sloopkogel heeft Tousjee

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en top eten... Voor de 3e x besteld en wederom lekker. Eten kwam wat later dan gepland, maar werd hier netjes over gebeld dat zij een foutje hadden gemaakt en kreeg bij bezorging blikjes drinken erbij ter compensatie..... Ze hadden het ook niet hoeven te doen.... Netjes! Tot de volgende keer maar weer :-)

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Een keer wat anders. De werknemer van Tousjee had onze bezorgtijd over het hoofd gezien, maar hier is netjes over gebeld. Een compensatie was meegeleverd! Super!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere buritto's van sushi, mag met mnder plastic folie en stokjes overbodig...20 minuten te laat geen ramp, maar dat werd goedgemaakt door lekkere Tony chocolony

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een waanzinnige lekkere pokebowl! De ingrediënten zijn super vers en dat proef je! Ook top verpakt en een chocolaatje erbij, echt een aanrader. Binnenkort bestel ik weer👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer waren we enthousiast met wat opmerkingen, maar er is meteen wat gedaan met de feedback. Deze keer sojasaus aanwezig en vlottere bezorging. Helemaal tevreden! We gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!!! Heerlijk gegeten , super vers . 1 puntje van kritiek , de rijst was een beetje te hard en droog . Wij sushi verslaafden zullen zker vaker hier bestellen. 👍🏻

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed, de prijs is wel wat hoog voor mijn gevoel maar dat zal wel door de goede verse ingrediënten komen. Complimenten voor de manier van verpakken, niet allemaal plastic. Van 1 sushi burrito zit je niet vol en ik vond het wat onhandig eten. Alles viel er aan de onderkant uit of je zat te pielen met het papier. Bezorging was niet zo best, maar daar konden jullie niks aan doen. ;-)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. De burrito rol vind ik wat klein voor de prijs. Poke bowl is prima. Bezorging op zich ook prima, echter geen ‘visite kaartje’ qua service. Hier zou nog extra aandacht aan geschonken kunnen worden (hoe vertegenwoordig ik Tousjee; communicatie en houding)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgd!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Tousjee. Poke bowl was erg lekker en voldoende als avondmaaltijd. Had wel verwacht dat er wat sojasaus bij zou worden geserveerd en sommige groentes waren erg dik gesneden. De smaak was heel goed. Helaas duurde de bezorging wel een uur en tien minuten en kwam daar nog een twintig minuten bij, zal vast door de zondag en de regen zijn geweest, maar was toch wel fijn geweest als dit was gemeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rainbow pokebowl was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk! Alles vers, heerlijke ingrediënten, ziet er mooi uit. Dikke vette aanrader. Tousjee, ik ben blij dat jullie er zijn!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, fijne snelle bezorging, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Rijst misschien iets minder plakkerig. Bezorging was ruim op tijd!! Gaan zeker nog een keer bestellen en raden het ook aan :)

Reactie van Tousjee:Hi Esmee, Bedankt voor je recensie. Wat betreft de rijst, we zullen er naar kijken of we dit anders kunnen inrichten. Groet, Tousjee

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Tousjee. Het zag er op de website al heerlijk uit. Maar in het echt nog lekkerder. Wauw!!! Wat is dat genieten al die verse en gezonde ingrediënten. Het smaakte fantastisch. 😋 En wat ik ook waardeer zijn de bijgeleverde milieuvriendelijke borden en bestek. Geen plastic. En ook leuk, de gerechten werden bezorgd door een hele vriendelijke en enthousiaste medewerkster. Ik ga binnenkort weer bestellen. 😀

Reactie van Tousjee:Hi Marten, Bedankt voor de complimenten, we doen ons best! We hebben inderdaad hele leuke en vriendelijke bezorg(sters)s!!! Groet, Tousjee

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk. prima eten, helaas zijn ze door de drukte de extra's vergeten. Maar we zullen er zeker weer bestellen.

Reactie van Tousjee:Hi Marcel, Mooi dat het eten goed gesmaakt heeft! Onze excuses dat we de extra's zijn vergeten! Je zou ons een berichtje kunnen sturen zodat we jullie kunnen compenseren. Groet, Tousjee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische “It’s a crab wrap” gehad. We hadden er 2 maar met verschillende toppings. Het was ons niet duidelijk welke wrap welke toppings had. Misschien even vermelden op de verpakking. Uiteindelijk wat twijfel of de toppings uberhaupt wel waren toegevoegd... Achja het was heerlijk. En dat de bezorging wat laat was, namen we voor lief. Er werd in ieder geval even over gebeld. Succes!

Reactie van Tousjee:Hi Robbert, Leuk dat jullie een recensie schrijven. Mooi dat de wrap fantastisch was! Zou je ons een berichtje willen sturen via social media of whats app: 06 29 35 22 72,wat betreft de vergeten toppings...zodat we jullie daarin kunnen compenseren. Wat betreft de tip over de burrito's: hier gaan we wat mee doen! We zullen in het vervolg duidelijk maken wat waar in zit! Bedankt voor de tip en de recensie, Groet, Tousjee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling werd ik gebeld omdat het erg druk zou zijn. De bestelling zou een half uur later dan gepland aankomen. Echter was het gewoon op tijd en hebben zij er nog een extra gratis blikje bij gedaan. Verder was de sushibowl geweldig!! Aanrader dus!

Reactie van Tousjee:Mooi dat het eten geweldig was Jordy. Bedankt voor je recensie. Groet, Tousjee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk poke bowls in Enschede. Wij hebben heerlijk gegeten en gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Tousjee:Hi Liesbeth, Fijn dat het heeft gesmaakt. Groet, Tousjee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd! Top!! Vaker bestellen ;-)

Reactie van Tousjee:Hi Romy, Mooi dat het eten goed gesmaakt heeft!! Groet, Tousjee

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten aanwinst voor enschede We gaan zeker weer bestellen

Reactie van Tousjee:Hi Mark, Top, goed om te horen! Tot gauw ;) Groet, Tousjee

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Precies op tijd, leuke en vriendelijke bezorger en de pokebowl was heerlijk. Rijst misschien nét iets te plakkerig maar dat was geen probleem. Heb er een nieuw besteladres bij.

Reactie van Tousjee:Hi Manon, Bedankt voor je tip wat betreft de rijst, we gaan er naar kijken. Fijn dat het eten gesmaakt heeft ;) Groet, Tousjee

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Fijn dat jullie er zijn.

Reactie van Tousjee:Hi Corina, Fijn dat u ons zo leuke recensie wil schrijven. Groet, Tousjee

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld en het was in 1 woord: geweldig! Goede service, werd netjes gebeld of het ook eerder gemaakt en bezorgd kon worden. De Vegan Heaven Burrito was geweldig, ingrediënten super vers en de hoeveelheid perfect! Ga hier zeker vaker bestellen

Reactie van Tousjee:Hi Maaike, Fijn dat de gerechten goed gesmaakt hebben. We zijn dat je enthousiast bent! Groet, Tousjee

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere bowl! Ik had alleen de “groot” en zat hierna nog niet helemaal vol (dat voor €14) dus wel iets te duur voor wat je krijgt maar erg lekker!

Reactie van Tousjee:Hi Floor, Mooi dat de poke bowl goed heeft gesmaakt! Normaliter moet je van de grote poke Bowl toch wel echt goed vol zitten (ook van de normale poke bowl). Ik denk dat we de verhouding in jou desbetreffende bowl niet voldoende is geweest (door bv drukte) onze excuses hiervoor! Groet, Tousjee

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan ik zou verwachten van een koude maaltijd (meer dan een uur). Daarnaast was er 1 gerecht verkeerd (normale salmon bowl i.p.v. spicy salmon). Ook zat er niet het beloofde gratis drankje bij. De maaltijd zelf was wel erg lekker.

Reactie van Tousjee:Hi Gerrit Jan, Excuses voor het lange wachten en voor de vergeten/omgewisselde producten. Slordig van ons! Wel mooi dat het eten goed in de smaak viel. Zou je ons een bericht kunnen sturen? Zodat we je kunnen compenseren voor het bovenstaande. Groet, Tousjee

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd met alles erop en eraan. We hebben genoten!

Reactie van Tousjee:Fijn dat jullie hebben genoten!! Groet, Tousjee

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest iets langer wachten (15 min) maar dat is begrijpelijk op de openingsdag, was het meer dan waard! De pokebowl was heerlijk en super vers, zal zeker nog een keer bestellen!! Top!

Reactie van Tousjee:Hi Lia, Bedankt voor je recensie en het begrip voor de vertraging, het was inderdaad erg druk ;). Groetjes, Tousjee

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd netjes op tijd geleverd! De pokebowl was super lekker. Als tip: de rode ui toch in kleine stukjes, dit eet wat gemakkelijker ☺️. Verder super enthousiast, ga zeker vaker bestellen

Reactie van Tousjee:Hi Silvana, Bedankt voor je reactie +tip. Ik zal de uien wat kleiner snijden in het vervolg ;). Groetjes, Tousjee